Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، غلامعلی دهشیری رئیس کل دادگستری استان یزد با بیان اینکه صدا و سیما با دستگاه قضا در اجرای عدالت سهیم است گفت: علیرغم محدودیت‌های دستگاه قضا در اطلاع رسانی، صدا و سیما به عنوان حلقه ارتباطی نقش موثری در ظهور و بروز تلاش‌ها و خدمات دستگاه قضایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهشیری در دیدار با مدیر کل صدا و سیمای مرکز یزد با اشاره به سفر ریاست قوه قضائیه به استان در سوم بهمن سال گذشته گفت: این سفر یک روزه، سفر پر خیر و برکتی برای استان و دستگاه قضا بود و مصوبات خوبی را به همراه داشت.

رئیس کل دادگستری استان یزد با تقدیر از همراهی صدا و سیمای مرکز یزد در پوشش رسانه‌ای این سفر با تمام ظرفیت و توان خود گفت: امیدواریم این همراهی، همکاری و صداقت در ادامه استمرار داشته باشد.

او با بیان اینکه صدا و سیما مکمل دستگاه قضا در اجرای عدالت و احیای حق است افزود: علیرغم محدودیت‌های دستگاه قضا در اطلاع رسانی، صدا و سیما به عنوان حلقه ارتباطی موثر می‌تواند در دیده شدن فعالیت‌های این دستگاه و مردمی شدن آن موثر باشد.

دهشیری با اشاره به ارتباط خوب دستگاه قضا با رسانه‌های استان تصریح کرد: قطعا تا آنجا که مقدور باشد در اطلاع رسانی اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.

رئیس کل دادگستری استان یزد با تقدیراز روحیه مردمی مدیران صدا و سیمای مرکز یزد افزود: این روحیه سبب تغییر نگاه مردم استان نسبت به عملکرد صدا وسیما شده است.

او با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و چالش‌های ناشی از آن گفت: صدا و سیمای استان با تولید برنامه و تهیه محتوا، پوشش خبری گسترده فعالیت‌های دولتی و مردمی در کنار کادر درمان و بهداشتی، نیرو‌های مسلح و مجموعه‌های خیرین و مردمی استان در مقابله و مدیریت این بیماری خوش درخشید.

دهشیری در ادامه مردمی کردن فعالیت‌های دستگاه قضا استان را از اولویت‌های دادگستری در سال جهش تولید اعلام کرد و بیان کرد: در این راستا سلسله نشست‌های مدیران قضایی با حضور نخبگان و اقشار جامعه و با هدف ارتقاء سرمایه اجتماعی، استماع ایده و دیدگاه ها، تبیین دستاوردها، موانع و مشکلات در دستور کار قرار گرفت و نخستین جلسه آن با توجه به اوضاع کرونایی و پسا کرونایی کشور با حضور اصناف و بازاریان برگزار شد که مصوبات خوبی را به همراه داشت.

رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به تحول عظیم صورت گرفته در ۱۱ ماهه گذشته در دادگستری استان اظهارداشت: با بهره گیری از ظرفیت مدیران جوان در این مجموعه شاهد کاهش قابل توجه ورودی، مختومه، مانده و پرونده‌ها مسن بوده ایم و کاهش ورودی از طریق یک سری فعالیت‌های غیر قضایی و مدیریتی صورت گرفته است.

او افزود: رسیدگی به حدود ۱۰ هزار پرونده معوق از دیگر فعالیت‌های شاخص دادگستری استان بود که از اقدامات جهادی کارکنان دستگاه قضایی استان است و این امر تنها با برنامه ریزی و همت جهادی در دوران تحول دستگاه قضا امکان پذیر بود.

دهشیری با بیان اینکه اوقات دادرسی در برخی از شعب  هفت روز شده ادامه داد: البته بحران کرونا این روند را کند کرد لذا سعی کرده ایم ضمن دورکاری در این ایام و برگزاری جلسات بصورت ویدئو کنفرانس و با ارتباط گیری با بدنه موثر جامعه و رفتن به سمت شناسایی مشکلات، چالش‌ها را کاهش دهیم.

رئیس کل دادگستری استان یزد افزود: تشکیل دو شعبه ویژه حل اختلاف صلحی در حوزه صنعت و معدن با حضور افراد خوشنام این حوزه در شهرک صنعتی و پیگیری تشکیل یک شعبه شورای صلحی در اتاق اصناف از جمله برنامه‌های دستگاه قضا استان جهت افزایش روند صلح و سازش و کاهش پرونده‌های ورودی است.

او بر لزوم توجه به پیوست و رسالت تبلیغ و تبیین رسانه در جهت فرهنگسازی از طریق تولید برنامه تاکید کرد و یادآور شد: دستگاه قضا آمادگی دارد تا سهم صدا و سیما از بند چ ماده ۳۷ قانون احکام دائمی برنامه توسعه کشور را از طریق سازمان بازرسی استان پیگیری کند.

در این نشست که قائم مقام و معاونین دادگستری استان نیز حضورداشتتند از مدیر کل، قائم مقام، معاونین و روابط عمومی صدا و سیمای مرکز یزد به پاس تلاش در پوشش رسانه‌ای سفر ریاست قوه قضائیه و همکاری در برنامه‌های هفته قوه قضاییه با اهدای لوح سپاس، تقدیر شد.

انتهای پیام/ غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صداوسیما دستگاه قضا اجرای عدالت رئیس کل دادگستری استان یزد صدا و سیمای مرکز یزد دستگاه قضا دستگاه قضا صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۲۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است و یکی از اشکالاتی که بر قانونگذاری وارد است میزان توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در ارجاع امور قوانین است.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران افزود: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است، عدم اجرای قانون و ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی از انجام وظایف و تکالیف قانونی مانند عدم اجرای قانون هوای پاک، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یک مسئله در دستگاه قضائی مطرح است.

نیکوکار در ادامه گفت: یکی از آسیب‌های شهر تهران، کودکان کار و خیابان و زباله گرد است که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تقسیم کار در دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است؛ ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار و عدم نگارش آئین نامه یا دستورالعمل یا شیوه نامه معطّل مانده است.

وی اشاره کرد: در این زمینه لازم به ذکر است با تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران تمام قد در برخورد قضائی و ساماندهی موضوعات آسیب زا همچون معتادان متجاهر و اماکن پلاک قرمز و حمایت از جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و زباله گرد خیابان توسط شهرداری اقدام شود.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: باید بپذیریم اگر پیشگیری‌های اولیه و ثانویه در چند دهه گذشته به موقع و منسجم به اجرا درمی‌آمد، دچار آسیب‌های جدی اجتماعی در بخش‌های مختلف در شهر تهران نبودیم.

نیکوکار با اشاره به اینکه باید در مورد پیشگیری از آسیب‌ها، دستگاه‌های متولی کوشا باشند؛ گفت: دغدغه اصلی ما در مورد سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها)، عدم اجرای قوانین و مقررات و ضوابط و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های موجود است.

کد خبر 6090550

دیگر خبرها

  • دیدار چهره به چهره رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیش از ۱۳۰نفر 
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است