Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@22:14:04 GMT

شهرداری مقصر فراوانی واحدهای تجاری است

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۸۶۳۵

شهرداری مقصر فراوانی واحدهای تجاری است

معاون وزیر صمت گفت: در شبکه تجاری کشور به دلیل وابستگی درآمدی شهرداری‌ها به کاربری عرصه‌های در اختیار شهرداری و پیشران بودن شهرداری برای تبدیل مکان‌های شهری به واحدهای تجاری عملا با یک فراوانی زیاد از واحدهای صنفی توزیعی مواجه هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یزدان سیف، معاون وزیر صمت و رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس اقتصادی شبکه خبری تهران نیوز در ارتباط با دستاوردها و عملکرد شرکت بازرگانی دولتی ایران خصوصاً در ایام گذشته اظهار داشت: شرکت بازرگانی دولتی ایران از شرکت‌های قدیمی و باسابقه کشور و از قدیمی ترین شرکت‌ها دولتی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر صمت گفت: وظیفه اصلی شرکت بازرگانی دولتی ایران، خرید تضمینی دانه‌های روغنی برنج و گندم و تبدیل کردن گندم به آرد و رساندن به نانوایی‌ها است؛ همچنین مدیریت کار خرید ۲۲ هزار میلیارد تومان یارانه نان برعهده این شرکت است. در سال گذشته یارانه نان بزرگترین پروژه مالی دولتی بود.   سیف افزود: شرکت بازرگانی دولتی ایران در سال ۱۳۹۸ با خرید ۵۹ میلیون تن عملیلات توانست رکورد عملیات شرکت را در سال‌های گذشته به ثبت برساند.   وی در ارتباط با جزئیات ثبت رکورد عملیاتی این شرکت عنوان کرد: این شرکت در پروژه عملیاتی سال گذشته نزدیک به ۸ میلیون تن خرید گندم، ۴۵۰ هزار تن دانه روغنی، خرید ۵ میلیون تن کالاهای اساسی و فروش ۱۵ میلیون تن کالا اعم از گندم و سایر کالاها و مدیریت فروش آرد ۹ میلیون و دویست هزارتن گندم و ذخیره سازی ۶ میلیون تن کالا و ۸ ونیم تن حمل مواد و کالاهای کشور با ۲۱۷ هزار میلیارد تومان تراول مالی را در کارنامه عملیاتی خود ثبت کرد و توانست  یکی از رکوردهای تاریخی بازرگانی و عملیاتی خود را در ایران ثبت کند.   مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ادامه داد: یکی دیگر از وظایف اصلی شرکت دولتی بازرگانی ایران نگهداری ذخایر راهبردی کشوراست که کشور را در شرایط خاص پشتیبانی می‌کند، تا ذخایر کشور از نظر برنج شکر گندم روغن خالی نباشد.   سیف مطرح کرد: یکی از معضلات اصلی که در حوزه بازرگانی کشور با آن مواجه هستیم عدم وجود ساختار شبکه توزیع و ناکارآمدی‌های موجود در آن است. شبکه توزیع کشوری به لحاظ ظاهری و رفتاری دچار نقص می‌باشد.   وی تصریح کرد: در شبکه تجاری کشور به دلیل  وابستگی درآمدی شهرداری‌ها به کاربری عرصه‌های در اختیار شهرداری و پیشران بودن شهرداری برای تبدیل مکان های شهری به واحدهای تجاری عملا با یک فراوانی زیاد از واحدهای صنفی توزیعی مواجه هستیم که خود این یکی از ضعف های ساختاری است که در نظام کالایی  کشور با آن مواجه هستیم.   مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در خصوص راه مقابله با این مشکل گفت: نزدیک به ده سال که شرکت  در راستای حل این معضل در تلاش است. اما متاسفانه عملا در بخش اصلاح ساختارها پیشرفتی نداشته ایم و همچنان واحدهای تجاری گسترده توسط شهرداری ساخته می شود و پروانه فعالیت می گیرد و صنوف کشور و نظام تجاری  کشور به دنبال قانونمند کردن این موضوع است. انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت بازرگانی دولتی ایران واحدهای تجاری مواجه هستیم میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

مهرداد بذرپاش با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند اما آن‌ها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آن‌ها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم.

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم‌ گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسؤولان اماراتی از آن بازدید کردند.

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسؤولان دو کشور آن را خنثی کرده‌اند.

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

دیگر خبرها

  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • آمادگی شهرداری زلنودولسک روسیه برای ایجاد مرکز تجاری ایران
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود