Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از کرمان، علیرضا منظری‌توکلی در نخستین جلسه شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان که به‌صورت وبینار برگزار شد با اشاره به پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره نور توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: «سازمان هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ماهواره نظامی «نور» را از ماهواره‌بر سه‌مرحله‌ای قاصد از کویر مرکزی ایران به فضا پرتاب کرد و با موفقیت در مدار زمین قرار گرفت که این موضوع نشان‌دهنده موفقیت ایران در این عرصه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان موفقیت ایران در کنترل بیماری کرونا را نیز بسیار ستودنی ارزیابی و بیان کرد: «با وجود تمام تحریم‌های ظالمانه علیه کشور عزیزمان در دستیابی به اقلام بهداشتی، ملزومات پزشکی و داروهای مؤثر در درمان بیماری‌ها، شاهد بودیم که با تلاش و فداکاری کادر درمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هوشیاری و درک مردم فهیم ایران اسلامی در کنترل و درمان این بیماری موفق عمل کردیم.»

وی کارنامه مبارزه با کرونا در واحدهای استان کرمان را بسیار خوب ارزیابی و تصریح کرد: «در واحدهای دانشگاهی با وجود فعالیت‌های صورت‌گرفته در کمک‌رسانی به مردم سیل‌زده جنوب استان که بسیاری از ظرفیت واحدها را درگیر کرد؛ شاهد فعالیت چشمگیر و قابل قدردانی در حوزه مبارزه با این ویروس منحوس بودیم.»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «اقداماتی مانند تولید ماسک N۹۵ برای نخستین بار در استان کرمان توسط واحد کرمان تا تولید اقلام بهداشتی مورد نیاز در واحدهای استان و فعالیت‌های جهادی در ضدعفونی‌ معابر و توزیع مواد ضدعفونی در مناطق کم‌برخوردار انجام شد.»

وی با تبریک روز بزرگداشت مقام شامخ استادان، برگزاری کلاس‌های مجازی از همان روزهای نخستین تعطیلات دانشگاه‌ها به دلیل بیماری را یادآوری کرد و ادامه داد: «برگزاری منظم این کلاس‌ها ظرفیت‌های جدیدی را در آموزش غیرحضوری ایجاد کرد و خلأ چندساله این نوع آموزش در نظام آموزشی را تا حدود زیادی برطرف کرد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان خطاب به اعضای شورای پژوهش استان تأکید کرد: «برای تحقق منویات رهبری در توسعه کشور، دانشگاه‌ها موظف هستند با رونق پژوهش در تولید علم و رونق تولید در راستای تولید ثروت گام‌های بلندی بردارند.»

در ادامه این جلسه مریم کاظمی‌پور رئیس شورای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با مرور بخشنامه‌های پژوهشی از واحدها خواست تا برنامه‌ریزی مناسب درباره دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی به‌صورت مجازی اقدام لازم را انجام دهند.

انتهای پیام

167 / 167 کلاس مجازی علیرضا منظری توکلی دانشگاه آزاد کرمان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کلاس مجازی دانشگاه آزاد کرمان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۹۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، در دیدار با سیدمجید هدایت مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت، گفت: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و این هیات از وزارت کشور در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد و با توجه به این‌که نزدیک‌ترین مرز با کشور عراق است باید در این حوزه‌ها کار شود و استان نیز مورد توجه قرار گیرد.

استاندار ایلام بیان داشت: در حوزه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب نفت و گاز مورد توجه بوده است و هیجده کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد و بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است که باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تامین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام یادآورشد: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با حضور تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد و شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

وی اضافه کرد: در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان نیز لازم توجه شود و اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است و سد میمه از پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی برخوردار است. در دولت سیزدهم در مهار آب‌های سطحی اقدامات بسیار ارزشمندی شده است و آبی که مهار می‌شود در صنعت، شرب و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد

وی با اشاره به پارک پلی‌پروپیلن، گفت: به زودی تیمی وارد استان می‌شود و واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

بهرام‌نیا بیان داشت: فاز اول سامانه گرمسیری تکمیل شده و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود. پتروشیمی دره‌شهر در مرحله نهایی برای آغاز کار اجرایی و پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با افتتاح این طرح‌ها تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید در استان ایجاد خواهد شد.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان احیا و فعال شده است. تمام انرژی ما در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان است.

بهرام‌نیا خاطرنشان کرد: استان ایلام، استانی غنی است که با این همه ظرفیت و پتانسیلی که در استان وجود دارد در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 6088575

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • لبخند عباس جدیدی به انتخاب فدراسیون کشتی (عکس)
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • تغییر باورهای ۳۰ سال گذشته درباره فرزندآوری، به عهده آموزش و پرورش است
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید