Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@17:28:50 GMT

۳۰ هزار حمله اینترنتی به سازمان امور دانشجویان دفع شد

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۵۱۳۰

۳۰ هزار حمله اینترنتی به سازمان امور دانشجویان دفع شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، بهزاد رسته من مطلق در خصوص عملکرد دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات در سال ۹۸ گفت: تکمیل سامانه سجاد به عنوان یک سامانه جامع برای ارائه کلیه خدمات سازمان امور دانشجویان به صورت غیر حضوری از مهمترین اقدامات این دفتر در سال گذشته بود.

وی افزود در راستای تحقق دولت الکترونیک، کاهش هزینه ها و صرفه جویی در زمان، در سال ۹۸، سامانه ویدئو کنفرانس برای ادارات تربیت بدنی، بورس، دفتر مشاوره، معاونت دانشجویان داخل به کار گرفته شد و درخواست کالا از انبار نیز به صورت الکترونیکی تعریف و کاغذ از این فرآیند حذف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان امور دانشجویان، ارتقا سخت افزاری سرورها، ایجاد ارتباط مستقیم مکاتباتی با بیش از ۵۰ دانشگاه کشور از طریق پروتکل ECE را از جمله این اقدامات برشمرد.

وی مقابله موثر با حملات سایبری به سرورها و زیرساخت سازمان را اقدامات مهم دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات در سال ۹۸ نام برد و گفت: در سال گذشته بالغ بر ۳۰ هزار حمله اینترنتی شناسائی و دفع شد.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات با اشاره به شیوع کرونا و توصیه های ستاد ملی کرونا و هیات دولت بر کاهش حضوری کارکنان گفت: دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات بسترهای لازم برای دورکاری کلیه کارمندان را فراهم کرده است.

وی راه اندازی domain داخلی جدید به منظور افزایش بهروری شبکه و تعویض سوئیچ های اصلی شبکه اینترنت سازمان با سوئیچ های پیشرفته تر و بهبود کارائی شبکه داخلی را از دیگر اقدامات این دفتر در سال ۹۸ برشمرد.

رسته من مطلق با اشاره به برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال ۹۸، همکاری با ستاد انتخابات وزارت کشور جهت برگزاری هرچه بهتر انتخابات و تائید مدارک تحصیلی به صورت الکترونیکی در زمان ثبت نام داوطلبان را از دیگر اقدامات دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان امور دانشجویان نام برد.

کد خبر 4914963 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان امور دانشجویان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دانشگاه های ایران ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری آموزش مجازی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها سازمان سنجش دانشجویان منصور غلامی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه های ایران دانشگاه تربیت مدرس دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان امور دانشجویان سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۵۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی سملیان ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: پس از درخواست‌های مردمی در خصوص عدم پوشش مناسب در روستای حسین آباد و پس از بررسی صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره کل، با ایجاد سایت ایرانسل در این روستا، مشکلات مردمی در حوزه ارتباطات برطرف و به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر افزود: حسین آباد، روستایی از توابع شهرستان جم با ۵۲ خانوار و جمعیت ۱۷۶ نفر است که با ایجاد سایت در این روستا، روستاهای اقماری آن به نام دره چاه با ۳۲ خانوار و جمعیت ۱۱۷ نفر، چم چشمه با ۸۴ خانوار و ۳۳۱ نفر، نیلاب ۳۸ خانوار و ۱۴۳ نفر، بندانو ۶۹ خانوار و ۲۵۰ نفر تحت پوشش ارتباطی قرار گرفته است.

سملیان اظهار کرد: پروژه سایت روستای چاه پهن، با نیازسنجی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر و اعتبارات طرح خدمات اجباری روستایی (USO) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به پیمانکاری شرکت ایرانسل با تکنولوژی 3G/4G طراحی، نصب و راه اندازی شد.

وی خاطرنشان کرد: توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی، می‌تواند سبب توانمندسازی و تأثیرگذاری آگاهانه این قشر از جامعه، در توسعه پایدار روستایی و روند توسعه کشور شود ICT در روستا منجر به توانمندسازی در ابعاد گوناگونی مانند آموزش، بهداشت، بازاریابی و داد و ستد، درآمد، گردشگری، بهره وری و غیره می‌شود.

مدیرکل ارتباطات استان بوشهر، هدف این اداره کل را مرتفع نمودن مشکلات مردمی در حوزه ارتباطات و همچنین فناوری اطلاعات نقاط محروم و بروز رسانی اطلاعات روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان اعلام کرد.

کد خبر 6094261

دیگر خبرها

  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری