Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@08:51:56 GMT

ترخیص ۸۰ درصدی کالاهای اساسی بدون دریافت حقوق ورودی

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۸۵۱۵۱

ترخیص ۸۰ درصدی کالاهای اساسی بدون دریافت حقوق ورودی

معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران، از ترخیص ۸۰ درصدی کالاهای اساسی بدون دریافت حقوق ورودی از گمرکات کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از گمرک ایران،  «مهرداد جمال ارونقی» گفت: این کالاهای اساسی شامل ۲۵ گروه و بیش از ۸۰۲ ردیف تعرفه است. ذرت، جو، دانه های روغنی، شکر، گندم، چای، نهاده های دامی، برنج، سویا، حبوبات، گوشت قرمز، کود شیمیایی، کاغذ و غیره از جمله این کالاها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران یادآور شد: طبق قانون برای ترخیص این کالاها از گمرک، ابتدا باید حقوق ورودی پرداخت و سپس اجازه ترخیص کالا داده شود.

وی افزود: اکنون گمرک این اجازه را می ‌دهد که ۸۰ درصد کالاها ترخیص شود و ۲۰ درصد در گمرک باقی بماند تا کالاها در بازار توزیع و پس از فروش و متعاقب آن، پرداخت حقوق ورودی ۲۰ درصد باقی مانده هم ترخیص شود.

جمال ارونقی اظهار داشت: طبق مواد قانون امور گمرکی خروج هرگونه کالا از گمرک و بنادر کشور منوط به اظهار کالا به گمرک و انجام تشریفات گمرکی است.

وی ادامه داد: تشریفات گمرکی نیز ابتد با اظهار صاحبان کالا آغاز و در انتهای فرآیند، حقوق ورودی پرداخت می‌شود.

به گفته معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران، این حقوق ورودی مشتمل بر حقوق گمرکی برای همه کالاها چهار درصد است که ازسوی مجلس شورای اسلامی وضع شده است و سود بازرگانی که توسط دولت تعیین می شود و مواخذ آن، برای کالاهای مختلف متفاوت است، مالیات بر ارزش افزوده و عوارض مختلفی که امکان دارد برای هر کالایی درنظر گرفته شده باشد.

وی افزود: به طور کلی، پرداخت حقوق ورودی به دو صورت پرداخت نقدی حقوق ورودی از سوی صاحبان کالا به گمرک و یا سپردن ضمانتنامه معتبر بانکی به گمرک انجام می شود.

جمال اورنقی ادامه داد: برای کالاهای اساسی به تازگی از سوی گمرک ایران تسهیلاتی درنظر گرفته شده است.

به گفته معاون فنی و امورگمرکی گمرک ایران یکی از دلائلی که کالاهای اساسی در بنادر دپو می شوند، عدم وجود نقدینگی برای صاحبان کالاست. یعنی صاحبان کالا نقدینگی ندارند حقوق ورودی را در ابتدا پرداخت کنند.

وی افزود: گمرک برای رفع این مشکل، موافقت کرده است تا معادل حقوق ورودی و عوارض این اقلام کالا در گمرک نگهداری شود و بقیه را اجازه می دهد تا صاحبان کالا بدون پرداخت هیچ گونه وجهی وارد کشور کنند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: گمرکات کالاهای اساسی گمرک گمرکی گمرک ایران معاون فنی و امور کالاهای اساسی صاحبان کالا حقوق ورودی امور گمرکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۵۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 845 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است. 

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران تأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.
وی افزود: درخصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است. 
طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  گفت: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.
وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد. 
 

      برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی