Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-29@07:36:33 GMT

سوداوری هنگفت میلیاردرهای آمریکایی

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۹۸۸۲

سوداوری هنگفت میلیاردرهای آمریکایی

هم چنین از ابتدای امسال تاکنون ثروت مک کینزی بزوس، همسر سابق جف بزوس به لطف پرواز ارزش سهام شرکت آمازون ۱۰ میلیارد دلار بیشتر شده است. ایلان ماسک، مدیرعامل گروه تسلا نیز از زمان شروع بحران کرونا توانسته است ۱۰ میلیارد دلار به ثروت خود بیافزاید.

به گزارش پول نیوز، صعود شاخص های بورسی در روزهای اخیر باعث سودآوری هنگفت میلیاردرهای آمریکایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از سی ان بی سی، کاهش نگرانی ها درخصوص ویروس کرونا در بازارهای مالی جهان به دنبال رویکردهای حمایتی دولت ها و بانک های مرکزی و هم چنین امیدهای تازه به یافتن واکسن کرونا در کنار کاهش سرعت شیوع این ویروس مرگبار در کشورهای مختلف باعث شده است روند صعودی شاخص های بورسی در جهان طی دو هفته اخیر از سر گرفته شود.

مرکز مطالعات سیاست گذاری واشنگتن دریافته است که در دو هفته پایانی ماه آوریل با وجود بیکاری موقت حدود ۳۰ میلیون شاغل آمریکایی، ارزش سهام شرکت های بزرگ به طور متوسط ۱۴ درصد افزایش یافته است و تنها شاخص اس اند پی بورس وال استریت در بازه زمانی فوق جهش ۲۳ درصدی را تجربه کرده است.

این مرکز با مقایسه ثروت کنونی و قبلی میلیاردرهای آمریکایی نتیجه گرفته است که ۱۰۰ میلیاردر آمریکایی در بازه زمانی فوق ۴۰۶ میلیارد دلار ثروتمندتر شده اند. برای نمونه ثروت جف بزوس، مدیرعامل آمازون از ابتدای امسال تاکنون ۳۲ میلیارد دلار افزایش یافته و به ۱۴۵ میلیارد دلار رسیده است تا وی کماکان ثروتمندترین فرد در آمریکا و جهان باقی بماند. در دو هفته اخیر ارزش سهام آمازون ۱۶ درصد افزایش یافته و این شرکت از تصمیمش برای استخدام ۷۵ هزار نیروی جدید خبر داده است.

از تعطیلی کسب و کارها و افزایش تمایل مردم به خرید اینترنتی به عنوان اصلی ترین دلیل افزایش سهام آمازون یاد می شود.

هم چنین از ابتدای امسال تاکنون ثروت مک کینزی بزوس، همسر سابق جف بزوس به لطف پرواز ارزش سهام شرکت آمازون ۱۰ میلیارد دلار بیشتر شده است. ایلان ماسک، مدیرعامل گروه تسلا نیز از زمان شروع بحران کرونا توانسته است ۱۰ میلیارد دلار به ثروت خود بیافزاید.

آمریکا اکنون ۶۳۰ فرد با ثروت یک میلیارد دلار و بالاتر دارد که مجموع ثروت آن ها به ۳.۴ تریلیون دلار می رسد. ثروت این افراد معادل ثروت ۶۰ درصد خانوارهای آمریکایی است!

منبع:ایسنا

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شاخص بورسی امریکا صعود کرونا دولت واکسن کرونا بیکاری ۱۰ میلیارد دلار ارزش سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟

امتداد - یک کارشناس اقتصادی گفت: بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان به ایسنا افزود: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نمی کند؛ این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است.

او درباره تاثیر حراج سکه در کنترل قیمت‌ها بیان کرد: اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه بوده، باید توجه داشت که این کار یک مسکن موقت است برای تاثیر در قیمت؛ لذا این امر باید به‌طور مرتب انجام شود یا اینکه به تعدادی سکه عرضه شود که دیگر بازار اشباع شده باشد.

البته همه این‌ها منوط به این است که نرخ ارز هم ثابت باشد.

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: قبلا برگزاری حراج‌ سکه برای این بود که طلا به سازندگان عرضه شود و آنها بتوانند زیورآلات تولید کنند، در مقایسه با زمانی که نفت فروخته می‌شد و بانک مرکزی طلا و دلار تحویل می‌گرفت و به بانک کارگشایی می‌داد که به سازندگان و تولیدکنندگان زیورآلات عرضه کند؛ این کار در میان‌مدت نمی‌تواند اثری داشته باشد که قیمت‌ها را بشکند و کسانی که سکه خریدند هم به امید سوداگری هستند یا اینکه دنبال حفظ ارزش پولشان هستند.

اختلاف بین ارز دولتی و غیر رسمی

بغزیان خاطرنشان کرد: تا زمانی که سوداگری است و بین ارز دولتی و غیر رسمی اختلاف وجود دارد، نباید انتظار داشته باشیم که ثبات اقتصادی ایجاد شود و طلا و دلار برای خرید واقعی باشند نه برای استفاده از فرصت‌ها و سوداگری؛ زیرا اختلاف ارز دولتی با بازار غیر رسمی جذاب است و با عرضه محدود هم نمی‌توان نرخ را شکست بلکه می توان در کوتاه مدت بر بازار اثر گذاشت و این امر را بارها آزمون کردیم؛ لذا باید این موضوع ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: برای مثال منطقی بود که در آستانه سفرهای نوروزی، میزان دریافت ارز مسافرتی را افزایش دادند که فرد تشویق نشود ارز را از بازار آزاد بخرد، اما تا زمانی‌که محدودیت باشد، هرچه هم سهمیه افزایش پیدا کند، از طرف دیگر صف ایجاد برای خرید ایجاد می شود و چون به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، در حد همان چند روز التهاب بازار را کنترل می‌کند و این را نباید به‌عنوان یک برد در نظر گرفت.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نکرد.

این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است.

بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون
  • پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)
  • بانک آمریکایی «ریپابلیک فرست» اعلام ورشکستگی کرد
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در سواحل یمن