Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز و به نقل از جامعه دامپزشکان کشور، پیام محبی گفت: در حالی که ستاد ملی مبارزه با کرونا مسئولیت هایی برای مراکز درمانی دامپزشکی در نظر گرفته است، در روز های اخیر شاهد موج تعطیلی این مراکز در شهر تهران توسط شهرداری هستیم و علاوه بر اینکه نقش فعالان این بخش در مهار کرونا نادیده گرفته میشود به تعداد افرادی که شغل خود را در این شرایط از دست داده اند، اضافه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیام محبی عضو هیئت مدیره جامعه دامپزشکان درباره دلایل پملب مراکز درمانی دامپزشکی به عنوان یکی از بازوهای اجرایی ستاد ملی مبارزه با کرونا، در این ارتباط اظهار داشت: در ماه‌های اخیر مراکز بخش خصوصی دامپزشکی شهر تهران به‌دلیل فعالیت دامپزشکان در مراکز شهری پلمب می‌شوند به‌طوری که در روز گذشته و در روز جهانی دامپزشکی این اتفاق تکرار شد.
وی افزود: همکاران ما در مراکز درمانی دامپزشکی تخلفی انجام نداده‌اند و تنها یک خلأ قانونی درباره فعالیت کلینیک‌های دامپزشکی در شهرها، باعث این رویداد شده است.
وی افزود: در 50 سال گذشته کلینیک دامپزشکی فعالیتی در شهرها نداشتند اما در حال حاضر با توجه به اینکه حیوانات خانگی نگهداری می‌شود فعالیت مراکز دامپزشکی ضروری شده اما قانونی در این ارتباط وجود ندارد.
وی تصریح کرد: با وجود اینکه همکاران ما از سازمان دامپزشکی مجوز و پروانه کسب برای فعالیت دارند اما شهرداری تهران اجازه فعالیت به آنها نمی‌دهد.
محبی گفت: مراکز دامپزشکی به‌طور معمول در خانه‌های مستقل شهری، امکان فعالیت دارند و به‌دلیل شرایط خاص مراجعاتی که دارند امکان فعالیت در مراکز تجاری و اداری برای آنها فراهم نیست.
عضو هیئت مدیره جامعه دامپزشکان ادامه داد: مراکز دامپزشکی در کشورهای پیشرفته دنیا به دو بخش تقسیم می‌شود و شامل حیوانات شهری کوچک و شهری و حیوانات اقتصادی و بزرگ مانند اسب، گاو و گوسفند هستند و تنها مراکز دامپزشکی حیوانات اقتصادی به خارج از شهرها منتقل می شوند.
بنابراین گزارش برای رفع این مشکل مجلس شورای اسلامی پیش از این، در جلسه کمیسیون کشاورزی که با حضور مسئولان شهرداری تهران برگزار شد مقرر کرد، بخاطر نقش دامپزشکی در بهداشت شهری در برنامه تفصیلی جدید تهران از فعالیت دامپزشکی در اماکن مسکونی مستقل جلوگیری نشود، اما بر اساس تماس های متعدد از سوی دامپزشکان، توجهی به این موضوع نشده و اقدام به پملب مراکز درمانی می‌کند.


رئیس سازمان دامپزشکی:

پملب مراکز درمانی دامپزشکی توسط شهرداری تهران در زمان شیوع کرونا خطرناک است
علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در واکنش به پلمب کلینیک و بیمارستان های دامپزشکی در شهر تهران توسط شهرداری اظهار کرد: صدور مجوز مراکز درمانی و داروخانه های دامپزشکی، در نقاط مختلف مبتنی بر آیین نامه های قانونی است که هیئت دولت آن را ابلاغ کرده است.
وی با بیان اینکه بیماری کرونا، بیماری مشترک میان انسان و حیوان است افزود: در زمان بروز بیماری‌های مشترک میان انسان و دام در محیط های شهری، اقدامات مهمی توسط بیمارستانها، آزمایشگاه ها، مراکز درمانی و واکسیناسیون بخش خصوصی دامپزشکی انجام می شود نباید فعالیت آنها نادیده گرفته شود.
رئیس سازمان دامپزشکی ادامه داد: در صورتی که این مراکز فعال نباشند و خدمات لازم را به مردم و و دام های خانگی و تجاری ارائه ندهند، می تواند منجر به شیوع بیماری‌های مشترک در محیط های شهری شود و خطراتی را نیز به همراه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: فعالیت مراکز درمانی دامپزشکی بر اساس قوانین و مقرراتی است که منجر به صدور مجوزهای فعالیت توسط نظام دامپزشکی شده است.
وی گفت: برای دفاع از صنف دامپزشکی، نظام دامپزشکی کشور باید ورود کند که پشتوانه آن سازمان دامپزشکی به عنوان بخش حاکمیتی است و برابر قانون، از حقوق قانونی صنف دامپزشکی دفاع خواهد شد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ممکن است شهرداری تهران به صورت سلیقه ای اقدام به پلمب مراکز درمانی دامپزشکی کرده باشد زیرا این اتفاق در 500 شهر و شهرستان کشور صورت نگرفته و تنها منحصر به تهران است.
وی گفت: با مسئولان شهرداری تهران نشستی برگزار خواهیم کرد تا به این موضوع پرداخته شود و مشکلات مربوط رفع شود و در صورت وجود خلاء قانونی از مجلس شورای اسلامی می خواهیم که در این ارتباط ورود کرده و قوانین لازم را بنویسد.
رفیعی پور گفت: بر اساس دستورالعمل های دامپزشکی امکان فعالیت مراکز درمانی دامپزشکی وجود دارد و نباید تبدیل به اختلاف با شهرداری تهران شود.
این مقام مسئول گفت: موضوع به طور قطع توسط سازمان دامپزشکی کشور پیگیری خواهد شد و جلساتی با شهرداری تهران خواهیم داشت تا خدمت رسانی لازم مراکز درمانی دامپزشکی بخش خصوصی، به ویژه در این شرایط حساس بروز بیماری کرونا، ادامه داشته باشند.
وی یاد آورشد که این آمادگی وجود دارد تا در صورت لزوم بخشنامه های مرتبط برای فعالیت مراکز درمانی دامپزشکی در مراکز شهری نیز اصلاح شود.

بنابراین گزارش نیما طوقانی عضو نظام دامپزشکی نیز در این ارتباط گفت: برای مرکز درمانی ما نیز اخطار پلمب داده و بیان شده که نباید در منازل مسکونی فعالیت دامپزشکی کنید، در حالی که مشخص نکرده در چه مکانی می توانیم فعالیت داشته باشیم زیرا عملا امکان فعالیت در مراکز تجاری و اداری نیز به خاطر نوع شغلمان نداریم.
وی ادامه داد: مجوز این مطب، 12 سال قبل توسط دامپزشکی استان تهران صادر شده و اکنون پروانه کسب دارد اما شهرداری به دنبال توقف این فعایت است که می‌توانند منجر به بیکار شدن تعدادی از افراد و وارد آمدن خسارت و لطمات جبران ناپذیر باشد.


دامپزشکان چه بکنند؟
بنابراین گزارش مراکز درمانی دامپزشکی علاوه بر خدمت رسانی به دام های اقتصادی بر اساس اطلاعات واصله از جامعه دامپزشکان کشور برای حدود ٥ میلیون از انواع حیوانات خانگی نیز در کشور خدمت ارائه می دهد که نقش آنها را در گسترش بیماری های مشترک با انسان را نمیتوان نادیده گرفت.
انتهای پیام/

20 / 20 مراکز دامپزشکی تعطیلی مراکز دامپزشکی نگرانی از بیماری های مشترک انسان و دام پیام محبی ستاد ملی مبارزه با کرونا پملب مراکز درمانی دامپزشکی عضو هیئت مدیره جامعه دامپزشکان کشور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مراکز دامپزشکی تعطیلی مراکز دامپزشکی پیام محبی ستاد ملی مبارزه با کرونا مراکز درمانی دامپزشکی رئیس سازمان دامپزشکی بیماری های مشترک جامعه دامپزشکان مراکز دامپزشکی دامپزشکی کشور شهرداری تهران امکان فعالیت فعالیت مراکز بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۹۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است، گفت: تهدیدات جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور است و تغییرات در محیط‌زیست و افزایش مقاومت میکروبی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار را تهدید می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان دامپزشکی کشور، مجتبی نوروزی در آئین افتتاح بیست‌ویکمین کنگره دامپزشکی ایران با اشاره به همزمانی روزهای برگزاری کنگره با مناسبت‌های خاص داخلی و جهانی از جمله فتح آندلس به‌دست مسلمانان، روز معلم و روز جهانی کارگر اظهار کرد: از سال ۱۹۹۶ میلادی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی نزد سران بسیاری از کشورهای عضو سازمان ملل متحد به‌عنوان مهم‌ترین مؤلفه هزاره سوم اهمیت یافت تا عموم مردم به‌صورت پایدار به غذای سالم و بهداشتی که بدون هرگونه آلودگی باشد، دسترسی داشته باشند.

وی با بیان اینکه از آن مقطع زمانی مقرر شده بود تا سال ۲۰۱۵ تعداد گرسنگان به نصف کاهش یابد، افزود: بر اساس ارزیابی فائو، روند گرسنگی رو به افزایش است و هم‌اکنون یک میلیارد نفر با درآمد یک دلار در روز در حال گذراندن عمر هستند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به چالش‌های کنونی تهدیدکننده امنیت و ایمنی غذایی در جهان و افزایش جمعیت و رشد کشورهای در حال توسعه که به رشد تقاضای غذا طی یک دهه آینده منجر خواهد شد، تصریح کرد: گسترش شهرسازی، افزایش تقاضا با توجه به محدودیت شدید منابع آبی و سایر مخاطرات تغییرات اقلیمی، از عوامل تهدیدکننده‌ای است که باید با کشف راهکارهای جدید و تقویت منابع انسانی به منظور پیشگیری از تشدید ناامنی غذایی و نجات تمام گرسنگان، مد نظر قرار گیرد.

نوروزی با بیان اینکه سه چالش عمده غذایی و افزایش گرسنگی در جهان، نبود تعادل در رژیم غذایی روزانه و چالش‌های تولید متأثر از فرسایش خاک، کمبود آب و تهدیدات زیست‌محیطی است، گفت: با توجه به اینکه تهدیدات جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور است، تغییرات در محیط‌زیست و افزایش مقاومت میکروبی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار را تهدید می‌کند.

وی با اشاره به عوامل تأثیرگذار دیگر مانند افزایش سفر در جهان و پیامدهای زیست‌محیطی این مسئله اظهار کرد: رشد مصرف نابه‌جا و غیرضروری آنتی‌بیوتیک‌ها و اثرات منفی آن در روند درمان و شیوع سایر ناهنجاری‌ها، وقوع انواع سیل‌های مهلک نابه‌هنگام و آتش‌سوزی‌های مخرب در روسیه، آمریکا و اروپا از دیگر تهدیدات امنیت غذایی و ایمنی غذایی است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به تدبیر درست سازمان‌های زیرمجموعه سازمان ملل متحد در رویکرد جدید که سلامت واحد (one health) است ، گفت: در واقع با این رویکرد سلامت واحد، سلامتی اکوسیستم، انسان و دام به یکدیگر مرتبط است و غفلت از هرکدام از این سه مورد باعث بروز انواع بیماری‌های نوپدید و بازپدید خواهد شد.

نوروزی با بیان اینکه کنگره‌های دامپزشکی موقعیت بسیار مغتنمی برای استفاده از دانش، مطالعات، تجربیات و انرژی دانشجویان و اساتید و محققان دامپزشکی در بررسی راهکارهای کمک‌کننده به تحقق امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار است، افزود: اگر موفقیت‌هایی در حوزه سلامت و بهداشت ملی رخ داده، این دستاوردها حاصل یافته‌های تحقیقاتی و علمی است.

وی با بیان اینکه توجه به بهداشت و امنیت غذایی، اپیدمیولوژی، بیماری‌های نوظهور و بازپدید، بهداشت محیط، معرفی داروها و مکمل‌های غذایی سالم و کارآمد، استفاده از هوش مصنوعی و رسیدگی به رفاه دام و حیوانات، از محورهای بیست‌ویکمین کنگره دامپزشکی ایران است، گفت: سازمان دامپزشکی کشور به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است و با ایجاد مرکز بیماری‌های منتقله دامی و فرآورده‌های خام دامی به‌دنبال بنیان گذاشتن دامپزشکی نوین در کشوری است که پیش از طلوع اسلام و زمانی که اروپاییان مبادرت به نامگذاری نخستین شنبه ماه آوریل هر سال به نام روز جهانی دامپزشکی کنند، به آغاز دامپزشکی اقدام کرده بودند.

کد خبر 749669

دیگر خبرها

  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی