Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار اهر گفت: افراد خاطی و زباله‌گردها و صاحبان گله که اقدامات مخاطره انگیز از جمله زباله گردی و گله چرانی در زبالگاه اهر اقدام می‌کردند به اتهام تهدید بهداشت عمومی پس طی مراحل قانونی از سوی نهادهای ذیربط با تشکیل پرونده به دادسرا معرفی شده‌اند.

محمد سرقینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهر اظهار داشت: امکانات موتوری شهرداری در حوزه خدمات از جمله بولدوزر فعال در محل زباله گاه  به علت استهلاک و عمر بالا از دو سال پیش از رده خارج شده است و تعمیرات اساسی بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان هزینه  دارد که مقرون به صرفه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی گفت: در راستای ساماندهی پسماندهای شهری و روستایی انتظار داریم سازمان محیط زیست و استانداری با حمایت مالی خود شهرداری را یاری کنند تا با خرید ماشین آلات جدید از جمله یک دستگاه بولدزر جدید مشکلی بابت دفن روزانه نداشته باشیم.

شهردار اهر یادآور شد: احترام به مطالبه مردمی و افکارعمومی یکی از وظایف شهرداری بوده و پیگیری‌های لازم با بسیج امکانات موتوری و ماشین آلات شهرداری اقدامات اساسی نسبت به ساماندهی زباله‌گاه در حال انجام می‌باشد که تلاش داریم به نحو مناسب و بهداشتی زباله‌ها دفن شوند.
 
وی افزود: درب ورودی جدید در محل دفن زباله تعبیه شده و با کنترل‌های لازم از ورود زباله‌گردها جلوگیری شده و فقط خودروهای حمل زباله شهرستان می‌توانند به زباله‌گاه وارد شوند.

شهردار اهر افزود: با دستور ویژه فرمانداری همکاری همدلانه اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اهر زباله‌های دپو شده موجود در زباله‌گاه به نحو مقتضی دفن شده‌اند.

وی با هشدار به افراد خاطی و فرصت‌طلب که با اقدامات غیرقانونی سلامت و بهداشت جامعه را به خطر می‌اندازند گفت: با همکاری دستگاه قضایی و سایر مراجع مرتبط از جمله نیروی انتظامی افراد خاطی و زباله‌گردها و صاحبان گله که  اقدامات مخاطره انگیز از جمله زباله گردی و گله چرانی در این محل اقدام می‌کردند به اتهام تهدید بهداشت عمومی پس طی مراحل قانونی از سوی نهادهای ذیربط با تشکیل پرونده به دادسرا معرفی شده‌اند.

انتهای پیام/۶۰۰۰۳

منبع: فارس

کلیدواژه: دستگاه قضایی زباله اهر بهداشت عمومی شهردار اهر خبرگزاری فارس فارس تبریز زباله گردی فرماندار اهر محیط زیست حمل و نقل زباله گاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۴۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی

معاون قضایی رئیس دادگستری در امور اجتماعی و پیشگیری از جرم خراسان رضوی از کاهش برخی جرایم در حوزه های قضایی در پی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی خبر داد و گفت: شاهد سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل ۴۵۰۰ مورد پرونده، پیشگیری شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر مرتضوی امروز در نشست مدیران حوزه پیشگیری  از جرم در مشهد اظهار داشت: با تلاش مسئولان، قضات و کارمندان مجموعه قضایی خراسان رضوی در سال 1402 و اهتمام بر اجرای محورهای سند تحول قضایی از جمله در زمینه پیشگیری از وقوع جرایم، شاهد اتفاقات خوبی در زمینه کاهش جرایم بودیم.

وی با تشریح برخی اقدامات صورت پذیرفته توسط این حوزه در سال گذشته بیان کرد: طرح ها و برنامه‌های متعدد ومتنوعی با رویکرد اجتماعی و با استفاده از ظرفیت های مردمی، با محوریت این معاونت به مرحله اجرا در آمد که نتیجه آن در نهایت به ارتقاء رضایت‌مندی اقشار مختلف اجتماعی انجامید.

معاون قضایی رئیس دادگستری خراسان رضوی گفت: اقدامات گسترده‌ای توسط دستگاه قضایی با همیاری سایر سازمان‌ها در زمینه صیانت و تحکیم بنیان خانواده به انجام رسید که ماحصل آن کاهش پرونده‌ها در زمینه طلاق و افزایش ایجاد سازش در این‌گونه پرونده‌ها و سایر پرونده‌های مرتبط  از جمله حضانت و ملاقات طفل بود، به نحوی که با اقدامات جمعی پیشگیرانه و حمایتی، شاهد سازش 25 درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل 4500 مورد پرونده، پیشگیری شد.

مرتضوی افزود: در پی اقدامات مؤثر پیشگیرانه در زمینه پرونده های حضانت و ملاقات طفل نیز بیش از 50 درصد سازش داشتیم. از جمله اقدامات دیگر، اجرای طرح قاضی مدرسه در تعداد زیادی از مدارس بود که جلسات متعددی با رویکرد ارتقای آگاهی‌های حقوقی برای دانش آموزان، والدین و مربیان در مناطق مختلف شهری توسط قضات برگزار شد.

وی عنوان کرد: از دیگر برنامه‌های موفق این معاونت در سال گذشته، راهبری قرارگاه اجتماعی زندان بود که با محوریت مجموعه قضایی و همیاری و همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف شکل گرفت و سیاست‌های اصولی دستگاه قضایی در زمینه کاهش جمعیت کیفری، توانمند سازی مددجویان، باز اجتماعی کردن آنها و حمایت از خانواده‌ها و مراقبت پس از خروج زندانیان به نحو مطلوب دنبال شد که علاوه بر آزادی تعداد قابل توجی از مددجویان، زمینه‌های اشتغال تعدادی از این افراد نیز فراهم شد به صورتی که در بهار امسال بیش از 3600 نمادهای شهری و فلاور باکس برای تزئین شهر توسط این افراد ساخته و در معرض دید شهروندان قرار گرفت.

مرتضوی گفت: در پاسخ به مطالبات عمومی، اقدامات منسجمی نیز در زمینه برخورد با جرایم مربوط به سرقت صورت گرفت که در نتیجه این اقدامات، شاهد کاهش جرایم مربوطه در 15 حوزه قضایی بودیم.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • کشف ۴۴۱۱ سلاح گرم در استان کرمان
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود
  • پاکسازی ورودی شهر سراب به مناسبت هفته زمین پاک
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی