Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن انصاری محسنی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان در حوزه داروسازی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اقدامات این شرکت دانش بنیان در زمینه مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا به لحاظ انجام مسئولیت اجتماعی و وظیفه شرعی و اخلاقی به حوزه تولید مواد ضدعفونی وارد شدیم و امروز به تولید محلول و ژل ضدعفونی کننده مشغول هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی به این شرکت برای تولید محلول ضدعفونی کننده در جهت مقابله با ویروس کرونا، گفت: ما با کمک صندوق نوآوری توانستیم دستگاه تولید مواد ضدعفونی کننده را خریداری و به سرعت آن را در خط تولید شرکت بکار گیریم. این تسهیلات به ما در خریداری دستگاه و نیز افزایش ظرفیت تولید این محصول کمک کرد.

انصاری محسنی درباره حجم تولید محلول ضدعفونی کننده در این شرکت گفت: ما با افزایش ظرفیتی که داده‌ایم امروز به تولید روزانه ۱۵ هزار لیتر از این محلول‌ها دست یافته‌ایم.

بیشتر بخوانید: ارائه روش سنتز غشا‌های ترکیبی با استفاده از نانوساختار هیبریدی

مدیرعامل شرکت داروسازی بیان کرد: شرکت ما در زمینه تولید بهترین نوع از ماسک‌های موجود برای مقابله با ویروس کرونا که همان ماسک‌های N۹۵ است و نیز ماسک‌های سه لایه آمادگی دارد و در صورت امکان حاضریم ظرف یک ماه خط تولید این محصول را نیز به خطوط تولیدی خود اضافه کنیم تا بخشی از نیاز کشور به این محصول را رفع کنیم.

او افزود: امروز متاسفانه ماسک‌های غیراستانداری روانه بازار شده است که نیازمند نظارت جدی بر این مسئله هستیم. ماسک باید در مراکز تخصصی و تحت پروتکل‌های خاص بهداشتی تولید شود.

انصاری محسنی در پایان خواستار توجه همه نهاد‌ها و دستگاه‌ها به شرکت‌های مستقر در شهرستان‌ها که در جبهه مقابله با ویروس کرونا فعال هستند، شد و تاکید کرد: باید از تمرکزگرایی در زمینه حمایت از این شرکت‌ها پرهیز کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس دانش بنیان مقابله با ویروس کرونا ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۱۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید