Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،محمد مهدی بانشی پنجشنبه شب در آئین تودیع و معارفه رئیس شبکه شبکه بهداشت و درمان گچساران اظهار داشت: تاکنون ۹ نفر در کهگیلویه و بویراحمد بر اثر بیماری ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند که هشت نفر از آنان بیماری زمینه ای داشته اند.

وی افزود میانگین غربالگری استان در مرحله نخست ۹۸.۲ درصد بوده و در مرحله دوم کهگیلویه و بویراحمد زودتر از بسیاری از نقاط کشور شروع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از آغاز مرحله سوم بیماریابی ویروس کرونا از روز شنبه سیزدهم اردیبهشت در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: شاخص نمونه گیری بیماری ویروس کرونا در استان تا روز سیزدهم فروردین چهار برابر میانگین کشوری است که این یک موفقیت برای مسئولان استان محسوب می شود.

بانشی وضعیت بیماری ویروس کرونا در استان را خوب ارزیابی کرد و افزود: شاخص های میزان ابتلا به این بیماری در گچساران بهتر از سایر نقاط استان است.

وی تاکید کرد: با وجود این موفقیت ها همچنان رعایت پورتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی تا زمان مهار بیماری ضرورتی حیاتی است و در صورت کوتاهی در این مساله خطر استان را تهدید می کند.

بانشی ادامه داد:یکی از شاخص های موفقیت سیستم سلامت دامنه ارائه خدمت به شهروندان است که کهگیلویه و بویراحمد با ارائه خدمت به ۹۰ درصد از جمعیت شاخص بسیار خوبی دارد.

بانشی گفت:بعد از گذشت ۴۲ روز از سال ۱۳۹۹ ،  ۹۵ درصد از مردم گچساران از سیستم سلامت خدمت دریافت کرده اند.

وی از فعالیت های نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی درباره همکاری با ستاد بیماری ویروس کرونا قدردانی کرد.

مدیر سابق شبکه بهداشت و درمان گچساران نیز در این آئین گفت:موفقیت های گچساران درباره مدیریت بحران کرونا مدیون تعامل خوب مسئولان بوده است.

سهراب صیدی عنوان کرد: هم اکنون ۵۰ گروه جهادی در گچساران با مشارکت سپاه برای مهار بیماری ویروس کرونا فعالیت دارند.

وی ابراز داشت:در حالی که شاخص خدمت نظام سلامت در گچساران در سال ۱۳۹۶ ،۷۰ درصد بود این آمار در سال ۱۳۹۸ به۹۷ درصد رسیده است.

وی بیان کرد:تمام مطالبات پزشک خانواده در گچساران تا پایان سال ۱۳۹۸ پرداخت شده است که این امر باعث افزایش انگیزه خدمت بین کارکنان طرح پزشک خانواده شهرستان شده است.

فرماندار گچساران نیز در این نشست گفت: این شهرستان به دلیل قرار داشتن در مسیر استان های فارس،خوزستان و بوشهر از سویی و وجود صنعت نفت و واحدهای با بیش از ۷۰۰نفر اشتغال از سوی دیگر دارای شرایط ویژه ای در زمینه بیماری ویروس کروناست.

علی خوان پایه افزود:وجود طرح در حال احداث سد چمشیر با کارکنان چینی،کارخانه در حال ساخت پتروشیمی و شرکت لرزه نگاری با کارکنان پرشمار نیازمند مدیریت و تعامل پیگیری برای کنترل بیماری ویروس کرونا  و تحقق فاصله گذاری اجتماعی بوده است.

وی افزود:گچساران جزو معدود مناطق کشور بود که  پیش از اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در کشور بازار دوگنبدان مرکز شهرستان به صورت خودجوش تعطیل شد.

فرماندار گچساران گفت: از ابتدای انتشار ویروی کرونا تا امروز ۲۶جلسه مدیریت بحران کرونا در این شهرستان برگزار شده است.
خوان پایه از تلاش های شبانه روزی دکتر سهراب صیدی مدیر سابق شبکه بهداشت و درمان گچساران در دوران مدیریت به ویژه در ۷۰ روز انتشار ویروس کرونا قدردانی کرد.

مدیرجدید شبکه بهداشت و درمان گچساران در ادامه نیز گفت:سلامت محوری و خودمراقبتی از اولویت های کاری این دستگاه متولی است.

آرین غلامیان افزود: برای تحقق این امر از ایده ها و طرح های نو حمایت خواهد شد.
وی عنوان کرد: افزایش کیفیت خدمات و اقتصادی کردن بیمارستان ها و مراکز درمانی با استفاده از نیروهای جوان در اولویت است.
وی تصریح کرد:پرداخت کارانه پزشکان و پرستاران حدود ۲۰ ماه تاخیر دارد که پرداخت این مطالبات با جدیت پیگیری می شود.
مدیرشبکه بهداشت و درمان گچساران اظهار داشت: با توجه به اینکه یک ردیف بودجه به کمک نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی برای پایگاه های سلامت اختصاص یافته افزایش کیفیت خدمات سلامت در این پایگاه ها آسان تر شده است.
در پایان این نشست "آرین غلامیان" به عنوان مدیر جدید بهداشت ودرمان گچساران معرفی و از خدمات سهراب صیدی،مدیرسابق بهداشت و درمان گچساران قدردانی می شود.
دکتر آرین غلامیان متولد سال ۱۳۶۲متخصص جراح زیبایی فک و صورت از پزشکان جراح زیبایی جوان و حاذق شهرستان گچساران است.

تاکنون ۹۴ هزار و ۶۴۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند ۶۰۲۸ نفر نیز بر اثر اینبیماری در کشور جان خود را از دست داده اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا کهگیلویه وبویراحمد دانشگاه های علوم پزشکی گچساران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کهگیلویه وبویراحمد دانشگاه های علوم پزشکی گچساران ویروس کرونا کهگیلویه وبویراحمد دانشگاه های علوم پزشکی گچساران شبکه بهداشت و درمان گچساران کهگیلویه و بویراحمد بیماری ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۰۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • سد کوثر پر شد
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • پدر شهید حسین خندانی آسمانی شد
  • گچساران و باشت رکورددار بارش باران در کهگیلویه و بویراحمد
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است