Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر « محمودرضا مرادی» روز جمعه در نشست مجازی روز معلم در ارتباط ویدیو کنفرانسی با استاندار کرمانشاه با تبریک روز معلم و استاد، نقش مهم یکایک ۵۳۴ عضو هیات علمی برای رشد و پرورش ۶ هزار و ۱۵۴ دانشجو که امانت خانواده ها و سرمایه های گرانقیمت جامعه و آینده هستند را ستودنی دانست.

 او به همه اساتیدی که در بیش از ۵۰ سال گذشته افزون بر ۱۷ هزار و ۶۰۰ دانش آموخته از جمله ۸۷۸ فوق تخصص و متخصص و هزاران خدمتگزار شریف سلامت را به جامعه تحویل داده اند، درود فرستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اعضای هیات علمی در نظام های آموزشی رسالت های بزرگی همچون فعالیت‌های آموزشی، تلاش های پژوهشی، کنش های فرهنگی ، اجتماعی ، مدیریتی ، تولید ثروت و افزایش رفاه مردم را بر دوش می کشند، اما در دانشگاه های علوم پزشکی علاوه بر همه آنها اساتید در دو بخش بسیار مهم مداخله ای و عملی درمانی و بهداشتی و به تبع آن مسایل پیچیده مرتبط با این دو مهم همواره نقش اصلی را بر عهده دارند.

 او اضافه کرد: ویژگی های خاص فعالیت‌های آموزشی در دانشگاه های علوم پزشکی از جمله آموزش بر بستر بیمار و حساسیت های خاص آن، فراگیری توام با کار عملی ، بروز شرایط اورژانسی، عدم امکان تعطیلی ، کشیک های شبانه، شروع به کار حرفه ای بلافاصله پس از فارغ التحصیلی، طولانی بودن دوره تحصیل و ضرورت توجه به شرایط جامعه کار در این عرصه را دشوار، اما شیرین و جذاب کرده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: جدا از این وظایف و مسوولیت های سنگین اعضای هیات علمی این دانشگاه همواره نقشی کلیدی و مهم در مدیریت بحران هایی مانند زلزله، سیل، مسایل و مشکلات اجتماعی و بحران های مختلف داشته و همچنین در بروز اپیدمی کویید۱۹ عملا تعهد و مراتب انسان دوستی و از خودگذشتگی خویش را به همگان اثبات کردند.

 مرادی به تلاش دلسوزانه اساتید این دانشگاه در موضوع حمایت از سلامت جامعه در برابر هجوم ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: تلاش مضاعف و کوشش خردمندانه اساتید برای تدوام برنامه های آموزشی از طریق آموزش مجازی همچنان ادامه دارد اما برای توسعه آموزش های مجازی مشکلات زیرساختی و ارتباطی باید رفع شود.

وی تصریح کرد: اساتید دانشگاه علوم پزشکی علاوه بر فعالیت در مقوله آموزش در ارائه خدمات درمانی ۲۴ ساعته به بیماران بستری باوجود احتمال ابتلا به بیماری و مخاطرات جدی آن ، ارائه راهنمایی‌های علمی و به روز در زمینه بیماری به مسوولان برای سیاست گذاری و فرهنگ سازی به مردم از طریق رسانه ها ، انجام پژوهش های علمی برای شناخت بیشتر بیماری ،بررسی روند اپیدمیولوژی بیماری جهت اخذ درست ترین تصمیمات در سیاستگذاری های مربوط حمایت و راهنمایی شرکت های دانش بنیان در راه اندازی خط تولید الکل و مایعات ضدعفونی کننده، ماسک استاندارد نیز فعالیت دارند.

او گفت: انتظار ما از سایر دانشگاه ها ایفای نقش خود به عنوان بستر علمی جهت سیاستگذاری در حوزه های افتصادی ، اجتماعی و روانشناختی در دوران پساکرونا است.

وی همچنین اظهار داشت: هزینه های سرسام آور دانشگاههای علوم‌پزشکی در موضوع کرونا و کاهش درآمد بیمارستان ها ایجاب می کند که تغییری در تعرفه بیمارستانها و ‌درمان به وجود آید.

سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۰۰۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و در مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۹۵۶۴۶ نفر رسید.

کیانوش جهانپور افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و در مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۰۹۱ نفر رسید.

او گفت: خوشبختانه تا کنون ۷۶۳۱۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند و ۲۸۹۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا ثروت حقوق دانشگاه علوم پزشکی درآمد سیل بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی علوم پزشکی هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۳۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد

ایسنا/خراسان رضوی بیمارستان مهرگان مشهد بیمارستانی پرحاشیه است که در گذشته بحث‌های بسیاری در زمینه مجوز فعالیت آن مطرح بود. بحث‌های فراوان در خصوص این بیمارستان پس از فوت یک زن بر اثر جراحی زیبایی بالا گرفت و مشخص شد که بیمارستان بدون داشتن مجوز فعالیت در حوزه جراحی زیبایی به این کار اقدام می‌کند.

پس از نظارت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشکلات بیمارستان تا حدودی مرتفع شد و دیگر خبری از جراحی‌های بدون مجوز نبود. اکنون بار دیگر این بیمارستان حاشیه‌ساز و مالکیت آن با مشکلات زیادی روبه‌رو شده است. دعوا بین گروه شرکت تعاونی پاستور که مجوز فعالیت بیمارستان به نام آن‌ها بوده و گروه دیگری که ورثه نیز در بین آن‌ها قرار دارد به قدری بالا گرفته که از ۷ فروردین ماه شاهد تعطیلی این بیمارستان هستیم.

سارا جعفرپور، مدیر بیمارستان مهرگان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت این بیمارستان اظهار کرد: پروانه و سند این بیمارستان به دلیل مسائل مالکیتی که داشت، به نام مدیران قبلی بود. بیمارستان از سال ۹۶ در تصرف ورثه بود که ما شکایت کردیم و سال ۹۷ رای قطعی دادگاه صادر شد. سال گذشته توانستیم بعد از صدور رای قطعی دادگاه، بیمارستان را از طریق شورای تامین استان پس بگیریم.

وی بیان کرد: در این ۶ سالی که بیمارستان در اختیار این گروه بود، هزینه دارایی، تامین اجتماعی، بانک و حتی پول آب، برق، گاز، تلفن و پرسنل را پرداخت نکرده بودند و بدهی زیادی داشتند. در یک سالی که بیمارستان در اختیار ما بود، مشکلات زیادی داشت. بانک ۱۰ میلیارد طلب داشت و بیمارستان را به مزایده گذاشته بود. ما دنبال این بودیم که این ۱۰ میلیارد را تهیه کنیم، بنابراین یک گروه سرمایه‌گذار به ما معرفی کردند که نماینده آن‌ها دکتر انجیدنی بود که در گذشته سمت معاون نظارت بر درمان  دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داشت.

جعفرپور افزود: شرط این گروه سرمایه‌گذار این بود که دکتر انجیدنی مدیر بیمارستان باشند. هیات مدیره قبول کردند که اگر این ۱۰ میلیارد را پرداخت نکنند، مدیریت ایشان منتفی است. بعد از اینکه موفق نشدند این مبلغ را تهیه کنند، ادامه همکاری با دکتر انجیدنی منتفی شد.

مدیر بیمارستان مهرگان مشهد ادامه داد: یک ماه بعد از این ماجرا پرسنلی که شورای تامین استان بیمارستان را از آن‌ها گرفته بود و زمانی که بیمارستان در اختیار ورثه قرار داشت، حکم‌های غیر قانونی برای خودشان زده بودند، به دلیل داشتن حکم‌های رسمی به اداره کار رفتند و حکم توقیف اموال را گرفتند که در نهایت یک گروه ۳۰ نفره برای توقیف اموال با مامور وارد بیمارستان شدند که بیمارستان در اختیار آن‌ها قرار گرفت. ما شکایت کردیم و قاضی نامه داد که این افراد از بیمارستان خارج شوند.

بازرس تعاونی بیمارستان مهرگان اضافه کرد: رای قطعی دادگاه مبنی بر این بود که سند و پروانه به نام شرکت تعاونی شود، بنابراین پروانه بیمارستان به نام شرکت تعاونی صادر و مسئول فنی بیمارستان از طرف تعاونی انتخاب شد اما بعد از مدتی بار دیگر بیمارستان را تصرف کردند که ما نیز دوباره شکایت کردیم که در حال پیگیری است.

جعفرپور خاطرنشان کرد: از ۷ فروردین که بیمارستان در اختیار این گروه قرار گرفته ما به بخش‌های مختلفی مراجعه کردیم و هیچ کس هنوز کار مثبتی در این زمینه انجام نداده است. از این تاریخ بیمارستان را تعطیل کردند و منتظر این هستند بیمارستان را بفروشند. ۲۵۰ نفر پرسنل بیکار شدند و ۸۵۰ نفر سهامدار تعاونی نمی‌دانند چه کاری انجام دهند، فقط بیمارستان را به تباهی می‌کشند.

در پیگیری از محسن داوری، فرماندار مشهد، وی در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان مهرگان عنوان کرد: ما مجوز بیمارستان را از دانشگاه علوم پزشکی گرفتیم و دانشگاه باید ادامه روند را انجام دهد. متولی نظارت بر بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی است و باید پاسخگو باشد.

در ادامه به سراغ دکتر کاظم غفاریان، مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رفتیم. وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت وظایفی در خصوص بیمارستان مهرگان دارند که یکی از وظایف آن‌ها صدور یا تمدید پروانه بیمارستان است که ۶ ماه پیش به مدت ۶ ماه تمدید شد، وظیفه دیگر تعیین مسئول فنی است.

وی بیان کرد: براساس آنچه به ما گفتند قبل از عید گروهی با یک حکم قضایی بیمارستان را از دست شرکت تعاونی خارج کردند که ۳۰ ساعت پس از شکایت شرکت تعاونی این گروه را از بیمارستان خارج کردند اما دوباره بعد از عید در بیمارستان مستقر شدند که باید از مقام قضایی پیگیری شود.

غفاریان افزود: ما از نظر قانونی صلاحیت دخالت در این زمینه را نداریم و این گروه نیز از نظر ما قانونی نیستند. افرادی به صورت قانونی اجازه فعالیت دارند که نام آن‌ها پشت پروانه بهره‌برداری بیمارستان باشد.

مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارد، برخی روزها فعالیت داشته و برخی روزها نیز تعطیل است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد