Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین توکلی کجانی روز شنبه در جلسه برنامه ریزی توسعه کشت های گلخانه ای شهرستان ری اظهار داشت: شهرک های گلخانه ای باید با مطالعات دقیق جانمایی شود تا شاهد تمرکز تمامی گلخانه های سطح شهرستان در ۲ محل اختصاصی باشیم.

وی به مصرف پایین آب و بازدهی بالای کشت گلخانه ای اشاره کرد و افزود: برنامه ریزی دقیق برای توسعه این نوع کشت می تواند طی سال جهش تولید موجب افزایش راندمان محصولات کشاورزی در جنوب تهران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توکلی اضافه کرد: ایجاد شهرک های تخصصی گلخانه موجب جلوگیری از برخی ساخت و سازهای غیر مجاز به بهانه احداث گلخانه می شود و همین امر تاثیر زیادی در عدم انحراف طرح های گلخانه ای می شود.

این مسئول به ابلاغیه استانداری تهران به بخشداری ها و شهرداری ها در خصوص عدم دریافت عوارض برای احداث سازه های سبک گلخانه ای اشاره کرد و یادآور شد: امسال با همکاری جهاد کشاورزی تا حد امکان صدور مجوز گلخانه در شهرستان ری تسهیل شده است.

توکلی ادامه داد: تسهیل مجوز ایجاد گلخانه می تواند موجب ایجاد اشتغال، پویایی هر چه بیشتر بخش کشاورزی و بازدهی تولیدات سبزی و صیفی شهرستان ری شود.

فرماندارری در بخش دیگر سخنان خود کشاورزی و صنعت را ۲ رکن اصلی اقتصاد عنوان کرد و گفت: برنامه ریزی دقیق و درست مسئولان شهرستان ری در این ۲ موضوع می تواند موجب جهش تولید و افزایش راندمان تولید در جنوب تهران شود.

وی تاکید کرد: کشاورزی شهرستان یکی پویاترین بخش های اقتصادی این شهرستان محسوب می شود که باید مسئولان با برنامه ریزی دقیق موجب بهتر شدن شرایط آن طی سال جاری شوند.

  جلسه برنامه ریزی توسعه کشت های گلخانه ای شهرستان ری امروز شنبه با حضور حسین توکلی کجانی فرماندار ویژه شهرستان ری و جمعی از مسئولان در فرمانداری برگزار شد.

شهرستان ری با ۲۹ هزار هکتار زمین کشاورزی، سالانه در حدود ۸۵۰ هزار تن محصولات کشاورزی و زراعی تولید می‌کند و این شهرستان دارای رتبه اول در تولید گندم، ذرت علوفه ای، صیفی جات، شیر و رتبه دوم در تولید تخم مرغ استان تهران است.

لازم به ذکر است: یکهزار و ۲۰۰ تن انواع محصولات گلخانه طی سال زراعی ۹۸ در شهرستان ری تولید شده است.

 این شهرستان (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده که دارای پنج بخش مرکزی، کهریزک، خاوران، قلعه نو و حسن آباد است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی شهرستان ری جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی شهرستان ری جهش تولید وزارت جهاد کشاورزی شهرستان ری جهش تولید گلخانه ای برنامه ریزی شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۲۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با اشاره به اینکه استاندار زنجان برنامه‌های ارتقای بهره‌وری در استان را در سه محور صنعت، آب و کشاورزی عنوان کرده است، گفت: در همین راستا، ساخت سد‌های بزرگ در استان برای تأمین آب شرب، صنعت و حقابه‌های کشاورزی پایین دست آن اهمیت خود را نشان می‌دهد و این سد‌ها می‌توانند کارکرد دیگری همچون جلوگیری از بروز سیلاب و در برخی مناطق تولید برق را نیز به همراه داشته باشند.

وی افزود: با توجه به کاهش منابع آب زیرزمینی و نیاز منطقه به آب پایدار، سد مراش در شهرستان ماهنشان برای تأمین آب آشامیدنی شهر‌های ماهنشان، دندی و ۱۲۲ روستای مسیر و همچنین صنایع مستقر در این منطقه در حال احداث است و پاییز امسال به مرحله آبگیری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با تأکید بر اهمیت احداث سد بلوبین برای شهرستان ایجرود، گفت: هدف از احداث سد بلوبین در این شهرستان تأمین آب شرب و صنعت در شهر‌های زرین‌آباد، حلب، سعیدآباد و ۹۲ روستا در منطقه بوده و این سد نیز به مرحله آبگیری رسیده است.

باقری به مطالعه سد‌های کلوچ و جمال‌آباد باکلور در شهرستان طارم اشاره کرد و افزود: در چند سال گذشته به غیر از سال ۹۸ که با ترسالی مواجه شدیم با هماهنگی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی از سد آیدوغموش برای باغات شهرستان طارم در ۲ فاز حدود ۱۵ میلیون مترمکعب آب رهاسازی شد که با احداث دو سد کوچ و جمال آباد باکلور در این شهرستان در زمان پیک مصرف آب کشاورزی که تابستان است، می‌توان باغات زیتون را تأمین آب کرد و این می‌طلبد تا کشاورزان و بهره‌برداران از کشت محصولات پر آب طلب خودداری کنند.


وی ادامه داد: با احداث دو سد کلوچ و جمال آباد باکلور در شهرستان طارم تأمین آب پایدار باغات این شهرستان دور از انتظار نیست، چرا که نیاز آبی این منطقه در پیک مصرف حدود ۳۰ میلیون متر مکعب است که با احداث این دو طرح، موضوع مرتفع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان گفت: در شهرستان خدابنده ۲ سد زرین‌رود و اشراق در دست مطالعه است.

باقری به آغاز عملیات اجرایی پروژه تأمین آب شرب پنج شهر و ۱۳۴ روستای منطقه خدابنده از سد تالوار در مهرماه سال گذشته اشاره کرد و افزود: طول مسیر انتقال ۱۶۱ کیلومتر است و هدف از اجرای آن تأمین آب شرب شهر‌های گرماب، زرین‌رود، کرسف، سهرورد، ۵۰ درصد نیاز شهر قیدار و ۱۳۴ روستای مسیر است.

دیگر خبرها

  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب