Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فدراسیون کشتی در نشست خبری خود با تاکید بر اینکه قطعا انتخاب تمام کشتی‌گیران بر اساس چرخه انتخابی خواهد بود، گفت: کشتی‌گیری با یک برد ملی پوش نمی‌شود اما همه حتی حسن یزدانی هم باید حریفان داخلی را ببرد و ملی‌پوش شود. وی همچنین گفت نه من و نه سوریان و دیگر مسئولان فدراسیون هیچ حقوقی نمی‌گیریم.

به گزارش ایسنا، علیرضا دبیر در نشست خبری خود که در خانه کشتی شهید هادی فدراسیون کشتی برگزار شد، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درباره چرخه انتخابی تیم ملی گفت: می‌دانم وقتی حکم می‌زنم چکار می‌کنم. حکم‌هایی که برای سرمربی ، مدیر فنی، انستیتو و ... زدم بخوانید و به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهم کسی در کار فرد دیگری دخالت کند. از انستیتو روز اول خواستم چرخه انتخابی تیم ملی را تعیین کند، این را از سرمربی یا افراد دیگری نخواستم.


*انستیتو مامور طراحی چرخه انتخابی شده است

رییس فدراسیون کشتی درباره موضوع تعیین چرخه انتخابی تیم های ملی گفت: از ۲ ماه قبل از اینکه به فدراسیون بیایم چرخه انتخابی را با دوستان مطرح کردیم. از سوریان، کاوه و دیگران خواستیم بیایند نظرشان را بدهند اما با همه احترامی که برایشان قائلم تصمیم گیری در این‌باره را به انستیتو واگذار کردم. نباید انقدر انتخابی را سفت بگیریم که نتوانیم آن را کاری کنیم که مدام مثل سال های قبل بند و تبصره به آن اضافه کنیم.


*انتخابی را دور می‌زدم

وی افزود: در این چرخه مشخص شده کسانی که مدال آور هستند از کجا وارد انتخابی شوند، کسانی که مدال یا سهمیه هم ندارند می دانند چکار باید انجام دهند. خود من در زمان کشتی گیری نه اینکه انتخابی نگیرم بلکه انتخابی را دور می‌زدم. می‌گفتم من در جام تختی کشتی می‌گیرم بعد می‌رفتم جام جهانی و بعد هم مسابقات جهانی. یا اینکه برخی‌ها انتخابی نمی‌گرفتند و نمی شد کار خاصی هم مقابلشان انجام داد. حسن یزدانی شهریور مسابقات جهانی بوده مگر می شود او را ۹ ماه را رها کرد بعد بگوییم بیا کشتی بگیر. چرخه انتخابی باعث می شود ما کشتی گیران را تحت نظر داشته باشیم. در این چرخه هیچ کشتی گیری با یک برد ملی پوش نمی شود بلکه باید ۶ ماه در وضعیت مطلوب باشد.


* یزدانی هم باید حریفانش را ببرد تا ملی‌پوش شود

رییس فدراسیون کشتی ادامه داد: بحث طراحی انتخابی شروع شده هر چند خیلی ها می گویند نمی شود اما ما کارمان را انجام می دهیم. مگر در آمریکا و روسیه کشتی گیران با انتخابی به تیم ملی نمی رسند؟ به ‌کامران قاسمپور گفتم از خدایت باشد که در وزن حسن یزدانی هستی چرا که او را ببری می‌توانی قهرمان جهان شوی. حسن یزدانی هم باید حریفانش را در داخل ببرد و به جهانی برود. قانونی است که طراحی و اجرا خواهد شد. اینطور نیست که حسن یزدانی همینطوری ملی پوش شود. خود من را در قدیم مدام به مسابقات می‌فرستادند که ببازم اما من می بردم‌. هزینه اعزام های خارجی زیاد است اما لازمه انتخاب ملی پوشان خواهد بود. با ۳ مورد بی مدال، مدال دارد و بی سهمیه را در نظر گرفتیم تا هر کدام بدانند از کجا و به چه شکلی باید در چرخه انتخابی وارد شوند. با اینکه رییس فدراسیون کشتی خودش کشتی گیر انتخاب کند کاملا مخالفم و اصلا اینطور نخواهد بود.


*تعداد کشتی گیران کم شده است

وی خاطرنشان کرد: پارسال زیر ۴۵ هزار کشتی گیر بیمه شده داشتیم و کشتی گیر رده امید و بزرگسال زیر دو یا سه هزار کشتی گیر داریم در حالی که در گذشته به قول حاج آقا طالقانی یک میلیون و ۶۰۰ هزار کشتی گیر در کشور داشتیم. آمار کشتی گیران خیلی پایین آمده و باید در این‌باره جدی چاره‌ای کنیم.


*به اردوی بلند مدت اعتقادی ندارم

دبیر درباره اینکه آیا امکان برگزاری اردوها در قرنطینه خواهد بود یا خیر، گفت: اصلا به اردوی دراز مدت اعتقادی ندارم. خود حمید سوریان اگر همیشه در اردوها نبود به خدا باشگاه بابک هیچ وقت بسته نمی شد. خود من وقتی کشتی می‌گرفتم به باشگاه های مختلف که می‌رفتم خیلی ها برای کشتی می آمدند و انگیزه می گرفتند. وقتی المپیک ۱۵ ماه تاخیر افتاده الان برای برگزاری اردو یا انتخابی در چنین شرایطی زود است.

*فقط هزینه غذای فرنگی کاران بزرگسال روزی ۱۴ میلیون تومان است

وی با اشاره به هزینه های بالای اردوها گفت: تیم ملی کشتی فرنگی فقط در رده بزرگسالان روزی ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان هزینه غذا خوردنشان است. حالا آب و برق و گاز و هزینه های سایر رده ها هم حساب کنید. بودجه فدراسیون کلا ۱۲ میلیارد از طرف وزارت بوده که هنوز ۳ میلیارد آن را نگرفتیم، دو میلیارد هم بودجه از طرف کمیته المپیک است و از آن طرف هم ۵۸ میلیارد تومان بدهی داریم. خب در این شرایط باید چکار کنم‌. خود من کشتی گیر بوده ام و می دانم اردوی دراز مدت برای کشتی سم است. اینطور نیست که اردو مثل هتل باشد، کشتی گیر زجر و سختی می کشد. به شخصه معتقدم اردوی دراز مدت خوب نیست و البته این نظر شخصی من است و باید بدانم سرمربیان تیم های ملی نظرشان چیست.

*مخالف آمدن یک نفر بودم اما مدیر فنی تیم ملی اصرار کرد

 رییس فدراسیون کشتی با اشاره به انتخاب سرمربیان رده های پایه، گفت: باید بگویم فقط درباره یکی از مربیان پایه نظر داشتم. آقای کاوه گزینه های مختلفی آورد. تا ۳۰ گزینه در کشتی آزاد و همین تعداد نیز در کشتی فرنگی داشتم. خود من در یک رده واقعا مخالف انتخاب یک نفر بودم اما مدیر تیم ملی انقدر اصرار کرد تا مجاب شدم. از کسانی که انتخاب می‌کنم کار می خواهم. خواب ندارم و دوستان می دانند همیشه در فدراسیون هستم و از همه کار می خواهم.


*مثل قبل پول نداریم خرج کنیم

وی درباره برنامه فدراسیون کشتی برای حضور اعضای ایرانی در کمیسیون های اتحادیه های جهانی گفت: هر کجا که در کمیسیون های اتحادیه نفر داشته ایم ارتباطی بوده و فقط عضویت در هیات رییسه اتحادیه بر اساس انتخابات است. سوریان نماینده ما در اتحادیه جهانی است. مثل قبل هم پول نداریم خرج کنیم. قبلا دلار ۳ هزار تومان بوده الان ۵ تا ۶ برابر شده است. سوریان شناخته شده است مثلا قوتی برای مسابقات جهانی قزاقستان رفتیم مردم دور او بودند. خود او هم ظرفیت دارد و می تواند خیلی کمک کند.


*باید درست کشتی گرفتن را به نونهالان یاد بدهیم

دارنده مدال های طلای جهان و المپیک، درباره تیم های نونهالان گفت: به مسابقات آسیایی نونهالان تیم اعزام نکردیم. باید درست کشتی گرفتن را به نونهالان یاد بدهیم نه اینکه در مسابقات حضور داشته باشند. خیلی ها به جوانی نرسیدند و تمام شدند. در معیار جدیدی که برای هیات ها گذاشتیم امتیاز منفی برای اولین بار گذاشتیم و گفتیم اگر مربی در یک استان کشتی گیرش را در نونهالان و نوجوانان مجبور به کاهش وزن کند برای آن هیات امتیاز منفی درج می کنیم. اردوی نونهالان فقط باید در خانه کشتی و هر ۳ ماه یکبار برگزار شود. بچه ۱۲ یا ۱۳ ساله کجا به غیر از اردو می تواند حسن یزدانی،سوریان و .. را ببیند؟ خود من یادم نمی رود اکبر فلاح را ۱۳ ساله بودم دیدم با اینکه هنوز او قهرمان جهان نشده بود اما یک دوبنده به من داد که خیلی در انگیزه ام تاثیر داشت. مربی داشتیم که بخاطر اجبار به کاهش وزن ۶ ماه محروم کردیم. در قانون جدید همه کشتی گیران باید فکر وزن کم کردن را از سرشان بیرون کنند.

*برخی می خواهند بار روی دوش کشتی را بیشتر کنند

وی با اشاره به تعویق المپیک گفت: یکسری برای اینکه بار روی دوش فدراسیون را بیشتر کنند مدام می گویند تعویق المپیک به نفع کشتی ایران شد چون کریمی و یزدانی آسیب دیده بودند. خب علیرضا کریمی پایش خوب شود باید با محمدیان کشتی بگیرد یا یزدانی پایش اینطور شده خب تیلور هم آسیب دید.

*کشتی از ۵۰ یال پیش هیچ طرح بلندمدتی نداشته است

دبیر افزود: فدراسیون کشتی از ۵۰ سال قبل حتی یک برگ سند و یا طرح نداشته که قرار است مثلا ۴ سال دیگر به کجا برسیم. آمریکا وقتی به سکوی جهانی نرسید طرح توسعه کشتی را به دانشگاه برد و دقیقا به جایی رسید که در یکسال قهرمان هر ۳ رده جهان شد. ما هم باید طرح داشته باشیم. نزدیک ۲۰ نفر آدم کارشناس را جمع کردیم تا برنامه هایشان را بدهند و با بچه های دانشگاه شریف قرارداد بستیم که تا ۲۰۲۸ هر سال در چه مسیری هستیم و به کجا می رسیم تا وقتی من فردا رفتم نفر بعدی بداند در کجای کار هستیم و هدف چیست.

* در مباحث فنی دخالت نمی‌کنم

وی با بیان اینکه در مباحث فنی تیم ملی دخالت نمی کند، خاطرنشان کرد:  همیشه موردی تصمیم گرفتیم چکار کنیم و همیشه با آزمون و خطا بوده است. نمی گویم از دوستان بیشتر می‌فهمم اما بالاخره من هم بحث های فنی را می دانم اما معتقدم باید کار پشتیبانی را انجام دهم و سرمربیان درباره بحث های فنی جواب دهند.

نه من نه دبیر فدراسیون، سوریان، قیطاسی، نصیرزاده و مدیر روابط عمومی و ... هیچ پولی بابت حقوق نمی‌گیریم. به مسابقات جهانی هم رفتم با پول خودم رفتم و ناهار هم اینجا نمی‌خورم. فقط چند جلسه تمرین کردم و هیچ هزینه ای برای فدراسیون نداشته ام.

وی در پاسخ به سوال ایسنا، مبنی بر اینکه آیا چرخه انتخابی درباره انتخاب ملی پوشان برای حضور در المپیک اجرا می شود یا خیر، خاطرنشان کرد: بله. به کار گروهی اعتقاد دارم و برای تعیین چرخه نظر خواهی کرده ایم و قرار است بزودی اعلام شود. همه چیز شفاف خواهد بود و همه باید بدانند تکلیفشان چیست.

* به غیر از یکی دو کشتی گیر حق همه را خوردند

وی در پاسخ به این سوال که اگر سرمربیان تیم های ملی درباره یک کشتی گیر به چرخه انتخابی توجه نکنند چه خواهد شد، گفت: می خواهیم روشی پیاده کنیم اگر کشتی گیری حقش خورده شد بتواند به مرجعی برود و شکایت کند. از غلام محمدی، طلایی، حیدری، رضایی و نورزاد و ... می گویند حق ما را خوردند. به غیر از یکی دو کشتی گیر که همه چیز برایشان مهیا بود حق خیلی ها را خوردند.


*کشتی را دچار چند دستگی کرده اند

رییس فدراسیون کشتی با اشاره به بداخلاقی ها در کشتی، خاطرنشان کرد: به خانواده من در انتخابات بی احترامی کردند و الان هم کشتی را دو سه دسته کرده اند و چرت و پرت می گویند. کی روش هم زمانی که بود یادتان است می گفت من می روم می بینید فوتبالتان به کجا می رسد. کشتی همیشه یک دست بوده اما الان چند دسته کرده اند و برخی ها باید روزی جوابگو باشند.

*فقط بخاطر کمک مالی به کشتی گیران با برگزاری جام باشگاه های جهان موافقت کردم

رییس فدراسیون کشتی در پاسخ به این سوال که فدراسیون چه طرحی برای بالا بردن سطح کیفی جام باشگاه های دارد، گفت: به یک علت با ادامه برگزاری این مسابقات موافقت کردم و آن هم کمک مالی به کشتی گیران بوده است تا بتوانند با حضور در این مسابقات قراردادهای مالی منعقد کنند. به نصیرزاده گفتم یک ریال هم از بودجه فدراسیون خرج مسابقات نمی کنم و خود شما باید حامی مالی پیدا کنید. برای افزایش سطح کیفی هم با چند تیم بسیار خوب وارد مذاکره داشتیم و امیدوارم شاهد افزایش سطح کیفی این مسابقات باشیم.

سرمربیان تیم های ملی بزرگسالان و مدیر فنی نمی توانند در لیگ باشند مربیان تیم ملی هم که با ما قرارداد دارند و حقوق از فدراسیون می گیرند نمی توانند قراردادی در لیگ منعقد کنند مگر اینکه از فدراسیون حقوق نگیرند در این صورت می توانند در لیگ شرکت کنند.

*۱۸ میلیارد هزینه خانه کشتی کردیم

۱۸ میلیارد هزینه بازسازی خانه کشتی کردیم بدون اینکه یک ریال از دولت بگیریم. همه هزینه ها توسط بخش خصوصی شد و الان به یکی از مجهزترین های جهان تبدیل شده است. مجارستانی ها هم که به اینجا آمدند به زور رفتند و می گفتند چنین محل تمرینی در دنیا ندیده ایم.

* هیچ وقت نگفتم حامی مالی می‌آورم

هیچ وقت نگفتم اسپانسر می آورم اما دوستان این موراد را مطرح می کنند. با حامی مالی جدید حدود دو برابر حامی مالی فدراسیون قبلی قرارداد بستیم. خدا را شکر با کمک دوستان و همدلی توانستیم امور را بخوبی پیش ببریم و برنامه های زیادی داریم.

*درب فدراسیون به روی همه باز است

ابنجا خانه همه قهرمانان کشتی است و در به روی همه باز است. زمانی که من آمدم گفتم بعد از ۱۵ سال برگشتم. هیچ کس راه رضای خدا یک بار هم از ما دعوت نکرد.

* درباره کشتی مازندران هیچ لابی نکردم

درباره کشتی مازندران برخی دروغ می گویند. هنوز درباره کشتی این استان تصمیم نگرفته ایم. دیشب هم با عسگری محمدیان و یا با بهنام طیبی و برخی دیگر و یا نمایندگان مجلس هم صحبت کردم. تا این لحظه هنوز هیچ تصمیمی درباره کشتی مازندران نگرفته ام. فدراسیون کشتی یک رای دارد و برای آمدن هیچ شخصی لابی نمی کنم. کشتی ماندران ۶۰ یا ۷۰ درصد کشتی ایران را تامین می کند و باید فردی بیاید که مدیریت داشته باشد تا همه را دور هم جمع کند. حتی تا الان یک بار هم سرپرست هیات مازندران را ندیده ام و اصلا نمی دانم چه کسانی را سر کار آورده است. از آقای ثمربخش هم در ۳۰ سال که یک تنها کشتی آنجا را جلو برد تشکر می کنم. باید با مدیر کل و یا استانداری جلسه بگذاریم نه اینکه لابی کنیم بلکه ببینیم چکار کنیم مشکلات کمتر شود. در حالت خوشبینانه تیر ماه انتخابات کشتی مازندران را برگزار می کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علیرضا دبیر فدراسيون كشتي رییس فدراسیون کشتی یزدانی هم کشتی مازندران مسابقات جهانی چرخه انتخابی درباره کشتی تیم های ملی ملی پوش شود حسن یزدانی کشتی گیران حامی مالی کشتی گیری خانه کشتی کشتی گیر تیم ملی خیلی ها خود من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۲۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟

 

 به گزارش تابناک، اگر حسن یزدانی کتفش را جراحی نکرده بود، شاید او هم همراه با رحمان عموزاد و امیرحسین زارع، می‌توانست زمستان سال گذشته حضورش در سومین المپیک متوالی خود را قطعی کند.
 

در سال المپیک، چرخه انتخابی تیم ملی با تغییرات نسبتاً زیادی در مقایسه با چرخه مسابقات جهانی سال‌های اخیر دنبال شد که مهم‎‌ترینِ آن، ورود زودهنگام عنوان‌داران جهان به چرخه و تعیین تکلیف زودتر آن‌ها برای حضور در پاریس بود.

حسن یزدانی، اما در بازگشت از بازی‌های آسیایی کتفش را به تیغ جراحی سپرد، علیرضا دبیر همان وقت با بیان این مطلب که ورزش ایران کمتر جراحی کتف موفق داشته، تلویحاً به این نکته اشاره داشت که پیش از حضور در المپیک، باید وضعیت کتف رکورددار مدال در کشتی ایران مشخص شود و سپس بار دیگر به عضویت تیم ملی درآید. کشتی‌گیری که هیچ وقت از مسابقه انتخابی فرار نکرده و شهامت رویارویی با هر حریفی را داشته است. این بار چرخه انتخابی تیم ملی در وزن ۸۶ کیلوگرم در غیاب یزدانی تا مسابقات قهرمانی آسیا دنبال شد.

یزدانی اگر جراحی هم نکرده بود، مجوز غیبت در مسابقات قهرمانی کشور را به واسطه نقره جهانی و طلای بازی‌های آسیایی‌اش داشت، اما باید همراه با نفر اول کشور که هادی وفایی‌پور بود به زاگرب می‌رفت که این اتفاق رخ نداد و باتوجه به سوابق درخشان، شرایط ویژه‌ای برای او در چرخه المپیک لحاظ شد.

در واقع در ۸۶ کیلوگرم هرچند وفایی‌پور کشتی‌گیر حاضر در صحنه بوده و در تورنمنت یاشاردوغو طلا و در قهرمانی آسیا هم برنز این وزن را گرفت، اما همه چیزِ این وزن، منوط به بازگشت یزدانی به صحنه بود.

حالا رفته رفته بعد از پایان دوره نقاهت و کار‌های فیزیوتراپی و آب‌درمانی، حسن یزدانی آماده بازگشت به تمرینات کشتی است و با مرور فن استارت کار را زده و بعد از انصراف در اردوی جاری تیم ملی، فیلمی از مرور فن ساده‌اش با مهدی یگانه جعفری که البته چند سالی هست از کشتی فاصله گرفته و به جرگه مربیان پیوسته و سه وزن هم پایین‌تر از وزن حسن یزدانی است، از خود در فضای مجازی منتشر کرد. فیلمی که براساس آن هرگز نمی‌شد درمورد وضعیت کتفش اظهارنظر کرد.

روز گذشته (یکشنبه) فدراسیون کشتی شرایط انتخاب ملی‌پوش ۸۶ کیلوگرم را به این شرح اعلام کرد: «با توجه به اینکه رقابت‌های رنکینگ مجارستان آخرین میدان جدی است که ۵۰ روز پیش از المپیک پاریس برگزار می‌شود، آقای حسن یزدانی که ۹ ماه به دلیل عمل جراحی سنگین بر روی کتف از میادین دور بوده، به تنهایی به مسابقات اعزام خواهد شد و در صورتی که ایشان از سلامت بدنی و آمادگی جسمانی لازم جهت حضور در مسابقات برخوردار باشد و این موضوع مورد تأیید کادر فنی نیز قرار بگیرد، ایشان ملی پوش ایران در وزن ۸۶ کیلوگرم به جهت حضور در المپیک پاریس خواهد بود.»

بنابراین برخلاف گمانه قبلی که او و کامران قاسم‌پور هر دو به تورنمنت مجارستان اعزام می‌شوند، تأکید شد که حسن یزدانی «به تنهایی» عازم بوداپست می‌شود، مسابقه‌ای که جدای از کیفیت و کمیت، از این حیث برای کشتی ایران اهمیت دارد که آیا کتف جراحی شده یزدانی، بار دیگر او را در مسابقات رسمی همراهی خواهد کرد و این کشتی‌گیر که تا پیش از این صرفاً مقابل حریف آمریکایی کم می‌آورد و برابر سایر رقبای جهانی مشکلی نداشت، می‌تواند حالا که تیلور نیست، طلای المپیک را از آنِ خود و کشتی ایران کند؟

طبق چرخه اعلام شده، می‌شود پیش‌بینی کرد که کامران قاسم‌پور منتظر تعیین تکلیف حسن یزدانی است، او که حضور در مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی سال ۲۰۲۳ را از دست داد، ظاهرا تمرکز اصلی‌اش روی این موضوع است که سال ۲۰۲۴ را حتما با مدال پشت سر بگذارد.

با توجه به آن چیزی که در چرخه عنوان شده، کامران قاسم‌پور اگر در ۸۶ کیلوگرم به تورنمنت برود، شانس حضور در وزن ۹۲ کیلوگرم را به کل از دست خواهد داد چرا که برای همه کشتی‌گیران مدعی و عنوان‌دار صرفاً محک در دو وزن در سال المپیک لحاظ شده بود و قاسم‌پور نمی‌تواند بعد از دوم شدن در چرخه ۹۷ کیلوگرم، خودش را در ۸۶ کیلوگرم نیز محک بزند و اگر حضور ناموفقی داشت آن وقت با نفر اول چرخه ۹۲ کیلوگرم که امیرحسین فیروزپور است، مصاف انتخابی داده و در صورت بردن این حریف جوان، راهی مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی شود.

در چرخه اعلام شده اخیر وزن ۸۶ کیلوگرم، بدون اسم بردن از کامران قاسم‌پور، در بند دوم عنوان شده: «در صورتی که شرایط درج شده در بند یک حاصل نشود، کادر فنی به اقتضای شرایط موجود، تصمیمات جدیدی در مورد انتخاب ملی‌پوش این وزن اتخاذ می‌نماید.»

بنابراین، کامران قاسم‌پور در صورتی که کتف حسن یزدانی جواب ندهد، می‌تواند ملی‌پوش ۸۶ کیلوگرم شود، این بند مستتر در چرخه اعلام شده اخیر است و باید دید در نهایت در این وزن چه اتفاقی رخ خواهد داد.

چیزی که مسلم است، اینکه کشتی ایران با شرایط جدید وزن ۸۶ کیلوگرم دنیا که دیوید تیلور به عنوان مدعی اصلی‌اش که پنج بار حسن یزدانی را شکست داده، در آن غیبت دارد، باید به دنبال کسب نشان طلای المپیک باشد؛ چه با حسن یزدانی و چه با کامران قاسم‌پور؛ دو قهرمان جهان که هر کدام قابلیت‌های خاص خود را داشته و از جمله برترین‌های کشتی جهان هستند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • دست دادن بروکس با دیوید تیلور پس از برتری مقابل او در انتخابی کشتی المپیک 2024 / فیلم
  • شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد
  • نحوه اعزام حسن یزدانی به المپیک؛ بحران بزرگ یا یک اتفاق عادی؟!
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • خداحافظی 4 قهرمان توکیو با المپیک پاریس!
  • کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟
  • کامران تا لحظه آخر ناامید نمی شود!(عکس)
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟