Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@12:57:57 GMT

احتمال تأثیر داروی آسم بر بیماران مبتلا به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۳۱۹۶

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محققان آزمایشات بالینی بر روی داروی آسم برای معالجه بیماران مبتلا به کرونا را شروع کردند و انتظار دارند این دارو به مبارزه با التهاب ریه‌ها  بپردازد.

این دارو با نام ایبودیلاست (Ibudilast) برای درمان آسم در ژاپن و کره جنوبی ثابت شده و در بهبود سلامت ریه موش‌های آزمایشگاهی موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش التهاب ریه با داروی ایبودیلاست 

این گروه تحقیقاتی، از بیمارستان نیو هاون دانشگاه ییل، ابراز امیدواری کردند که داروی ایبودیلاست باعث کاهش التهاب ریه خواهد شد و پیشرفت وضعیت ایجاد شده توسط ویروس کرونا که برای ریه بسیار تهدیدآمیز و خطرناک است را کند می‌کند.

محققان معتقدند اگر این دارو برای بیمارانی که وضعیت آن‌ها بحرانی است، استفاده شود باعث کاهش التهاب و جلوگیری از استفاده نکردن از ونتیلاتور (سیستم تهویه هوا) و یا از بین رفتن ویروس می‌شود.

سندرم پریشانی حاد تنفسی چیست؟

بیماران مبتلا به ویروس کرونا که وضعیت بیماری آن‌ها شدید است، دچار سندرم پریشانی حاد تنفسی (ARDS) هستند.

ARDS نوعی نارسایی تنفسی است و زمانی ایجاد می‌شود که التهاب در ریه‌ها و جمع‌آوری مایعات در کیسه‌های هوایی ریه اتفاق می‌افتد و بدن از اکسیژن کافی بهره‌مند نمی‌شود.

بیمارانی که تنگی نفس را تجربه می‌کنند و پوست آن‌ها مایل به قرمز می‌شود، اغلب نیازمند استفاده از ونتیلاتور می‌شوند.

زمانی که بیمار از ونتیلاتور استفاده می‌کند و دچار نارسایی تنفسی می‌شود، هیچ درمان خاصی برای کاهش آسیب ریه و به حداقل رساندن ARDS وجود ندارد، همه روش‌ها فقط برای حمایت از بیمار تا زمان بهبودی ریه است.

محققان دانشگاه ییل برای انجام آزمایشات بالینی بر روی داروی ایبودیلاست با شرکت مدیسینوا (MediciNova) مستقر در کالیفرنیا همکاری کرده است که بتوانند این دارو را به عنوان درمانی برای التهاب و سفت شدگی متعدد بافت ریه استفاده کنند.

در آزمایشات بالینی، برای آزمایش ایمنی و اثربخشی ایبودیلاست نیمی از شرکت‌کنندگان داروی ایبودیلاست و نیمی دیگر دارونما دریافت می‌کنند.

این گروه تحقیقاتی امیدوار است که ایبودیلاست التهاب را کاهش دهد، جلوی پیشرفت ARDS را بگیرد و به بیماران در بهبودی کمک کند.کارشناسان تأکید می‌کنند، با وجود اینکه این دارو در موش‌ها جواب داده، باید آزمایشات بالینی بر روی انسان‌ها نیز به طور گسترده صورت بگیرد تا از تأثیر این دارو اطمینان یابند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: آزمایشات بالینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۳۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا