Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسؤول اتحادیه انجمن‌‌های اسلامی دانش‌آموزان استان کرمانشاه گفت: پویش ملی «ماه من، همکلاسی من» به همت اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

علی صفدری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان برای بهره‌مندی مناسب از فراغت‌های فردی و ترغیب دانش‌آموزان به امر روزه‌داری اقدام به برگزاری پویش ملی «ماه من، همکلاسی من» با هدف تقویت بنیه‌ای اعتقادی و معنوی دانش‌آموزان بصورت مجازی به عنوان عملیات فرهنگی ماه مبارک رمضان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مهمترین عملیات این پویش، گفت: برگزاری هیأت دانش‌آموزی انصار المهدی (عج) در فضای مجازی، تولید محتوای طنز در قالب کلیپ‌های ویدیویی، برگزاری گفت‌و‌گوهای برخط با سخنران مطرح کشوری و پاسخگویی به شبهات دانش‌آموزی، تولید برنامه ضیافت اندیشه و برگزاری مسابقات روزانه با مباحث مطرح شده مهمترین برنامه‌های این پویش است.

معرفی کتاب‌های رمضانه و برگزاری پویش ملی کتابخوانی با محوریت کتاب «آزادی معنوی» ویژه مربیان و کتاب «باغ طوطی» ویژه دانش آموزان، تولید مجموعه کلیپ‌های محتوایی با محوریت آیه سال تشکل (آیه 60 سوره انفال) با عنوان «قصه آیه‌ها»، تولید و گردآوری مجموعه کلیپ‌های مناجات‌خوانی دانش آموزان و همچنین تولید مجموعه برنامه‌های ویدیویی«نوجوانی‌ات را لایک کن» با محوریت پرداخت به موضوعات و مسائل مبتلا در حوزه نوجوان  از دیگر برنامه‌های این پویش است که مسؤول اتحادیه انجمن‌‌های اسلامی دانش‌آموزان استان کرمانشاه به آن اشاره کرد.

وی در پایان، گفت: دانش‌آموزان می‌تواند با پیگیری این برنامه‌ها در فضای مجازی به نشانی در بله: https://ble.ir/ayandehsazaan، آپارات :https://www.aparat.com/ayandehsazaan و اینستاگرام https://www.instagram.com ماه رمضان متفاوتی را برای خود و همکلاسی‌هایشان رقم بزنند.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان کرمانشاه فضای مجازی ماه مبارک رمضان صفدری اسلامی دانش آموزان اتحادیه انجمن پویش ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات

امتحانات نهایی به صورت کشوری برگزار می‌شود و تاثیرات مهمی بر آینده دانش‌آموزان دارد، از همین رو دانش‌آموزان تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا بهترین نمرات را کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که دانش‌آموزان در این خصوص نگرانی دارند و افت تحصیلی در امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که از دغدغه دانش آموزان به شمار می‌رود و این در صورتی است که بنا به گفته مسئولان مربوطه، بخشی از افت تحصیلی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود.

تأثیر انگیزه دانش‌آموزان در نمرات امتحانات نهایی

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

وی گفت: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یک‌باره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم، این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تأثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

وی ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش‌آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

تاریخ برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳

مصطفی پردلی، معاون رسانه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش‌وپرورش در صفحه ویراستی خود از مشخص شدن برنامه امتحانات نهایی خردادماه دانش‌آموزان خبر داد و نوشت:

«بنا بر اعلام مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش

برنامه امتحانات نهایی خرداد ماه مشخص شد

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان عزیز»

کد خبر 748368

دیگر خبرها

  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • صعود ایران با حضور ۴ گلستانی به فینال والیبال دانش آموزان جهان
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • برگزاری مجدد کنکور سراسری در مناطق سیل‌زده زیرکوه
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان