Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@15:48:30 GMT

توضیح در مورد شبهات طرح‌های انتقال آب

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۱۹۲۵

به گزارش ایلنا، در این بیانیه آمده است: طرح انتقال آب به فلات مرکزی ایران (بهشت‌آباد) با هدف تأمین آب شرب، پس از مطالعات اولیه و اجرای یک کیلومتر تونل آبرسانی، با تصمیم متخذه در سیزدهمین جلسه شورای عالی آب در سال 1393 به این شرکت جهت اجرا ابلاغ شد.

شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با به‌کارگیری خدمات مشاوره‌ای و تشکیل پانل‌های تخصصی با حضور صاحب‌نظران داخلی و خارجی، فقط تأمین آب شرب استان اصفهان از طریق طرح بهشت‌آباد را مورد تائید قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس بارگذاری بر روی زاینده‌رود به نسبت مطالعات قبلی به کمتر از نصف کاهش یافت.

این مطالعه و بازنگری در چهلمین جلسه شورای عالی آب، مطرح و مقرر شد تا این شرکت مطالعات را تا مرحله نهایی به انجام رساند.

بدیهی است وزارت نیرو همچون سایر طرح‌ها با استفاده از کارشناسان و مشاوران ذی‌صلاح، گزینه‌های مختلف را بررسی و پس از انتخاب گزینه برتر در مراجع ذیربط نسبت به اخذ مجوزهای قانونی اقدام خواهد کرد.

اجرای طرح بهشت‌آباد از سال 1393 تاکنون متوقف بوده و شروع مجدد آن منوط به اخذ مجوزهای قانونی است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان اصفهان ایران روابط عمومی وزارت نیرو افکار عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۱۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لرستان صدر جدول؛ تعداد مجوزهای تبدیل شده از ۴۲۷ هزار گذشت

به گزارش خبرگزاری مهر، استان‌های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی به ترتیب بیشترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا را انجام دادند. در لرستان ۲۱ هزار و ۹۵۷ مجوز، گیلان ۳۱ هزار و ۳۹۰ مجوز، چهارمحال و بختیاری ۹ هزار و ۷۷۶ مجوز و خراسان جنوبی ۶ هزار و ۵۰۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است.

در استان‌های کرمان، فارس، بوشهر، گلستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان کمترین میزان تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا انجام شده است.

گفتنی است؛ بررسی آمار تبدیل مجوزهای کاغذی در دستگاه‌ها نشان می‌دهد چهار دستگاه برتر در این رتبه بندی به ترتیب سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و سازمان نظام پزشکی هستند. در هر یک از این دستگاه‌ها به ترتیب ۲۳.۹ درصد، ۱۴.۴ درصد، ۸.۳ درصد و ۲.۸ درصد از مجموع مجوزهای کاغذی صادره به مجوز الکترونیکی تبدیل شده است.

لازم به ذکر است؛ از (۲۵ اردیبهشت) مجوزهای کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند.آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نام شأن در ( qr.mojavez.ir) نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه / کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها ( mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 6087925 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی
  • مسوولان برای رفع دغدغه های کارگران تلاش کنند
  • غرامت ۲۳۰ هزار یورویی طارمی روی دست پورتو!
  • شکایت شرکت نقل‌وانتقالاتی از پورتو برای پول انتقال طارمی
  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت
  • شکایت جدید از باشگاه پورتو؛ پای مهدی طارمی در میان است!
  • لاجوردی: مماشات کنیم مقابله با بی حجابی سخت‌تر می‌شود
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟
  • لرستان صدر جدول؛ تعداد مجوزهای تبدیل شده از ۴۲۷ هزار گذشت