Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-02@03:45:00 GMT

شایعه است؛ کرونا نه ضعیف شده و نه تابستان می‌رود

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۲۷۴۲

شایعه است؛ کرونا نه ضعیف شده و نه تابستان می‌رود

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر مینو محرز فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره برخی اظهارات مبنی بر ضعیف شدن ویروس کرونا، گفت: ما هنوز نمی‌توانیم درباره وضعیت این ویروس به درستی قضاوت کنیم و وضعیت آن در آینده نیز با توجه به شواهد موجود، قابل پیش‌بینی نیست.

تاثیر گرما بر کرونا

وی با بیان اینکه تنها نکته‌ای که وجود دارد این است که با گرم شدن هوا ویروس در محیط زودتر از بین می‌رود، گفت: اما نمی‌توان مشخص کرد که اپیدمی در چه زمانی تمام می‌شود و تا چه زمانی گرفتار ویروس هستیم و این هنوز در دنیا قابل قضاوت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته باید توجه کرد که با گرم شدن هوا هم ویروس در محیط زودتر از بین می‌رود، اما به این معنی نیست که از میزان فعالیتش کاهش یابد. در صورتیکه مردم بیرون بیایند و مسائل بهداشت فردی و اجتماعی و فاصله‌گذاری فیزیکی را رعایت نکنند، مجددا شاهد اپیدمی خواهد بود؛ چراکه هنوز خیلی از افراد مبتلا نشده‌اند و با این شرایط دچار بیماری می‌شوند.

کرونا با گرم شدن هوا از بین می‌رود؟ چرایی کاهش مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها

محرز درباره علت کاهش مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها نیز گفت: بالاخره پیک شدید بیماری قبل از عید و در ایام عید اتفاق افتاده است. وقتی یک ویروس جدید وارد جامعه می‌شود،   به طور متوسط ۵۰ درصد جامعه باید به آن مبتلا شوند تا پیک ویروس کاهش یافته و روند آن صاف شود و به تدریج هم کاهش یابد. به نظر می‌آید ظاهرا در تهران پیک شدید بیماری را به دلیل رعایت فاصله‌گذاری گذرانده‌ایم، اما اگر مجددا مردم در خیابان‌ها حضور پیدا کرده و فاصله‌گذاری فیزیکی را رعایت نکنند، ممکن است شاهد پیک یا موج مجددی باشیم.

عضو کمیته کشوری کرونا: ۵۰ درصد مبتلایان به کرونا بدون علامت هستند کووید-19 چگونه کنترل می‌شود؟

وی تاکید کرد: بنابراین نباید خیال مردم راحت شود و فکر کنند بیماری تمام شده است. باید حتما مسائل بهداشتی و فاصله‌گذاری فیزیکی را همچنان رعایت کنند. یکی از عللی که توانستیم مقداری بیماری کووید-۱۹ را کنترل کنیم، بحث فاصله‌گذاری فیزیکی بود. تنها راه کنترل ویروس کرونا که در دنیا هم ثابت شده است، همین موضوع است. بنابراین اگر مسائل را رعایت نکنیم و مردم به خیابان‌ها بیایند، ممکن است مجددا دچار مشکل شویم. کسانیکه مجبور نیستند، از منزل بیرون نیایند. نباید مراکز خرید شلوغ شود یا مردم در رستوران‌ها کنار یکدیگر بنشینند و ... ما هنوز چیز زیادی درباره این ویروس نمی‌دانیم و نمی‌توانیم بگوییم که در شهر یا منطقه‌ای ویروس تمام شده و دیگر وجود ندارد. بنابراین مردم همچنان باید رعایت‌ها را انجام دهند.

کرونا ضعیف نشده، ‌تا حدی کنترل شده

محرز با بیان اینکه بنابراین نمی‌توان گفت که ویروس ضعیف شده است، ‌بلکه تا حدی به دلیل فاصله‌گذاری فیزیکی کنترل شده است، ادامه داد: افرادی که در منزل مانده‌اند، ‌خودشان را از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ حفظ کرده‌اند. بنابراین افرادی هستند که به کرونا مبتلا نشده‌اند و اگر بیرون بیایند یا فاصله‌گذاری فیزیکی را رعایت نکنند، در معرض ابتلا قرار می‌گیرند. در عین حال باید توجه کرد که ممکن است بیماری مجددا به مناطقی که اکنون تحت عنوان سفید مطرح می‌شوند، بازگردد.

کشندگی و قدرت سرایت کرونا وحشتناک‌تر از گفته‌های چین است

این متخصص بیماری‌های عفونی تاکید کرد: فعلا با دانستنی‌هایی که از ویروس داریم و در شرایطی که نه درمان قطعی و نه واکسن بیماری کرونا وجود دارد، تنها راه کنترل آن که در دنیا هم ثابت شده است، فاصله‌گذاری فیزیکی است. بنابراین مردم اصلا شرایط را شوخی نگیرند و مسائل فاصله‌گذاری را جدی بگیرند. بدون دلیل از منزل خارج نشوید.

اپیدمی شایعات در فضای مجازی

محرز درباره برخی شایعات فضای مجازی مبنی ترکیب ویروس کرونا با گاز متصاعد از وایتکس و ایجاد ویروسی مرگبار، گفت: مشکل بزرگ ما در دنیا بعد از اپیدمی ویروس کرونا و بدتر از آن اپیدمی ناشی از اخبار نادرست فضای مجازی است. اصلا چنین چیزی وجود ندارد که کرونا با گاز وایتکس ترکیب شود و معنی هم ندارد. در عین حال باید توجه کرد که استفاده از مواد ضدعفونی‌کننده‌ای چون وایتکس در منزل باید با احتیاط زیادی انجام شود. زیرا استنشاق وایتکس ریه را اذیت می‌کند و در برخی موارد که گاز آن شدید باشد، ‌مرگبار است.

وی همچنین گفت: برخی افراد اسیدکلریک را با وایتکس مخلوط کرده‌اند تا سطوح تمیزتر شود، اما بخاری که ایجاد شده، برای ریه خطرناک است. بنابراین باید با دقت از این مواد در منزل استفاده کرد. اینکه وایتکس با ویروس کرونا ترکیب شود، درست نیست.

کد خبر 506879 برچسب‌ها كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران فاصله گذاری فیزیکی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۲۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل نمایش ضعیف بلینگام برابر بایرن مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید شب گذشته در دیدار رفت از مرحله نیمه نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا روبروی بایرن مونیخ به میدان رفت و دو تیم پس از ۹۰ دقیقه تلاش به تساوی 2-2 رضایت دادند تا کار به بازی برگشت کشیده شود.

بلینگام در این بازی از ابتدا در ترکیب اصلی تیمش حضور داشت اما نتوانست درخشش همیشگی که در طول این فصل با پیراهن رئال به نمایش گذاشته بود را تکرار کند و در نهایت در دقیقه ۷۵ از زمین بیرون رفت و جایش را به لوکا مودریچ داد.

این اتفاق در حالی رخ داد که این ستاره انگلیسی در بازی قبلی رئال برابر رئال سوسیداد در رقابت‌های لالیگا هم به دلیل مشکلات گوارشی در ترکیب اصلی تیمش به حضور نداشت و به عنوان بازیکن تعویضی هم وارد زمین نشد.

حالا اتلتیک خبر داده است که این بازیکن به دلیل ابتلا به ویروس شرایط خوبی را پشت سر نگذاشته بود و در طول چند روز اخیر به ندرت و به سختی در تمرینات رئال حضور داشت و دلیل نمایش ضعیفی که در دیدار برابر بایرن داشت هم همین موضوع بود. کادر فنی رئال امیدوار است که بلینگام که حالا از شرایط بهتری برخوردار است بتواند در بازی برگشت نقش مهمی را برای آنها ایفا کند.

دیگر خبرها

  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • دلیل نمایش ضعیف بلینگام برابر بایرن مشخص شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند