Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) از توزیع ۵۵۰ سبد کالا میان نیازمندان از سوی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) خبر داد و گفت: این کالاها میان نیازمندانی که به دنبال شیوع بیماری کرونا شغل و درآمد خود را از دست داده و قادر به تامین مایحتاج غذایی خود و خانواده‌هایشان نبودند توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 12:16 - 14 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۷۶۳۷

خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)، «حسین معصوم‌بیگی» با اشاره به فعالیت گسترده قرارگاه جهادی حضرت بقیه الله الاعظم (عج) در بحران کرونا گفت: با شیوع اپیدمی کرونا، قرارگاه جهادی بقیه الله الاعظم (عج) با فراخوان جهادگران خود، تمام تلاش خود را برای مبارزه با این ویروس منحوس به کار گرفت.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) به راه اندازی مرکز مراقبتی درمانی شهید سلیمانی در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) اشاره کرد و گفت: این نقاهتگاه هزار تخت خوابی با کار شبانه روزی و جهادی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) و ۱۰۰ جهادگر قرارگاه جهادی بقیه الله (عج) در مدت زمان کوتاهی به بهره برداری رسید.

وی اظهار داشت: قرارگاه بقیه الله (عج) ۸ گروه جهادی دارد که متناسب با حوادث و موضوع خدمات، آن‌ها را سازماندهی و در نقاط مختلف از ظرفیت آن‌ها استفاده می‌شود. در بین خادمین ما، نیرو‌های متخصص از جمله دکتر و پرستار وجود دارد که چندین مرتبه در روز‌های نخست شیوع کرونا برای کمک به کادر درمان بیمارستان وارد عمل شدند.

معصوم‌بیگی در ادامه به دیگر فعالیت‌های قرارگاه جهادی بقیه الله (عج) در بحران کرونا اشاره کرد و گفت: روزانه ۲۰۰ پرس غذای گرم با تلاش دوستان در این گروه جهادی، برای نیرو‌های درگیر مبارزه با ویروس کرونا در بیمارستان بقیه الله (عج) طبخ، بسته بندی و توزیع می‌شود؛ از سویی پس از بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر مشارکت در رزمایش همدلی و کمک مومنانه، ۵۵۰ عدد سبد کالا به منظور حمایت از مستمندان و نیازمندانی که به دنبال شیوع بیماری کرونا شغل و درآمد خود را از دست داده و قادر به تامین مایحتاج غذایی خود و خانواده‌هایشان نبودند تهیه و توزیع شد.

وی همچنین از جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای تامین جهیزیه نوعروس‌ها و خانواده‌های نیازمند خبر داد و گفت: ما در حال حاضر مشغول جمع آوری کمک‌های مردمی برای تهیه ۵۰ سری جهیزیه هستیم و پیش از این نیز ۱۰۰ سری جهیزیه برای نوعروسانی که از لحاظ معیشتی وضعیت مناسبی نداشتند آماده و تقدیم شده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) گسترش روحیه‌ی جهادی را از ضرورت‌های امروز جامعه دانست و تاکید کرد: داشتن روحیه جهادی و ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی الگویی است که می‌تواند در جامعه تسری یابد و این مهم در مجموعه دانشگاه و قرارگاه اتفاق افتاده است؛ جهادگران همانند روز‌های سخت سیل فروردین ماه تا ریشه کن شدن بیماری کرونا از پای نمی‌نشینند و همکاری موثر در تمام عرصه‌های مورد نیاز با نیرو‌های متخصص را وظیفه شرعی خود می‌دانند.

بیشتر بخوانید: رزمایش همدلی و کمک‌ مؤمنانه در ستاد ارتش برگزار شد

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله کمک مومنانه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله قرارگاه جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۵۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از به صدا در آمد زنگ خطر جمعیتی در کاشان به صدا درآمد و گفت: زایمان در سال ۱۴۰۲، پنج درصد کاهش یافت. - اخبار استانها -

عباس آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به هفته سلامت و کاهش پنج درصدی زایمان در سال 1402،  اظهار داشت: در سال 1401، هفت هزار و 325 زایمان در کاشان انجام شده بود که این تعداد در سال 1402 به شش هزار و 931 نفر کاهش یافته است.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای افزایش زایمان طبیعی و کاهش عمل سزارین، ابراز داشت: تعداد زایمان طبیعی در سال 1401، سه هزار و 187 نفر بود که این تعداد در سال 1402 به سه هزار و 317 نفر افزایش یافته است.

آزادی همچنین از افزایش زایمان‌های بی‌درد در کاشان خبر داد و گفت: با استفاده از روش‌های مختلف، زایمان‌های بی‌درد از 3.67 به 4.58 درصد افزایش یافته است در حالی که این رقم باید به 40 تا 50 درصد برسد تا بانوان خاطره خوشی از زایمان داشته باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای افزایش زایمان طبیعی با قرار دادن مشوق‌های مختلف تاکید کرد: تلاش برای افزایش زایمان طبیعی و بی درد در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

وی نیروی جوان را عامل پیشرفت در همه عرصه‌ها دانست و گفت: اگر جمعیت نداشته باشیم، هر چقدر هم تکنولوژی داشته باشیم موفق نخواهیم بود و از این رو افزایش زاد و ولد جوانی جمعیت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

آزادی با اشاره به احترام و حمایت‌های لازم از مادران باردار، بر لزوم ترویج فرهنگ قناعت در جامعه تأکید کرد و گفت: در قدیم چندین خانوار در یک خانه سکونت داشتند و قناعت داشتند، اما امروز معتقدند هر یک نفر از فرزندان خانواده باید یک اتاق مجزا با همه امکانات داشته باشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه امروز با پدیده پیری جمعیت و کهنسالی روبه‌رو هستیم، تصریح کرد: نیروی کار در کشورهای در حال توسعه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و از این رو جوانی جمعیت نقش بسزایی دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در میان فقرا و نیازمندان کردستانی
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • برگزاری اردوی جهادی در روستا‌های بخش روداب سبزوار
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • سهم «اوج» و «سراج» در لایحه بودجه ۱۴۰۳ چقدر است؟