Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با بیان اینکه حمایت از نخبگان زمینه تحقق شعار سال را فراهم می‌کند، گفت: خودکفایی در ماشین آلات صنعتی یکی از مهمترین ابعاد جهش تولید است. ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۳ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری‌یزدی در دیدار با مدیران برق منطقه‌ای استان یزد با تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع دانش‌بنیان در راستای دستیابی به تکنولوژی‌های نوین در صنعت برق اظهار داشت: دستیابی به این تکنولوژی‌ها به ویژه در حوزه انرژی‌های خورشیدی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متاسفانه در برخی از صنایع اعتماد و باور به استعدادها و توانمندی نیروهای نخبه داخل کشور وجود ندارد و تنها به فکر تامین نیاز صنایع از خارج کشور هستند.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با اشاره به ضرورت رعایت مسائل زیست‌محیطی از سوی کارخانه‌ها برای جلوگیری از آلوده شدن هوا گفت: در بازدید از کارخانه‌های مختلف، از مدیران سئوال کردم که آیا واقعا توان ساخت این فیلترها در داخل کشور نیست؛ همه در این بازدیدها متقاعد شده بودند که اگر حمایت از نخبگان ایرانی صورت پذیرد تمام این تکنولوژی‌ها دست یافتنی است.

ناصری یزدی تاکید کرد: اینطور نیست که فکر کنیم استعداد خارجی‌ها از نیروهای ایرانی بیشتر است، باید بلند شویم و با اقدامی جهادی در تمام عرصه‌ها تلاش کنیم که وابستگی خود به کشورهای خارجی را قطع کنیم.

امام جمعه یزد به شعار امسال اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین عرصه‌های جهش تولید که باید به آن توجه صورت پذیرد، وارد شدن به عرصه تولید ماشین آلات و خودکفایی در این عرصه است.

شعار جهش تولید با بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی‌در ایلام تحقق یافتمسئول بسیج دانشجویی مازندران: توجه به تولید داخل سبب تحقق "جهش تولید" می‌شوداستاندار آذربایجان شرقی: شرکت بلبرینگ‌سازی می‌تواند شعار جهش تولید را محقق کند

وی افزود: اگر قرار باشد کارخانه‌ها محصولات تولیدی خود را افزایش دهند یک موضوعی است که از اهمیت بالایی برخوردار است ولی وقتی ماشین آلات این تولید به خارج وابسته باشد، با کمترین فشاری به مشکل می‌خوریم.

نماینده ولی فقیه در استان یزد ادامه داد: برای اینکه بتوانیم اقتصاد خود را در برابر تکانه‌ها و فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها به خوبی مدیریت کنیم و قدرت کافی را در حوزه‌های اقتصادی داشته باشیم، باید سعی کنیم در تمام این عرصه‌ها به خودکفایی و استقلال دست پیدا کنیم.

ناصری یزدی خاطرنشان کرد: افرادی که به عنوان متصدیان دستگاه‌های تولیدی و صنعتی فعالیت می‌کنند نباید صرفا به این فکر کنند که دستگاه را روشن و خاموش کرده و مطابق با دفترچه راهنمای آن کار کنند، مهندسین باید سعی کنند بفهمند این دستگاه چگونه ساخته شده و به چه روشی فعالیت می‌کند تا بتوانند آن را و حتی بهتر از آن را خودشان بسازند.

انتهای پیام/781/ ز

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ماشین آلات جهش تولید استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۸۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، درخصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

معاون مدیریت بحران استانداری درخصوص مصوبات این جلسه گفت: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

محمودرضا تیمورپور افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال احمر بین مردم آسیب دیده که در مناطق امن اسکان داده شده اند توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین آلات سنگین در آماده باش است.

وی گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستا‌های نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، ۶ رشته قنات تخریب و ۳۰۰ راس دأم نیز تلف شده اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده، افزود: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند لذا بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آبنما‌ها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی مسیر‌های اصلی و روستایی توسط نیرو‌های راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده برای آبرسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین آلات کمرشکن برای حمل خودرو‌های سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده، اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی علیرغم سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستا‌ها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • تحریم فرصتی برای رسیدن به خودکفایی
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می‌شود