Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سید محمد ناظم رضوی روز شنبه در نخستین نشست شورای اجرایی شهر دوستدار کودک در محل شهرداری سمنان، بیان کرد: تعمیر وسایل بازی و تجهیزات پارک‌ها به منظور حفظ ایمنی کودکان به دقت و به صورت مستمر پیگیری می‌شود.
وی با اشاره به ضرورت دستیابی به نیازهای شهر دوستدار کودک، بیان کرد: تحقق آرمان شهر دوستدار کودک نیازمند هم‌افزایی کلیه دستگاه‌های همسو با مسائل کودک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی با هدف برخورداری از نشاط و شادابی برای دوران پساکرونا، گفت: مرکز تخصصی بازی کودک با نام «کارن» به منظور دستیابی نشاط اجتماعی، آماده بهره‌برداری است.

ناظم‌رضوی با اشاره به تلاش‌های شهرداری سمنان به منظور تامین زیرساخت‌های فرهنگی و تفریحی برای کودکان، افزود: آموزش‌های اجتماعی و شهروندی در یک محیط شاد و مفرح در مرکز کارن به کودکان ارائه می‌شود.

به گفته وی «سرزمین سحرآمیز» به عنوان نخستین پارک هوشمند کودک در ایران یک مجموعه هوشمند و در بستر نرم افزار موبایل، آموزش‌های مختلف در زمینه طبیعت، نجوم، مفاهیم نماز و دیگر موضوعات شهروندی را به کودکان ارائه می‌دهد.

شهردار سمنان سامانه اختصاصی کودکان را از دیگر اقدامات شهرداری سمنان در زمینه کودکان و خواند که با ارائه برنامه‌های مختلف حوزه کودک در زمینه‌های فرهنگی‌، سرگرمی، سلامت، شهروندی و دیگر موضوعات مرتبط با نیازهای کودکان آماده رونمایی است.

شهردار سمنان گفت: کانال کودک در رادیو شهر که رسانه رادیویی ویژه شهرداری سمنان است نیز در زمینه مذکور، راه اندازی شده است .
 

اجرای بیش از ۸۰ برنامه شهر دوستدار کودک در شهرداری سمنان

رییس اداره شهر دوستدار کودک شهرداری سمنان نیز در این نشست گفت: شهرداری سمنان در سال گذشته بیش از ۸۰ برنامه شهر دوستدار کودک در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و خدماتی اجرا کرده است.
سمانه محمدیان بیان کرد: گزارش جامعی از برنامه ها و فعالیت های اجرا شده در سال ۱۳۹۸ را ارائه کرد .

وی با اشاره به اینکه معاونان، مدیریت‌ها و سازمان‌های شهرداری برای اجرای این برنامه‌ها مشارکت مناسبی داشتند، اضافه کرد: سازمان‌های همسو با مسائل کودک در خارج از شهرداری هم در این زمینه نقش مناسبی داشتند .
محمدیان میزان مشارکت کودکان در این برنامه‌ها را نشان از کیفیت برنامه‌های اجرا شده و میزان اعتماد والدین به مجموعه شهرداری دانست و افزود: افزایش مشارکت کودکان در تصمیم‌گیری‌های شهری مرتبط با حوزه کودک از مهمترین اهداف برنامه های این اداره در سال ۱۳۹۹ است که با استفاده از ظرفیت شورای دانش‌آموزی مدارس شهر قابل پیگیری است .
رییس اداره شهر دوستدار کودک شهرداری سمنان احداث کافه کتاب ویژه کودکان و موزه حیوانات را از برنامه‌های مهم این اداره برای سال جدید اعلام کرد.

نخستین نشست شورای اجرایی شهر دوستدار کودک در سمنان با حضور شهردار، معاونان و مدیران سازمان‌های خدمات‌رسان شهرداری در محل شهرداری سمنان برگزار شد.

برچسب‌ها شهرداری سمنان سمنان مدیریت شهری سید محمد ناظم رضوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری سمنان سمنان مدیریت شهری شهرداری سمنان سمنان مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۸۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت

  مهدی زنگنه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن گرامیداشت هفته جهانی واکسیناسیون گفت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان، از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳ بوده که با برنامه ریزی و مداخلات دقیق، منجر به ارتقا پوشش کشوری واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال‌های آغازین برنامه به بالای ۹۰ درصد تا سال ۱۳۶۸ و سپس تداوم و تثبیت آن به بالای ۹۵ درصد طی ۱۵ سال گذشته گردیده و همین روند در سطح شهرستان‌های تابعه دانشگاه نیز صادق بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: دستاورد‌های بزرگ جهانی مثل ریشه کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ ۲ در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ ۳ در سال ۲۰۱۹ و حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه، سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.

وی گفت: همه ساله با هدف اطلاع رسانی، حمایت طلبی و جلب مشارکت مردمی، هفته آخر آوریل (۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت ماه)، از طرف سازمان جهانی بهداشت به عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نامگذاری می‌گردد.

وی ادامه داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی Humanly Possible: Saving lives through immunization "نجات زندگی با ایمن سازی" جهت آگاهی بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • نخستین پارک آموزش ترافیک شهرداری قزوین در محله هادی آباد 
  • «حق‌شناس» مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان شد
  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • زمین احداث پارکینگ وسایل نقلیه سنگین در کرمانشاه تامین شد
  • ۵ بوستان مهم تهران پذیرای ویژه تهرانی‌ها بود
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • استقبال شهروندان از نمایشگاه سلامت شهر در بوستان لاله تهران