Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@23:00:40 GMT

آمریکا: برای مجازات چین جدی هستیم

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۸۰۲۵

آمریکا: برای مجازات چین جدی هستیم

سخنگوی کاخ سفید، اظهارات رئیس جمهوری این کشور با ارزیابی جامعه اطلاعاتی آن را درباره منشا ویروس کرونا در تطابق دانست و گفت ترامپ برای تصمیم‌گیری درباره مجازات چین بسیار جدی است.

کیلی مک‌انانی روز جمعه در نخستین نشست خبری خود پس از انتصاب به عنوان سخنگوی کاخ سفید این مطلب را در پاسخ به این سوال مطرح کرد که «رئیس جمهوری(آمریکا) روز گذشته گفت ممکن است برای مجازات چین به خاطر گسترش ویروس کرونا، تعرفه‌هایی بر چین وضع کند، آیا بحث جدی در این زمینه وجود دارد؟»

وی افزود: نمی‌خواهم در این زمینه پیش از رئیس جمهوری اظهار نظری داشته باشم اما نارضایتی رئیس جمهوری از چین را منعکس می‌سازم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ چیز مخفی در نقص اقدام چین در این زمینه وجود ندارد. آنها توالی ژنتیکی این ویروس را تا زمانی که یک استاد شانگهای به طور شخصی ارائه کرد، به اشتراک نگذاشته بود.

سخنگوی کاخ سفید اظهار کرد: چین آزمایشگاه خود را برای یکسوسازی تعطیل کرد و به آرامی اطلاعات را به سازمان جهانی بهداشت ارائه داد اما به بازرسان بهداشتی آمریکا اجازه نداد تا در آن زمان مناسب، به این اطلاعات دسترسی داشته باشند.

خبرنگاری پرسید: «رئیس جمهور می‌گوید که او اطمینان زیادی دارد که ویروس کرونا در یک آزمایشگاه ووهان شکل گرفته است اما سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا می‌گویند هنوز در حال تحقیق هستند. آیا رئیس جمهوری اطلاعاتی دارد که نتیجه‌گیری جامعه اطلاعاتی آمریکا را نقض می‌کند؟»

مک‌انانی پاسخ داد: بیانیه رئیس جمهوری با ارزیابی‌های دیگر جامعه اطلاعاتی سازگار است. در حالی که ما برای داشتن اطلاعات مشکوک از چین ادامه می‌دهیم، ارزیابی‌های فعلی در بیانیه رئیس جمهوری ترامپ نشان می‌دهد که با آنچه تحلیلگران معتقدند که این ویروس از کجا آمده است، همخوانی دارد.

وی اظهار کرد: درباره بیانیه جامعه اطلاعاتی دو نکته وجود دارد، نخست اینکه منشا این ویروس چین است و دوم اینکه در تماس با حیوان آلوده یا یک تصادف در آزمایشگاهی در ووهان شروع شده است که تصور می‌کنم با اظهارات رئیس جمهوری همخوانی دارد. سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد: این نظریه جامعه اطلاعاتی است که ممکن است این ویروس در آزمایشگاهی در ووهان ساخته شده باشد.

مک‌انانی در پاسخ به این سوال که آیا زمان تصمیم رئیس جمهوری درباره چین نزدیک است، گفت: نمی‌خواهم پیش از تصمیم رئیس جمهوری چیزی بگویم اما او در این زمینه بسیار جدی است چرا که چین در ارائه اطلاعات بسیار آهسته حرکت کرد و جان آمریکایی‌ها را به خطر انداخت.

بر اساس آخرین گزارش‌های منتشر شده، آمریکا تا این ساعت یک میلیون و ۹۱ هزار و ۸۳ نفر دچار به کووید-۱۹ را شناسایی کرده است و ۶۴ هزار و ۲۰۳ نفر هم در اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

منتقدان در آمریکا بر این باورند که کوتاهی دونالد ترامپ و دولت او در پیش‌بینی لازم و پیشگیری از گسترش این ویروس، باعث شده است آمریکا در جهان بیشترین افراد گرفتار به این بیماری و مرگ‌ومیر ناشی از آن را داشته باشد.

به نظر می‌رسد ترامپ برای رهایی از فشار داخلی که احتمال استیضاح دیگری هم وجود دارد، پیکان حملات خود را متوجه چین ساخته است.

لینک کوتاه: asriran.com/0032wl

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: چین کرونا کاخ سفید سخنگوی کاخ سفید جامعه اطلاعاتی رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۸۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه

روزنامه «ال پائیس» اسپانیا: فشار دانشجویان آمریکایی، «جو بایدن» را در دوراهی حمایت از اسرائیل یا جلب رضایت بخشی از رای‌دهندگانش قرار داده است.

به گزارش مشرق از روزنامه ال پائیس اسپانیا، در بسیاری از دموکراسی‌های غربی، تلافی نظامی وحشیانه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه مردم غیرنظامی غزه در پی حمله حماس در ۷ اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، از سیاست خارجی فراتر رفته و به یک موضوع داخلی در این کشورها تبدیل شده است.

در این یادداشت آمده است: چند روزی است که پردیس‌های برخی از معتبرترین دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات‌هایی پیوسته‌اند که در روزهای پایانی هفته در شهرهایی مانند لندن، پاریس و نیویورک برگزار می‌شود؛ دانشجویانی که پایان فوری جنگ غزه را خواستار هستند.

ال پائیس در تشریح اهمیت گسترش اعتراض‌های ضد اسرائیلی در آمریکا به ویژه در بین دانشجویان می‌نویسد: معترضان درگیری با مقام‌های دانشگاهی و پلیس را که در آستانه رسیدن به ابعاد تاریخی است، در کشوری ادامه می‌دهند که صرف نظر از دموکرات بودن یا جمهوری‌خواه بودن دولت، بدون قید و شرط از اسرائیل حمایت می‌کند. نام‌هایی مانند کلمبیا، هاروارد، ییل، اموری یا امرسون در میان بیش از ۲۰ دانشگاهی هستند که با سازمان‌دهی این بسیج‌ها، در حال برانگیختن جامعه آمریکا هستند.

به نوشته این رسانه اروپایی، برخلاف دیگر اعتراض‌های گسترده‌ای که اخیراً در ایالات متحده تجربه شده است، مانند زندگی سیاه پوستان مهم است (Black Lives Matter/ پس از قتل جورج فلوید به دست پلیس در سال ۲۰۲۰) یا جنبش اشغال وال استریت (Occupy Wall Street/ که در سال ۲۰۱۱ در اعتراض به وضعیت ایجاد شده در این کشور به موجب بحران اقتصادی)، اعتراض‌های فعلی جامعه دانشگاهی، نه بر اساس یک موضوع داخلی بلکه بر اساس یک وضعیت غیرقابل قبول در خاورمیانه است که معترضان تا حدی دولت خود (آمریکا) را مسئول آن می‌دانند.

برای یافتن بسیجی مشابه آنچه اکنون در آمریکا شاهد هستیم، باید به حدود ۴۰ سال قبل برگردیم، زمانی که خشم جهانی علیه رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی دانشجویان آمریکایی را از کلاس‌های درس بیرون راند.

به نوشته ال پائیس، تفاوت اعتراض‌های کنونی این است که اکنون آمریکا در یک جنگ فرهنگی و در یک قطبی‌سازی سیاسی بی‌سابقه غوطه‌ور است که پوپولیسم فوق محافظه‌کار که بزرگترین نماینده آن دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق است، از آن سوء استفاده کرده است و این مساله، تهدید ایجاد شکاف و گسست در صفوف دموکرات‌ها به فاصله چند ماه از انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را در پی دارد.

در ادامه این گزارش آمده است: تصمیم ریاست دانشگاه کلمبیا برای تعلیق دانشجویانی که اعتصاب‌ها را رها نمی‌کنند و دستور پلیس نیویورک برای ورود به محوطه دانشگاه و اخراج معترضان (اقدامی که در ساعات اولیه دیروز تکرار شد) از دو هفته پیش درگیری‌هایی را تشدید کرده که یادآور اعتراض‌ها علیه جنگ ویتنام است؛ روندی که می‌تواند به مانعی جدی برای جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا تبدیل شود که سودای انتخاب مجدد را در سر می‌پروراند.

چنان که ال پائیس تصریح می‌کند: هیچ دولتی نباید تعجب کند که تصاویر از فاجعه‌ای که در غزه رخ می‌دهد، وجدان‌ها در هزاران کیلومتر دورتر را برانگیزد؛ و البته کسانی که می‌توانند برای جلوگیری از این فاجعه مداخله کنند باید وارد عمل شوند. جو بایدن، سیاستمداری است که نتانیاهو بیشتر به او وابسته است و می‌تواند او را مجبور به آتش‌بس کند و وضعیت ناامیدکننده غیرنظامیان فلسطینی را پایان دهد و این دقیقا مساله‌ای است که دانشجویان آمریکایی آن را درک می‌کنند و نسبت به آن آگاه هستند.

دیگر خبرها

  • واکنش بایدن به اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • ایران قوی مدیون خون شهدا
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • پشت‌پرده استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی صهیونیست‌ها
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!