Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع ویروس کرونا نه تنها تلاش چندین ماهه گلکاران را برای تأمین گل در بازار شب عید از بین برد، که با تعطیلی بازار و توقف صادرات داخلی و خارجی خسارت سنگینی را به این بخش وارد کرد. ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

گزارش خبرگزاری تسنیم در پاکدشت، امنیت و صادرات 2 مقوله بسیار مهّم و تأثیرگذار در کنار یکدیگر برای شکل‌گیری یک جامعه قدرتمند در صحنه بین‌الملل است که در این راستا صادرات حرف نخست در اقتدار هر کشوری را می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع با توجه به جایگاه ایران در جهان و تأکید بر افزایش قدرت اقتصادی کشور بدون اتکا به درآمدهای نفتی در شرایط تحریمی، می‌تواند جایگاه تولیدات غیرنفتی را بیش از پیش مورد توجه مسئولان و اقتصادانان با تأکید بر «جهش تولید» به عنوان شعار سال مطرح شده توسط مقام معظم رهبری قرار دهد. اما متأسفانه تحولات چند ماهه اخیر در ایران و بالطبع در جهان همراه با شیوع ویروس منحوس کرونا، اقتصاد کشورهای جهان و بویژه ایران را دچار مشکلات فراوانی کرده که پیشگیری از عواقب آسیب‌دیدگی و ورشکستی اصناف و صاحبان کسب و کار، مستلزم اعطای بسته‌های حمایتی از سوی دولت است.

در این میان شهرستان پاکدشت به عنوان قطب صنعتی، کشاورزی و پایتخت گل و گیاه ایران نیز مصون از خسارات‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا نبود و نه تنها تلاش چندین ماهه گلکاران برای تأمین گل در بازار شب عید را از بین برد، که خسارت سنگینی را نیز به این بخش وارد کرد.

150 هزار شغل مرتبط با گل و گیاه به مخاطره افتادصادرات 25 میلیون دلاری گل و گیاهان زینتی از استان مرکزیتهران| افزایش 50 هکتاری گلخانه‌های شهرستان ری پشتوانه تحقق «جهش تولید» است

محمود امیری رئیس جهاد کشاورزی شهرستان پاکدشت در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، اظهار داشت: شهرستان پاکدشت در زمینه تولید گل و گیاه در سال‌های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته و به یکی از قطب‌های مهّم در این عرصه تبدیل شده است.

وی با اشاره به اهمیّت رسیدگی به مشکلات گلکاران در شرایط شکوفایی اقتصادی بیان کرد: شهرستان پاکدشت به عنوان پایتخت گل و گیاه ایران، بیش از 780 هکتار زمین زیرکشت محصولات گلخانه‌ای را در خود جای داده که به لحاظ آورده اقتصادی از جایگاه مهّمی برخوردار است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان پاکدشت افزود: کشت گل و گیاهان زینتی در پاکدشت در دو سطح گلخانه‌ای و فضای باز انجام می‌شود که در مجموع سالانه یک میلیارد و 63 گل شاخه بریده و همچنین 48 میلیون گلدان تولید و روانه بازار می‌کند.

امیری سپس با اشاره به خسارات گلکاران از شیوع ویروس کرونا تصریح کرد: حدود یکهزار نفر در حوزه کشت گل و گیاهان زینتی در پاکدشت مشغول به فعالیت هستند که با شیوع ویروس کرونا و نبود بازار عرضه و توقف صادرات داخلی و خارجی، بیش از 900 میلیارد تومان متضرر شده‌اند.

وی ادامه داد: پس از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بازار، گل‌های تولید شده در داخل گلخانه‌ها از بین رفته‌اند و خسارت سنگینی به بخش گل و گیاه در حوزه اقتصادی وارد شده است.

تولیدکنندگان گل و گیاه در شهرستان پاکدشت عمدتاً از نیروهای جوانی هستند که با سرمایه‌های اندک و عمدتاً با تسهیلات بانکی به امید اشتغال‌زایی وارد این حوزه شده‌، و اینک با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بازار، متحمل خسارت سنگینی شده‌اند که اگر دولت کمک ویژه‌ای به این بخش نداشته باشد قطعاً در سال آتی با مشکلات بسیاری در بخش تولید گل و گیاهان زینتی روبه ‌رو خواهیم شد. بنابراین درخواست تولیدکنندگان گل و گیاه از مسئولان این است که با تنفس چند ماهه در پرداخت تسهیلات و همچنین بخشودگی مالیات و مهلت چند ماهه در پرداخت قبوض گاز و برق حامی آن‌ها در این شرایط سخت باشند.

گزارش از معصومه محمدی

انتهای پیام/220/ش

R7840/P/S6,60/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گل و گیاهان زینتی شیوع ویروس کرونا شهرستان پاکدشت خسارت سنگینی گل و گیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۲۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از تخریب تعدادی از راه‌ها و جاده‌های روستایی شهرستان ممسنی به‌دلیل شدت بارش‌های شب گذشته خبر داد.

غلام‌رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارش‌ها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.

وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راه‌های روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقه‌های برخی محصولات شکسته شد و بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.

غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران می‌کند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

او اضافه کرد: میزان خسارت‌ها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلی‌متر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلی‌متر و فیروزآباد ۴۲۰ میلی‌متر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلی‌متر بود.

غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارش‌ها این است که آب‌ها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالاب‌ها و سدها جمع می‌شود برای استان نگهداری می‌شود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آب‌ها را در استان نگه داریم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کرده‌ایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارش‌ها در استان ارائه دهیم.

وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا می‌کنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • ورود تیم‌های ارزیاب به مناطق سیل زده خراسان جنوبی از امروز
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • آسیب جدی به راه‌های شهرستان خوسف در پی جاری شدن سیلاب
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس