Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@14:48:12 GMT

ضريب اشغال صندلي هواپيما‌ها حداکثر 60 درصد است

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۶۶۳۹

ضريب اشغال صندلي هواپيما‌ها حداکثر 60 درصد است

خبرگزاری آریا- وزیر راه: ضریب اشغال صندلی هواپیما‌ها بر اساس مقررات طرح فاصله گذاری اجتماعی، حداکثر 60 درصد است.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای محمد اسلامی در حاشیه مراسم بهره برداری از 56 دستگاه ناوگان جدید ریلی، گفت: ضریب اشغال صندلی هواپیما‌ها بر اساس مقررات طرح فاصله گذاری اجتماعی، حداکثر 60 درصد است و اگر شرکت‌های هواپیمایی این امر را رعایت نکنند سازمان هواپیمایی کشوری ملزم به برخورد و جریمه این شرکت‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین درخصوص بازپرداخت وجوه بلیت‌های کنسل شده به دلیل شیوع بیماری کرونا با اشاره به اینکه اکثریت مطالبات مردم در بخش‌های ریلی، جاده‌ای و پرواز‌های داخلی بابت کنسلی بلیت‌ها تاکنون پرداخت شده است و فقط بخشی از مطالبات کنسلی بلیت پرواز‌های خارجی باقی مانده است، افزود: بلیت‌های کنسل شده که صاحبان آن‌ها هنوز موفق به دریافت وجوه نشده باشند، در حکم بلیت اوپن است و مسافران می‌توانند هر زمان، با مراجعه به آژانس‌های ریلی و هوایی، بلیت مورد نظر را تهیه کنند.
وزیر راه و شهرسازی همچنین در مراسم بهره برداری از ناوگان جدید حمل و نقل ریلی با اشاره به عزم دولت در توسعه ناوگان ریلی و خطوط ریلی در کشور، گفت: در این بخش تا پایان کار دولت، حداقل 1200 کیلومتر به طول خطوط ریلی کشور افزوده خواهد شد.
وی افزود: همچنین 200 تا 400 کیلومتر خطوط فرعی با مشارکت سرمایه گذاران برای اتصال منابع و چشمه‌های بار به خطوط ریلی ایجاد می‌شود ضمن اینکه توسعه خطوط دوم مسیر‌های مختلف از جمله بافق - اصفهان و کرج - قزوین با تامین منابع مالی مناسب، با هدف افزایش ایمنی و سرعت سیر قطار‌ها در دستور کار راه آهن جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ساخت 56 دستگاه ریلی در ماه نخست سال، افزود: هدف ما ساخت و ورود 2 هزار دستگاه جدید به ناوگان ریلی کشور تا پایان سال جاری است.
اسلامی اضافه کرد: امیدواریم با مجموعه اقداماتی که در سطح توسعه شبکه و نوسازی ناوگان ریلی کشور انجام می‌شود مردم ما از این پس، شاهد ناوگانی سریع، ایمن و مطمئن باشند و مطلوبیت راه آهن را در مقایسه با شقوق دیگر حمل و نقل احساس کنند.
وی رشد 25 درصدی حمل بار در 35 روز نخست سال جاری در مقایسه با سال گذشته را نیز گام مهم و بلند دیگری برای توسعه ریل دانست و گفت: امیدوارم گسترش حمل و نقل ریلی هم برای بهبود حمل و نقل داخلی و هم برای توسعه ترانزیت بین المللی کالا سریعتر انجام شود.
اسلامی افتتاح خط بستان آباد - تبریز را گام مهم دیگری در رونق یافتن مسافرت ریلی دانست و افزود: با افتتاح این مسیر در سال‌جاری، سیر قطار از تبریز به تهران و بالعکس 5 ساعت کاهش خواهد یافت.
وی وقفه ایجاد شده در سفر‌های ریلی بدلیل شیوع بیماری کرونا را فرصت مناسبی برای بازسازی و ایمن سازی خطوط، لوکوموتیو‌ها و واگن‌ها دانست و گفت: گسترش اتصالات مویرگی به منابع بار از جمله کارخانجات و معادن نیز می‌تواند راه آهن را جزو فرایند‌های معنادار در اقتصاد کشور قرار دهد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وزیر راه و شهرسازی همچنین بر مکانیزه شدن سامانه‌های تخلیه و بارگیری در بنادر و حمل آن به قطار با هدف کاهش خواب بار در بنادر و در نتیجه کاهش جریمه‌ها تاکید کرد و افزود: بهینه سازی مصرف سوخت و ارتقای ایمنی جزو نتایج افزایش سهم ریل در حمل بار کشور است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ضریب اشغال حمل و نقل وزیر راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۶۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال

 یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه سیاسی نظامی حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند؛ در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.

به گزارش صدای ایران ، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود. 

به نوشته یورونیوز،  این گروه فلسطینی قبلا همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائيل ادامه خواهد داد.

الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است. 

او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرزهای پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

وی در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیروهای مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.»

طی سال‌ها، حماس گاهی موضع عمومی خود را نسبت به احتمال تشکیل کشور فلسطینی در کنار اسرائیل تعدیل کرده است. اما برنامه سیاسی آن هنوز رسما بر شکل گیری کامل فلسطین از از رودخانه تا دریا (من النهر الی البحر) است؛ منطقه‌ای از رود اردن تا دریای مدیترانه که شامل اسرائيل نیز می شود.  

الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو کشوری به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.

تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، شهر قدس شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو کشوری حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می کند.

اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.

الحیه اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت  بین دو گروه انجام می‌شود. 

جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است. جنگ با حمله مرگبار ۷ اکتبر به جنوب اسرائیل آغاز شد که در آن گروه حماس حدود ۱۲۰۰ را کشتند. در مقابل اسرائيل عملیات نظامی گسترده‌ای را در سراسر نوار غزه آغاز کرد، حملاتی که تاکنون جان بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را گرفته و باعث آوارگی ۸۰ درصد از جمعیت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری این باریکه شده است.

دیگر خبرها

  • راه آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است؛ افغانستان به دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است/ افغانستان به‌دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • بلیت هواپیما و دیگر سامانه های حمل و نقل برای معلولان نیمه بها شد
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌یابد
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • گذرگاه های غیر مجاز ریلی راه آهن جنوب جمع آوری شد + عکس