Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اکبر حق‌دوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد مقابله با کرونا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به تاثیر فصل گرما بر شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: در حال حاضر فعالیت ویروس کرونا با تغییرات هوا و افزایش دمای هوا به طور دقیق برای محققان مشخص نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما باید فعالیت ویروس کرونا در نیم‌کره جنوبی و شمالی را که دارای آب‌وهوایی گرم و سرد هستند بررسی کنیم تا بر اساس مشاهدات علمی بتوانیم یک مدل منسجم و واحد در خصوص فعالیت ویروس کرونا با افزایش دما ترسیم کنیم.

او ادامه داد: البته این احتمال وجود دارد که فعالیت ویروس کرونا  تحت تاثیر حرارت و گرما کاهش پیدا کند اما به طور کلی این مسئله به معنای پایان بیماری نیست و کنترل آن منوط به رعایت نکات بهداشتی توسط مردم و پرهیز از تردد در سطح شهر است. ما باید سعی کنیم که چرخه انتقال بیماری کرونا شکسته شود تا بتوانیم صحبت از کنترل بیماری به زبان بیاوریم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: باید ایزولاسیون به خوبی انجام شود و افرادی که دارای علائم کمی هستند شناسایی شوند و در قرنطینه قرار گیرند؛ همچنین باید خانواده‌ها و افرادی که با  فرد بیمار در ارتباط بودند، اسکن شوند.

حق دوست تاکید کرد: اگر بازگشایی به صورت هدفمند و کنترل‌شده در سراسر کشور انجام شود ما می‌توانیم در چنین شرایطی، با ایزولاسیون خانواده‌های بیماران مبتلا به کرونا، بیماری را کنترل کنیم.

او ادامه داد: در حال حاضر پیک اول بیماری کرونا گذرانده‌ایم و هیچ کس نمی‌تواند بگوید که پیک دومی وجود دارد؛ اما به طور کلی احتمالاً یک پیک کوچکی خواهیم داشت.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: به طور دقیق هیچ کس نمی‌داند که آیا در پاییز پیکی از بیماری کرونا وجود دارد؛ اما احتمالاً یک پیک در پاییز داریم و شدت آن به شواهد و اطلاعات جمع‌آوری‌شده توسط دانشمندان و کارشناسان این حوزه در دنیا و سطح ایران برمی‌گردد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: فعالیت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۷۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور

به گزارش جام جم آنلاین البرز،محمدحسن ابراهیمی جم در کارگاه علمی با موضوع «بیماری‌های آبله گوسفندی و آبله بزی؛ با تاکید بر روش‌های صحیح نمونه گیری، انتقال نمونه و تشخیص بیماری» که در بیست و یکمین کنگره دامپزشکی کشور برگزار شد، در ابتدا به بیماری، علائم بالینی، اهمیت بیماری و اینکه به چه علت آبله بزی و گوسفندی در زمره بیماری‌های اخطار کردنی سازمان جهانی بهداشت دام است، اشاره کرد.

وی چگونگی نحوه نمونه برداری صحیح، زمان درست نمونه برداری، نحوه انتقال به آزمایشگاه را موضوعاتی مهم عنوان کرد و افزود: زمان، تیپ و حجم نمونه مواردی است که باید به درستی رعایت شود تا نمونه سالم و با حفظ ویروس به آزمایشگاه منتقل و در شرایط صحیح در آنجا نگهداری شود.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به تکنیک‌های تشخیصی، گفت: مدیریت نمونه برداری برای رسیدن به تشخیص درست، موضوعی است که باید توسط آزمایشگاه و تکنسین به آن توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه تکنیک‌های تشخیصی در آزمایشگاه‌های رفرانس کاملا تخصصی و متفاوت است، تصریح کرد: در آزمایشگاه‌های رفرانس از روش‌هایی تشخیصی ویژه‌ای استفاده می‌شود که دیگر آزمایشگاه‌ها قادر به انجام آن‌ها نیستند و در همین راستا، این آزمایشگاه موظف به ارائه سیاست کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی به عنوان دارنده آزمایشگاه مرجع باید در این زمینه ورود پیدا کند گفت: رازی همکار سازمان دامپزشکی به عنوان نماینده WOAH است و می‌تواند در تعیین سیاست‌های کنترل بیماری به سازمان دامپزشکی کشور کمک کند.

عضو هیئت علمی موسسه رازی جهت دهی برای تعیین استراتژی‌ها را از دیگر اهداف این مجموعه عنوان کرد.

وی همچنین به نحوه مدیریت بیماری در گله توسط کلینیسین‌ها اشاره کرد و افزود: واکسن و واکسیناسیون در استراتژی‌های کنترل، نقش بسیار مهمی دارد و واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی نشان دهنده موفقیت در این حوزه است چراکه بر اساس مستندات در چهار سال اخیر شاهد هیچ‌گونه مشکلی در زمینه کارآیی واکسن وجود نداشت.

ابراهیمی جم ادامه داد: این نشان دهنده نقش تاثیرگذار و مهم واکسن رازی است، چرا که تنها واکسنی که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، واکسن موسسه رازی است و با وجود واکسیناسیون موفق، نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به ضرورت بررسی موضوع سیاست‌های کنترل بیماری، تصریح کرد: لازم است علاوه بر واکسیناسیون منطقه و گله، از سایر روش‌های جهت پیشگیری و کنترل بیماری استفاده شود.

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • این کولر را می‌توانید بپوشید!
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید