Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@13:50:01 GMT

امتحانات نهایی از ۱۷ خرداد تا ۱۵ مرداد برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۷۴۴۶

«مهرزاد حمیدی» دبیرکمیته آموزش و پرورش ستاد مقابله با کرونا و معاون سلامت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره برنامه‌های در نظر گرفته شده از سوی آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات در مدارس گفت: ما از ابتدا گفته‌ایم که بازگشایی مدارس بستگی به نوع کنترل و شیوع  ویروس کرونا دارد و این مساله هم از سوی وزارت بهداشت تعیین می‌شود، اما در هر صورت برای اینکه وقفه‌ای در تحصیل دانش آموزان رخ ندهد، روش‌هایی از جمله آموزش به وسیله رسانه ملی و اخیرا هم شبکه دانش‌آموزی شاد را در نظر گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نقاطی هم که اینترنت وجود ندارد کار آموزش توسط راهبران آموزشی اتفاق می‌افتد.

حمیدی درباره جزییات نحوه برگزاری امتحانات در شرایطی که هنوز به طور کل شیوع کرونا به اتمام نرسیده است، گفت: در رابطه با برگزاری امتحانات به خصوص امتحانات نهایی در پایه دوازدهم جلسه‌ای با وزارت بهداشت در روز چهارشنبه هفته گذشته داشتیم و در آن جلسه قرار شد که کارگروهی تشکیل شود تا پروتکل‌های ویژه‌ای برای امتحانات در نظر بگیرد و قرار شد که این کارگروه و پروتکل به عنوان دو بخش کارهایشان را نهایی کنند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش درباره زمان امتحانات نهایی بیان کرد: برنامه امتحانات نهایی توسط مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش به استان‌ها ابلاغ شده و ۱۷ خرداد تا ۱۵ مرداد را برای زمان امتحانات نهایی تعیین کردند، البته امتحانات کلاس دوازدهم دقیقا باید با رعایت پروتکل‌ها و موازین فاصله گذاری هوشمند باشد.

وی با اشاره به آماده‌سازی پروتکل برگزاری امتحانات نهایی توضیح داد: پروتکل‌های برگزاری امتحانات توسط این کارگروه با همکاری وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد مقابله با کرونا تنظیم و ابلاغ می‌شود. در نهایت شرایط لازم برای برگزاری امتحانات با فاصله گذاری اجتماعی پیش بینی خواهد شد. پروتکل اشاره شده که مبنی بر نوع برگزاری امتحانات پایه دوازدهم بوده قرار است، در اوایل همین هفته و نهایت تا دوشنبه این هفته ابلاغ شود.

حمیدی در پاسخ به این سوال که آیا بررسی‌ شده چه تعداد دانش آموز باید برای امتحان به مدرسه بیایند؟ گفت: این مساله باید در پروتکل‌های مربوط به امتحانات پیش بینی شود که اکنون در حال تدوین است.  لازم به ذکر است که طول برگزاری امتحانات نهایی افزایش پیدا می‌کند و پیش بینی شده امتحانات رشته مختلف در روزهای متفاوت برگزار شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش بیان کرد: پروتکلی که رعایت فاصله گذاری اجتماعی در زمان برگزاری امتحانات را مشخص می‌کند در اوایل این هفته نهایی خواهد شد و برنامه امتحان نهایی هم توسط مرکز سنجش آموزش و پرورش ابلاغ شده است.  باید در این فرصتی که وجود دارد شرایط لازم برای اعمال پروتکل و اجرای رعایت و مفاد پروتکل هم صورت بگیرد.

دبیرکمیته آموزش و پرورش ستاد مقابله با کرونا در پاسخ به این سوال که با توجه به برگزاری امتحانات و حضور کارکنان در مدرسه از جمله مراقبان امتحانات، آیا برنامه‌ای جهت انجام تست برای آنها دارید که مبادا ناقل کرونا نباشند؟ گفت: ‌همه این موارد در کارگروه اولیه بررسی شده و حالا باید ببینیم که در متن پروتکل در خصوص آن چه گفته شده است.  باید مفاد و جزییات پروتکل ابلاغ شود، تا بتوانیم درباره همه موارد برگزاری امتحانات اطلاع رسانی کنیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: برگزاری امتحانات امتحانات نهایی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۷۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

به گزارش خبرآنلاین این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند. ۲۳۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901586

دیگر خبرها

  • برنامه آزمون‌های نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • تعیین تکلیف معلمان پایه ابتدایی گلستان تا خرداد ماه
  • تغییر زمان برگزاری یک آزمون استخدامی
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در یزد
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه