Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دوره ای اوپک با اشاره به وقوع نوسانات بازار نفت در هفته های آینده گفت:‌ اوپک به رصد تحولات، شرایط و چشم‌اندازها در بازار نفت ادامه می‌دهد و در قالب توافقنامه همکاری کشورهای عضو و غیرعضو اوپک برای انجام هرگونه اقدام لازم آمادگی دارد

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از شانا، الجزایر نوشت: محمد عرقاب، وزیر انرژی و معادن الجزایر روز پنجشنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) بر ضرورت پایبندی بیش از ۱۰۰ درصدی اعضا به سهمیه‌ها تأکید و تصریح کرد: الجزایر برای کاهش تولید نفت خام خود مطابق تعهدش در توافق کاهش عرضه کشورهای عضو غیرعضو اوپک (اوپک پلاس) از یک ماه مه (۱۲ اردیبهشت‌ماه) آمادگی دارد، همچنین از دیگر تولیدکنندگان برای اعلام کاهش داوطلبانه تولید نفت تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دوره‌ای اوپک گفت: با توجه به رویارویی بازارهای جهانی نفت خام با دشواری‌های بی‌سابقه، اجرایی شدن کامل تعهد همه امضاکنندگان حاضر در توافق کاهش عرضه ائتلاف اوپک پلاس حائز اهمیت است.

وی گفت: تأثیر بحران شیوع ویروس کرونا بر بازار نفت بسیار شدید بوده و این شرایط سقوط قیمت‌ها و بالا رفتن سطح ذخیره‌سازی‌های جهانی نفت را به دنبال داشته است.

عرقاب افزود: افزایش تدریجی تقاضای نفت در پی از سرگیری فعالیت‌های اقتصادی جهان از یک سو و  کاهش عرضه نفت از سوی دیگر سبب بازگشت تدریجی ثبات به بازار نفت می‌شود.

رئیس دوره ای اوپک گفت:‌ تردیدهای بسیاری پیش‌روی بازار است و این شرایط سبب سطح بالای نوسان‌ها در بازار نفت در هفته‌های آینده می‌شود. در این فضا اوپک به رصد تحولات، شرایط و چشم‌اندازها در بازار نفت ادامه می‌دهد و در قالب توافقنامه همکاری کشورهای عضو و غیرعضو اوپک برای انجام هرگونه اقدام لازم آمادگی دارد.

توافق ۲۳ عضو ائتلاف اوپک پلاس برای کاهش عرضه روزانه ۹.۷ میلیون بشکه نفت مصوب دهمین نشست وزارتی فوق‌العاده اوپک و غیراوپک از طریق وبینار در ۲۴ فروردین‌ماه، از امروز (۱۲ اردیبهشت‌ماه) وارد فاز اجرایی شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اوپک قیمت نفت بازار نفت کاهش عرضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۹۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک

تحقیقات رویترز نشان می‌دهد سازمان کشورهای صادر کننده نفت ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز در آوریل تولید داشته که ۱۰۰ هزار بشکه در روز پایین‌تر از کل تولید ماه مارس است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، تولید نفت اوپک در ماه آوریل کاهش یافته که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه در بحبوحه ادامه تعهد سایر اعضا به قرارداد تولید ائتلاف اوپک پلاس است.
تحقیقات رویترز بر اساس اطلاعات کشتیرانی و منابع صنعتی نشان می‌دهد سازمان کشورهای صادر کننده نفت 26.49 میلیون بشکه در روز در آوریل تولید داشته که 100 هزار بشکه در روز پایین‌تر از کل تولید ماه مارس است.
چندین عضو ائتلاف اوپک پلاس که از اوپک، روسیه و سایر متحدانش تشکیل شده، کاهش تولید جدیدی را در ژانویه جهت مقابله با ضعف اقتصاد و افزایش عرضه در خارج از این گروه تصویب کردند. این تولیدکنندگان در ماه مارس توافق کردند کاهش تولید را تا پایان ژوئن ادامه دهند.
اجلاس سران ائتلاف اوپک پلاس در اول ژوئن تشکیل می‌شود تا در مورد سیاست بعدی تولید تصمیم‌گیری شود.

اوپک می‌تواند مانع 100 دلاری شدن قیمت نفت شودکاهش ذخایر نفتی دنیا به دنبال تمدید کاهش تولید اوپک

بیشترین کاهش تولید در ماه آوریل از سوی ایران، نیجریه و عراق بوده است.
تولید نفت ایران که از طرح کاهش تولید معاف شده نسبت به اوج ماه مارس کاهش یافته است. ایران در ماه مارس به اندازه نوامبر یعنی بالاترین رقم طی 5 سال گذشته تولید داشت. ایران علی رغم تحریم‌های آمریکا بیشترین افزایش تولید را در 2023 در میان اعضای اوپک داشته است.
عراق در ماه مارس متعهد شد صادرات خود را کاهش دهد تا جبران تولید بالاتر از سهمیه خود را طبق قرارداد اوپک پلاس کرده باشد. اما اطلاعات نشان می‌دهند نتوانسته به این تعهد خود در ماه گذشته عمل کند.
تولید نیجریه هم کاهش یافته و صادرات آن به شدت پایین آمده است.
اوپک 140 هزار بشکه در روز تا سهمیه کاهش تولید خود در آوریل فاصله داشته که تا حد زیادی به خاطر تولید بیش از اندازه عراق و گابن بوده است. نیجریه بسیار پایین‌تر از هدف خود تولید می‌کند.
طبق تحقیقات رویترز، تولید نفت عربستان افزایش یافته و کنگو، گینه استوایی و گابن هم افزایش تولید جزئی داشته‌اند.
انتهای پیام/60

دیگر خبرها

  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۰:۳۰
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • آغاز عرضه خودروهای وارداتی برقی و بنزینی از یکشنبه هفته آینده
  • عرضه خودروهای برقی از یک شنبه هفته آینده آغاز می‌شود
  • عرضه شمش طلای تولید داخل از هفته آینده در مرکز مبادله/ آغاز حراج سکه از ۱۷ اردیبهشت
  • حرکت بازار ارز به سمت ثبات/ نوسان یک یا دو هزار تومانی قیمت دلار طبیعی است
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت