Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-02@03:04:26 GMT

کره‌شمالی، روستایی با بمب اتمی

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۸۴۱۴۶

تین نیوز عبدالله ناصری :

 در برخی از خبرها آمده بود رهبر کره شمالی مرد ولی بعدا معلوم شد هنوز زنده است اما در شرایط خطرناکی است. من بر این گمانم تا کسی به کره شمالی سفر نکند دیکتاتوری در این کشور را نمی فهمد. این که می گویند دیکتاتورها بیش از آنکه مخلوق خود باشند دست پرورده مردم آن سرزمین اند درست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عصر اصلاحات تازه به مسئولیت خبر گزاری جمهوری اسلامی منصوب شده بودم که معاونت آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه از من خواست سفری رسمی به کره شمالی داشته باشم، ولی من مایل نبودم  معاون مربوطه وزارت امور خارجه جناب امین زاده اصرار کردند که چون هیچ مقام دولتی دعوت رسمی کره شمالی را نمی پذیرد شما سفری انجام بده و دعوت آنها را قبول کن. به هر ترتیب به همراه هیئتی از خبرگزاری و روز نامه ایران به پیونگ یانگ سفر کردم.

در فرودگاه پس از استقبال، از همه اعضای هیئت به جز من خواسته شد تلفن های همراه خود را تحویل دهند و به هنگام ترک فرودگاه در برگشت تحویل بگیرند. جالب بود تنها تلفن ماهواره ای در اختیار من بود که آن هم در کره شمالی به علت در دسترس نبودن فن آوری های جدید فقط وبال گردنم بود و به هیچ کاری نمی آمد. تازه فهمیدم که درست گفته اند که در سرزمین‌های استبدادی تکنولوژی آزاد نیست و دولت ممیزی آن. را بر عهده دارد شدیدا.

ما را به هتلی ۷۰ (هفتاد) طبقه بردند، ما بودیم و سه یا چهار هیئت و چند نفر چینی. در لابی هتل غم‌های عالم به سراغت می آمد. اتاق‌ها که بماند. نه اینترنتی بود و نه سرگرمی دیگری جز تلویزیون رسمی حکومتی. چپ و راست می رفتی همه تلویزیون و هتل و شهر پر بود از عکس رهبر کشور . در آنجا از فناوری خبری نبود اما آدم ها همه ربات بودند. مثلا پلیس راهورشان که اکثرا زن بودند سر چهار راه ها برای کنترل و تنظیم مسیرها زمان معینی را به هرخیابان اختصاص می دادند با حرکت کامل  نمایش دست، حتی اگر خودرویی هم نبود. راهنمای کره ای دقیقا این را بازگو می کرد.

آن ایام (کمتر از ۲۰ سال قبل) تمام ارتباط کره شمالی با جهان فقط یک قطار و دو پرواز هفتگی به پکن بود و برعکس. این کشور پرت و دور از همه دنیا که «روستای اتمی» زیبنده نامش است مردمی شبه مردگان متحرکی را پرورش داده. فقیر خانه ای است سوت وکور که درآن نه دانش واژه معناداری است ونه جهان لفظ قابل فهمی. موزه نظامی حاصل از جنگ دو کره و خانه قدیمی رهبر فقیدش فقط ارزش دیدن دارد. نه می توان یک مرکز فرهنگی پویایی را دید و نه در شهر پرسه زد و با مردم گپ.

آنچه برای من خیلی زیبا نمود بازدید از مرز دو کره بود. دو جهان کاملاً متفاوت در دو طرف یکی با مرزداران شیک پوش خوش تیپ رزمی کارلپ سرخ و دیگری پالتوپوش های شبه قزاق با رخسار زرد فقر، تفاوت تفنگ‌ها و ساختمان‌ها هم معنادار. یاد حکایتی افتادم: «روزی در تابستان۶۷ و پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از سوی ایران، مدیران بین الملل وزارت فرهنگ و ارشاد در دفتر معاون وقت اموربین الملل (آقای م تاجزاده) نشسته بودیم و صحبت پایان جنگ و همراهی سه دولت سوریه، لیبی و الجزایر با ایران بود. بحث کشید به وابستگی این سه دولت به ابرقدرت شرق یا شوروی. مرحوم کیومرث صابری یا همان گل آقا نکته ظریفی گفت مبنی بر این که اگر قرار است کشوری وابسته به یکی از 2 ابرقدرت باشد عقلانی است که امریکا را انتخاب کند». من آن روز در مرز دو کره با تمام وجود دریافتم انتخاب مستعمرگی و اطاعت محض از شوروی عین حماقت است.

* این یادداشت در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کره شمالی عبدالله ناصری کیم جون اون مرگ رهبر کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۴۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: گروسی به ایران می‌آید

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمد اسلامی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هفته آینده اولین کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای برگزار می‌شود، اظهار کرد: حدود ۴۷۷ مقاله ارائه شده، ۱۸۰ ارائه خواهیم داشت که توسط شرکت کنندگان غیرایرانی ارائه خواهند شد. گروسی مدیرکل آژانس نیز به عنوان مهمان ویژه در این کنفرانس حضور خواهد داشت و سخنرانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اسلامی: تولید رادیوداروها در سازمان انرژی اتمی ایران افزایش خواهد یافت

وی ادامه داد: در المپیاد مخترعین جهان در سوسیس، از مدارس انرژی اتمی ما شرکت کرده بودند و ۵ دانش آموز ما ۵ مدال به دست آوردند و ایران مقام اول را کسب کرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی، درباره حل مسائل پادمانی با آژانس اظهارکرد: همواره در حال تعامل و گفت‌وگو درباره مسائل پادمانی هستیم. تاکنون ۲ مکان باقی مانده و ۲ مکان حل و فصل شده درباره دو مکان در حال گفت و گو هستیم، بیانیه اسفند ۱۴۰۱ از نظر ما پابرجاست و براساس آن تعامل داریم. اما این بیانیه توسط جریان مخربی که در غرب علیه ایران اقدام می کند، زیرسوال رفته است، ما اما بر این بیانیه تاکید داریم.

وی همچنین تاکید کرد : آقای رافائل گروسی اعلام کرده است در ایران دیدارهایی خواهند داشت و من هم با وی دیدار دارم و مطمئن هستم که ابهامات برطرف می شود و در چارچوب پادمان و ان پی تی روابط خود را با آژانس تقویت می‌کنیم.

اسلامی درباره همکاری با آژانس در خصوص بازرسان آژانس تصریح کرد: ما ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند. بازدید آنها در حال انجام است. استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است و این مساله سیاسی نیست و ما در فرایندهای همکاری با آژانس این موصوع را مکرر اثبات کرده و آنها هم به آن اذعان دارند.

وی درباره اظهارات گروسی درباره برنامه تسلیحاتی ایران نیز تصریح کرد: این ها موضعگیری نیست و سوال خبرنگار است و جریان مخرب و صهیونیستی در حال القای این است که برنامه ایران صلح آمیز نیست. گروسی گفته نشانه ای از برنامه تسلیحاتی ایران وجود ندارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229121 برچسب‌ها ایران

دیگر خبرها

  • اینفوگرافیک/ کدام کشور‌های جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی
  • اسلامی: گروسی به ایران می‌آید
  • آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سفر «گروسی» به ایران را تأیید کرد
  • کمالوندی: گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسئولان ایران
  • با موافقت رهبر انقلاب؛ حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسوولان ایران
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران