Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانگیری بر لزوم بومی‌گزینی در پروژه‌های اشتغالزایی تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه شهرستان اندیمشک در تمامی زمینه‌ها دارای افراد متخصص است باید بومی‌گزینی در اولویت طرح‌های اشتغالزایی قرار گیرد و از نیروهای متخصص این شهرستان استفاده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اندیمشک، «پیمان جهانگیری» امروز (پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت) در آئین تجلیل از کارگران نمونه شهرستان اندیمشک، با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به‌عنوان سال جهش تولید توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص کشور از جمله تحریم‌ها و وضعیت سال‌های اخیر، اکنون ویروس کرونا تاثیر سختی بر تولید و قشر کارگر گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار اندیمشک رعایت فاصله گذاری‌های اجتماعی و هوشمند را از فعالیت‌های موثر جهت کنترل و شکست ویروس کرونا برشمرد و افزود: مردم شهرستان اندیمشک توانسته‌اند با رعایت نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری‌ها، روند افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا را کنترل کنند.

 

وی اذعان داشت: با توجه به پتانسیل و ظرفیت‌های موجود و به همت مسئولان در طی سال‌های اخیر اقدامات بسیار خوب و موثری در راستای اشتغالزایی و جذب سرمایه‌گذاران در شهرستان اندیمشک صورت گرفته است.

 

جهانگیری با بیان اینکه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اندیمشک باید نظارت داشته باشد تا تمام کارگران، تکنسین‌ها و متخصصان پروژه‌ها و شرکت‌های اشتغالزا از نیروهای بومی این شهرستان به‌کارگیری شوند ابراز کرد: این مسئله باید پیگیری و متخلفان نیز به دادگاه و نهادهای مربوطه معرفی شوند.

 

وی با تاکید بر لزوم بومی‌گزینی در پروژه‌های اشتغالزایی اضافه کرد: با توجه به اینکه شهرستان اندیمشک در تمامی زمینه‌ها دارای افراد متخصص است، باید بومی‌گزینی در اولویت طرح‌های اشتغالزا قرار گیرد و از نیروهای متخصص این شهرستان استفاده شود.

 

فرماندار اندیمشک به اقدامات صورت گرفته در حوزه اشتغالزایی اشاره کرد و ادامه داد: نیروگاه سیکل ترکیبی در اندیمشک احداث می‌شود و تا ۲۵ روز آینده توربین و ژنراتور این نیروگاه به این شهرستان می‌رسد.

 

وی با اشاره به اینکه در پی شیوع ویروس کرونا بسیاری از مشاغل تعطیل و دچار مشکلات معیشتی شدند اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب در این راستا در نیمه شعبان با فرمان مدبرانه‌ای خواستار برگزاری رزمایش کمک مومنانه شدند که این رزمایش در شهرستان اندیمشک به‌خوبی برگزار شده است.

 

«سید ناصر حسینی» نیز با اشاره به اینکه ۴۰ درصد دادخواست‌ها در مراجع حل اختلاف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اندیمشک به‌صورت سازشی بوده عنوان کرد: در راستای تکریم ارباب رجوع تعداد هیات‌های بدوی و تجدیدنظر به پنج هیات افرایش پیدا کرده تا میانگین زمان رسیدگی به دادخواست‌های کارگران به کمترین زمان انجام شود.

 

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اندیمشک با بیان اینکه رسیدگی در سال جدید کاملا الکترونیکی است و کارگران نیازی به مراجعه حضوری جهت تشکیل پرونده ندارند خاطر نشان کرد: ۱۰۷ طرح اشتغال روستایی و فراگیر از محل اعتبارات روستایی و فراگیر تسهیلات مصوب دریافت و یا در مرحله دریافت هستند که اشتغال فعلی این طرح‌ها ۲۵۹ فرصت شغلی است.

 

وی یادآور شد: برگزاری ۱۲ جلسه شورای اشتغال و پیگیری مصوبات این جلسات، اجرای بیش ۳۰۰ برنامه فرهنگی اجتماعی و آموزشی ویژه کارگران و اقدام به انجام سه‌هزار و ۳۲۰ بازرسی توسط بازرسان اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اندیمشک از جمله بازرسی موردی، ادواری، حوادث، کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار از دیگر اقدامات این اداره بوده‌اند.

 

پایان پیام/661

منبع: شبستان

کلیدواژه: فرماندار اندیمشک سید ناصر حسینی ویروس کرونا طرح های اشتغالزایی روز جهانی کارگر نیروهای بومی توسعه و پیشرفت کار و رفاه اجتماعی اندیمشک شهرستان اندیمشک بومی گزینی اداره تعاون ویروس کرونا طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۸۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور مهم رئیسی؛ تخصیص ۳میلیون یورو برای دیوارکشی مرزهای ایران | اعلام جزئیات جدید از انسداد مرزها؛ اولویت‌ با کدام مرزهاست؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، سید مجید میر احمدی معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور درباره آخرین اقدامات درباره فنس کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت جناب آقای رئیسی تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت آقای رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

تخصیص ۳ میلیون یورو برای انسداد مرزها طی ۵ سال

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.
وی ادامه داد: جناب آقای رئیسی به سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیون یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح برای انسداد مرزها

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.
وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) را به کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

اولویت‌بندی برای انسداد مرزها چگونه است؟

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت‌ نیز، مرز افغانستان است.
معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به صورت دیوار کشی است یا به طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.
وی در پایان افزود: اگر این طرح به طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

کد خبر 847407 منبع: فارس برچسب‌ها مرزباني ایران و افغانستان وزارت کشور خبر ویژه سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • کشف سکه های دوره اشکانی از مسافر قطار در ایستگاه راه آهن اندیمشک
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • ۳ میلیون یورو در اختیار نیروهای مسلح برای انسداد مرزها +جزئیات مهم
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • دستور مهم رئیسی؛ تخصیص ۳میلیون یورو برای دیوارکشی مرزهای ایران | اعلام جزئیات جدید از انسداد مرزها؛ اولویت‌ با کدام مرزهاست؟
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • شبکه‌سازی اولویت نهضت اجتماعی در کرمانشاه است