Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@10:14:34 GMT

وضعیت ۱۱۴ شهرستان از نظر کرونا کم‌خطر اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۸۱۴۲۴

به گزارش تسنیم، «حسین ذوالفقاری» امروز چهارشنبه پس از برگزاری «شانزدهمین جلسه کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا» به خبرنگاران گفت: بر اساس تصمیم روز یکشنبه ستاد ملی مدیریت کرونا که روند بازگشایی فعالیتهای مختلف را در کشور به سه دسته شهرستانهای کم‌خطر (سفید)، دارای خطر متوسط (زرد) و پرخطر (قرمز) تقسیم کرده است، در نشست امروز کمیته این موضوع مورد بررسی قرار گرفت و به‌استناد گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 114 شهرستان کشور از نظر شیوع ویروس کرونا، کم‌خطر تشخیص داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مقرر شد در این 114 شهرستان، بخش دیگری از فعالیتهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی که به‌دلیل شیوع کرونا متوقف شده است، بازگشایی شود، لذا بر اساس نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف آن تعداد از فعالیت‌هایی که می‌توانند در شهرهای کم‌خطر (سفید) آغاز شوند، تعیین و برای تصویب در جلسه روز یکشنبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ارائه خواهد شد. البته تصویب مناطق سفید به‌معنای آغاز همه فعالیتها نخواهد بود و این مناطق هم باید همچنان از نظر شیوع کرونا تحت کنترل باشد.

ذوالفقاری ادامه داد: چنانچه وضعیت این مناطق همچنان سفید باقی بماند امکان بازگشایی و ادامه فعالیت در آنها ممکن است اما اگر بار دیگر شیوع بیماری در این مناطق افزایش یابد، به‌ناچار محدودیتها دوباره اعمال خواهد شد.

رییس کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا با بیان اینکه "محدودیتها را باید با روند بیماری تطبیق دهیم"، گفت: در ابتدا 114 شهرستان که وضعیت آنها سفید اعلام شده است بخشی از فعالیتهای تعطیل‌شده را آغاز خواهند کرد اما باید یک دوره 15روزه را پشت‌سر بگذاریم تا بتوانیم تشخیص دهیم که آیا روند بیماری در آن شهرها تغییر یافته است یا نه. اگر وضعیت همچنان سفید باقی بماند امکان بازگشایی و افزایش دیگر فعالیت‌ها در آنها وجود دارد اما در صورت شیوع مجدد بیماری، محدودیت‌ها بازمی‌گردد.

ذوالفقاری تأکید کرد: فاصله بین وضعیت سفید و زرد بسیار کم است و با افزایش یک بیمار در روز در مناطق سفید، وضعیت یک شهر می‌تواند از وضعیت سفید به وضعیت زرد تغییر کند.

معاون امنیتی و اجتماعی وزیر کشور، دومین موضوع مورد بررسی در جلسه امروز کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا را تمدید مهلت اعتبار وکالتنامه‌های نقل و انتقال خودرو بیان کرد و اظهارداشت: پیش از عید نوروز، برخی افراد وکالت‌نامه‌هایی را برای نقل و انتقال سند خودرو داده بودند ولی چون با تعطیلات مصوب ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا همزمان شده و حدود 36 روز مراکز شماره‌گذاری  تعطیل شد، امکان به نام زدن سند این خودروها فراهم نشده بود.

وی افزود: در این جلسه پیشنهاد شد مدتی که مراکز شماره‌گذاری، طبق تصمیم ستاد ملی تعطیل بودند جزء روزهای غیرکاری در وکالت‌نامه‌ها منظور شود تا با رعایت قانون مدنی، مشکل حدود یکصد هزار نفر در کشور در این زمینه برطرف شود و آنها بتوانند با وکالت‌نامه‌هایی که قبلاً از فروشنده داشتند نسبت به تغییر سند مالکیت اقدام کنند.

ذوالفقاری ابراز امیدواری کرد این پیشنهاد در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در هفته آینده تصویب و مشکل افراد یادشده حل شود.

رییس کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا با بیان اینکه موضوع بعدی جلسه امروز مربوط به مسائل شهرداریها خصوصاً در کلان‌شهرها و در حوزه ترافیک و حمل‌ونقل عمومی بود، اضافه کرد: با دستور ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مسائل و موضوعات کلان‌شهرها در دو روز گذشته بررسی و مقرر شد پیشنهادات  آنها به ستاد ارائه شود و مسائل و مشکلات در کل کشور مورد توجه قرار گیرد.

وی در مورد وضعیت اجرای ترافیک در کلان‌شهرها گفت: در این جلسه مقرر شد همه شهرداری‌ها مکلف شوند پروتکل‌های بهداشتی را در حمل‌ونقل عمومی اعم از مترو، اتوبوس، تاکسی، تاکسی‌های اینترنتی و آژانس‌ها کاملاً رعایت کنند و بر مبنای رعایت این پروتکلها طرح ترافیک متناسب با شرایط توسط شورای ترافیک استان‌ها تدبیر شود.

معاون وزیر کشور افزود: درصورت اجرا، طرح ترافیک باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که ازدحام به‌وجود نیاید و بار اضافی بر حمل‌ونقل عمومی که خارج از پروتکل‌های وزارت بهداشت است، وارد نشود و مشکلی از این جهت به وجود نیاید، به همین دلیل، مقرر شد شورای ترافیک استانها به‌صورت روزانه وضعیت را رصد کنند و با ایجاد تعادل بین طرح ترافیک و حمل‌ونقل عمومی، هم ترافیک شهرها را مدیریت کنند و هم از شیوع بیماری براثر حمل‌ونقل عمومی جلوگیری به‌عمل آورند.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: در نشست امروز در مورد فعالیت برخی از مشاغل هم پیشنهاداتی از سوی اتاق اصناف و همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه شد که با توجه به ارزیابی در طول یک هفته گذشته مقرر شد ساعت‌های کاری هم مورد بازنگری قرار گیرد و به ستاد ملی ارسال شود.

وی در پاسخ به احتمال بازگشایی مدارس در 114 شهری که دارای وضعیت سفید هستند، گفت: در مورد بازگشایی مدارس تا این لحظه تصمیم‌گیری نشده است چراکه مدارس و دانشگاهها سراسری هستند و تعطیلی و بازگشایی آنها سراسری خواهد بود.

رییس کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا در باره نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی از سوی اصناف ابراز کرد: براساس گزارشی که امروز در جلسه داده شد بعد از بازگشایی تعدادی از اصناف و مغازه‌ها در طول هفته‌های گذشته، با نظارتهای صورت‌گرفته بالای 80 درصد از آنها در سطح کشور پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرده‌اند اما سقف رعایت این  پروتکل‌ها و فاصله‌گذاری اجتماعی در تهران پایین است و تنها 62 درصد رعایت شده است که امیدواریم تهرانی‌ها بیشتر رعایت کنند.

ذوالفقاری یادآور شد: باید توجه داشته باشیم که مسئله بیماری کرونا هنوز حل نشده است و اگر می‌بینیم روند بیماری و فوتی‌های ناشی از آن در کشور کاهش یافته، به‌دلیل رعایت یک سری مسائل بهداشتی است که عمده کار و همکاری توسط مردم صورت گرفته است.

وی افزود: در ابتدای اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، روند شیوع بیماری در کشور به 3 هزار نفر در روز رسیده بود ولی اکنون به حدود هزار نفر رسیده است که این امر نتیجه کار جمعی و همراهی جدی مردم بود. امروز نیز اکثر مردم از رعایت نکردن تعدادی از افراد گله‌مند هستند.

معاون وزیر کشور هشدار داد: چنانچه پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشود و روند بیماری مجدداً افزایش یابد، ناچاراً باید محدودیتها دوباره برگردد و بازگشت دوباره محدودیتها خسارات زیادی در بر خواهد داشت.

منبع: الف

کلیدواژه: کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ستاد ملی مدیریت کرونا حمل ونقل عمومی روند بیماری پروتکل ها مقرر شد کم خطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۱۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: در راستای صیانت از آب‌های زیرزمینی، پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع این استان شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، افشین یگانه امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در جلسه مدیریت بحران استان کرمانشاه که به ریاست استاندار کرمانشاه و با حضور رئیس سازمان و دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: ۱۳۵ حلقه چاه غیرمجاز در این استان طی سال جاری مسدود شد.

وی افزود: این اقدام منجر به صرفه‌جویی و تقویت حوزه‌های آبی به میزان ۷.۰۵ میلیون مترمکعب شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به انسداد چاه‌های غیرمجاز در این استان، خاطرنشان کرد: کرد: پیرو مصوبات جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با استفاده از ظرفیت‌های کارگروه سازگاری با کم آبی استان تمرکز مباحث به موضوع تأمین آب و آبرسانی کلانشهر کرمانشاه بود.

یگانه ادامه داد: اولین اقدام عملی در راستای مصوبات جلسات این ستاد نجات تالاب هشیلان و سراب یاوری بود که این اقدام منجر به شناسایی و مکان‌یابی ۶۳ حلقه چاه آب غیر مجاز در حریم آبخوان تأمین آب کلانشهر کرمانشاه شد.

وی با اشاره به لایروبی رودخانه‌های این استان در راستای مقابله با سیل در زمستان ۱۴۰۲، گفت: با برگزاری جلسات تخصصی و پیگیری دستورالعمل‌های اقدامات احتیاطی فصول پاییز و زمستان اقداماتی برای کاهش خطر سیل احتمالی به انجام رسید.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه اضافه کرد: در این راستا برای نخستین بار قرارگاه مقابل با سیل با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله راهداری، آب منطقه‌ای، شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها تشکیل شد.

یگانه ادامه داد: پیش از آغاز فصل بارش سال جاری بیش از ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان کرمانشاه شامل رودخانه‌های رازآور، مرگ، گاماسیاب، قره‌سو و تنگ کنشت لایروبی شد.

وی اضافه کرد: موضوع لای روبی رودخانه‌های این استان بعد از گذشت حدود ۱۳ سال در سال گذشته انجام شد.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به طرح جایگزینی پساب فاضلاب در مصارف صنعتی، گفت: در این طرح تلاش شده است که استفاده از آب زیر زمینی به حداقل برسد.

یگانه ادامه داد: در راستای اجرایی شدن موضوع جایگزینی آب واحدهای صنعتی با منابع آب نامتعارف، برای پساب شهرهای کرمانشاه، اسلام آباد غرب و هرسین اقدامات مؤثری انجام گرفته و پساب این شهرها جایگزین آب واحدهای صنعتی این استان شد.

وی از افزایش ضریب نفوذ بیمه منازل روستایی و شهری خبر داد و گفت: ضریب نفوذ بیمه از ۲۰.۹۷ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۲۳.۷۶ درصد در سال گذشته رسید که تا پیش از سال ۱۴۰۱ این ضریب حدود ۱۰ درصد بوده است.

به گزارش ایمنا، در این جلسه گزارش عملکرد یک ساله اداره کل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه شامل اقداماتی از جمله شناسایی و ساماندهی تشکل‌های کنشگر و بخش‌های خصوصی در مدیریت بحران، برگزاری مدون جلسات کمیته حفظ و صیانت از جنگل‌ها و منابع طبیعی ارائه شد و برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز به گزارش عملکرد در حوزه مربوطه پرداختند.

کد خبر 748465

دیگر خبرها

  • محدود شدن استفاده از سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه‌نامه چه اهمیتی دارد؟
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • بیماری صنعت خودرو در کشور مدل مدیریت آن است
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند