Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-30@14:58:24 GMT

بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در ١١۴ شهر سفید صحت دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۷۷۲۷

صراط:

حسین ذوالفقاری در پایان شانزدهمین نشست کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا که امروز دهم اردیبهشت ماه در ساختمان وزارت کشور برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا وضعیت شیوع این ویروس در کشور بررسی و در جلسه امروز اعلام شد که وضعیت در ١١۴ شهر کم خطر و سفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش باشگاه خبرنگاران وی افزود: مقرر شده است که در این شهرهای سفید تعدادی از فعالیت‌ها آغاز شود. البته این فعالیت‌ها با همکاری وزارت صنعت و بهداشت مشخص می‌شوند. در این میان اما بحث بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در ١١۴ شهر کم خطر و سفید کشور مطرح نیست.

ذوالفقاری ادامه داد: ترافیک و حمل و نقل، یکی از موضوعاتی است که این روزها مورد بحث قرار می‌گیرد اما پیشنهاد جلسه امروز این بود که تمام شهرداری‌ها پروتکل‌های بهداشتی را در مترو، تاکسی و آژانس‌ها رعایت کنند و بر مبنای این رعایت، طرح ترافیک خود را تنظیم کنند.

او اضافه کرد: همچنین مقرر شد که شورای ترافیک استان‌ها به صورت روزانه وضعیت را رصد و با تعادل، طرح ترافیک و بیماری کرونا را کنترل کنند.

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا گفت: در این جلسه همچنین تصمیم بر آن شد که ساعت کاری برخی از مشاغلی که در حال فعالیت هستند، مورد بازنگری قرار گیرد و این پیشنهاد به ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شود.

ذوالفقاری اظهار کرد: بر اساس گزارشات اخیر، پس از بازگشایی تعدادی از اصناف، ٨٠ درصد از مردم در شهرستان‌های کشور پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند، اما سطح رعایت در استان تهران پایین است. امیدواریم که شهروندان تهرانی پروتکل‌ها و اصول بهداشتی را بیشتر رعایت کنند چون مساله کرونا هنوز حل نشده است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: حسین ذوالفقاری ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا بازگشایی مدارس صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۷۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز