Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی از ساماندهی و ایجاد هماهنگی امور بین موسسات خیریه به منظور تاثیرات بیشتر در محرومیت زدایی از جامعه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین سیدشهاب الدین حسینی در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا در سطح کشور و لزوم پرهیز از تجمعات در مساجد و امامزاده‌ها باید تدابیر لازم برای ماه مبارک رمضان برای بهره‌مندی مومنان از برنامه‌های معنوی این ایام اندیشیده می‌شد که در این رابطه رایزنی‌های لازم با دستگاه‌های بهداشتی متولی در استان، صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی و دستگاه‌های مرتبط در قالب رزمایش ضیافت همدلی صورت گرفت و تصمیمات و راهکارهای پیشنهادی تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی افزود: بر اساس برنامه های تدارک دیده شده برای رزمایش ضیافت همدلی بسته‌های معیشتی با مشارکت خیرین و موسسات خیریه در طول ماه مبارک رمضان در اختیار نیازمندان قرار می‌گیرد.

وی به رزمایش ضیافت همدلی در ماه مبارک رمضان هم اشاره کرد و گفت: از جمله برنامه های پیش بینی شده برای استان تهیه بسته های غذایی بود که با شروع آن از مسجد امام رضا(ع) در تبریز سه هزار بسته تهیه شد و  تا امروز ۱۰هزار بسته در سطح استان توزیع شده که امیدواریم تا پایان ماه مبارک رمضان تعداد بسته های معیشتی به دو برابر برسد.

حسینی خاطرنشان کرد:  این بسته‌ها توسط در 45 امامزاده و بقاع استان مجموعه‌های افق (اجتماعی-فرهنگی-قرآنی) بسته‌های معیشتی بین 200 تا 300 هزار تومان تهیه و توزیع شده است .

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ادامه داد: در طرح ضیافت الهی نیز سفره معنوی با مشارکت دستگاه های ذیربط در سر سفره مردم مومن خواهیم داشت که شامل پخش اذان و ادعیه از ماذنه مساجد و امامزادگان، برگزاری جلسات تفسیر قرآن بدون حضور مردم از جوار امامزادگان به صورت برنامه های تولیدی جهت پخش در فضای مجازی، ترتیل خوانی قرآن در محل مسجد بلال صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی است.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی اضافه کرد: برای ولادت با سعادت امام حسن مجتبی(ع) و وفات ام المومنین، مادر امت اسلام حضرت خدیجه کبری (س)، شبهای قدر و اجرای برنامه های دعاخوانی و مناجات نیز با صدا و سیمای مرکز استان هماهنگی های لازم صورت گرفته تا سفره معنوی مومنان در این ایام پر بارتر باشد.

ضرورت ساماندهی و ایجاد هماهنگی بین موسسات خیریه

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو گفت: با توجه به سبقه فرهنگی انقلاب اسلامی و همچنین فرهنگی بودن بیشتر اقدامات اوقاف در جامعه نیاز است تا به بحث پیوست های فرهنگی در موقوفات توجه ویژه صورت گیرد.

حسینی افزود: فرهنگ به عنوان مجموعه ای از باورها، اعتقادات و سبک زندگی جامعه ریل گذار کارهای اجرایی در این اداره کل است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ادامه داد: امور خیریه نیز جزو امور مغفول مانده در این حوزه فرهنگی است که با توجه به چشم انداز ترسیم شده از سوی ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه ورود به این بخش برای جلوگیری از کارهای جزیره ای و کمک به رفع محرومیت زدایی ها امری ضروری است.

انتهای پیام/60001

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی ساماندهی انقلاب اسلامی اسلام مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی رمضان کرونا ویروس تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی اوقاف و امور خیریه ماه مبارک رمضان موسسات خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۴۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه در نشست هم اندیشی و بررسی چالش های پیش رو در جمع مسئولان شرکت‌های دانش بنیان اظهار داشت: سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است و هر نیازی دانشمندان و بازار بگوید ضرورت دارد به همان سمت طی مسیر کنیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: معضل تکمیل نبودن «زنجیره تولید» از تولید تا صادرات از چالش‌ها است، به عنوان مثال در صنعت تولید پرورش ماهی همه روی تولید کار می کنند، اما چقدر امکان صادرات وجود دارد؟ بررسی چالش‌های قانونی و حاکمیتی و رفع موانع آن در تکمیل غذا، پرورش و فناوری نیز از دیگر موارد اعلام شده بود.

وی تصریح کرد: موضوع بیمه بحث دیگری که در نشست هم اندیشی و بررسی چالش های پیش رو از سوی برخی شرکت‌های دانش بنیان عنوان شد که اوقاف کار خود را در این حوزه به نحو احسن انجام داده اما مدیران سازمان‌ها باید همکاری کنند موانع برطرف شود.

خاموشی ادامه داد: در کشورمان اقلیم خشک و مرطوب داریم در جایی ۶۰۰ میلیمتر بارش و در جایی دیگر، ۱۰ میلیمتر بارش داریم. مدیریت ما باید علمی شود. در اقلیم استوایی کارهای انجام نشده داریم که باید انجام دهیم. استان هایی مانند هرمزگان، بوشهر، جنوب فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان زمین مساعد برای کشت‌های خاص دارند. در جنوب فارس فعالیت خود را شروع کرده ایم و سطح کشت را افزایش داده ایم.

وی با بیان اینکه فرآوری در کشورمان در حال رشد است، عنوان کرد: باید در رابطه با بهره‌وری زمین‌های خشک فکر کنیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی مکرر به سواحل مکران اشاره کرده اند، در این زمین ها کشت انبه، آلوورا و کاکتوس بسیار مناسب است.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بیان داشت: بحث دوم اینکه ما در کشورمان بحران گوشت قرمز داریم و قیمت تمام شده برای مصرف‌کننده زیاد است و تولید کننده هم مشکل دارد باید دام ها را به سمت جایی ببریم که نزولات زیاد دارد و سطح کشت بالاست. ارزان سازی خوراک را می توانیم داشته باشیم.

خاموشی افزود: در استان گلستان این تجربه را داریم؛ در حال توسعه دام سبک هستیم. در بحث دریا می خواهیم سطح اشتغال در دریا را افزایش دهیم. با افزایش تولید اشتغال خرد ایجاد می شود، فروش زیاد و میادین فعال می شود و زنجیره ۵ هزار تن تولید، دو هزار نفر را مشغول می کند.

وی گفت: به زودی در بوشهر به ۵ هزار تن تولید می‌رسیم. آبزی پروری باید بر روی رژیم غذایی مردم تاثیر بگذارد. با قیمت‌های رقابتی این اتفاق محقق می‌شود.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: باید تبلیغ و توجیه پزشکی وجود داشته باشد. ما باید ۲۰ درصد بازار را هدف گذاری کنیم. کشور آفریقا برای انعقاد تفاهم نامه در حوزه پرورش ماهی در قفس بسیار استقبال کردند. صادرات با روش علمی، صحیح و درست کار کردن محقق می شود. اگر به چند صد هزار تن تولید برسیم صادرات شکل می گیرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: صنایع باید ارزآوری داشته باشند، جایگزین کردن کالای داخلی در ارزبری مهم است. کاری که با مشارکت اوقاف و جهاد دانشگاهی در شرکت سینافناوران ماندگار شکل گرفت که دام ممتاز تولید شد. در این زمینه نیز با آفریقا تفاهم نامه منعقد شده که ارزآوری خواهد داشت. ما وظیفه داریم در کل زمین‌ها و رقبات‌ به بهره‌وری بالا فکر کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • عشایر فلسطینی طرح اشغالگران برای ایجاد هرج و مرج در غزه را خنثی کردند
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی