Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-29@06:02:14 GMT

ادامه اخراج کارکنان صنعت هوایی آمریکا درپی شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۵۷۸۳

ادامه اخراج کارکنان صنعت هوایی آمریکا درپی شیوع کرونا

تین نیوز

شیوع کرونا و کاهش شدید تقاضا برای سفرهای هوایی در آمریکا باعث شده است تا هزاران نفر در بخش حمل و نقل هوایی این کشور شغل خود را از دست بدهند.

به گزارش تین نیوز به نقل از رویترز، شیوع کرونا و کاهش شدید تقاضا برای سفرهای هوایی در آمریکا باعث شده است تا هزاران نفر در بخش حمل و نقل هوایی این کشور شغل خود را از دست بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحالی که تقاضا برای بلیط هواپیما حدود 95٪ کاهش یافته است، شرکت های هواپیمایی در ایالات متحده صدها هزار پرواز خود را لغو کرده اند. این شرکتها برنامه پروازهای خود را حداقل تا ماه ژوئن 80 درصد کاهش داده اند و هزاران هواپیمای خود را زمین گیر کرده اند.

خطوط هوایی برای اینکه مسافران خود را متقاعد به پرواز مجدد کنند از روشهای جدید برای ضد عفونی کردن داخل هواپیما استفاده می کنند و استفاده از ماسک را نیز اجباری کرده اند.

شرکتهای هواپیمایی آمریکا همچنین نگران این موضوع هستند که اقتصاد ضعیف و رکود ناشی از شیوع کرونا ممکن است باعث ادامه کاهش تقاضا برای سفرهای هوایی شود.

شرکت اسپیریت اروسیستمز، که تامین‌کننده اصلی قطعات هواپیماست، جمعه شب اعلام کرد که به علت کاهش نرخ تولید شرکت های بوئینگ و ایرباس، 1450 نفر از کارگران خود را در کانزاس اخراج خواهد کرد.

روز چهارشنبه، شرکت هواپیماسازی بوئینگ اعلام کرد که تولید خود را کاهش خواهد داد و این امر موجب نابودی حدود 16 هزار شغل در سراسر جهان  یا به عبارتی از دست دادن 10% از نیروی کار این شرکت تا پایان سال خواهد شد.

دیو کالهون، رئیس اجرایی بوئینگ گفت که انتظار می رود بازگشت تقاضا برای سفرهای هوایی به سطح سال 2019 دو تا سه سال به طول بیانجامد و به چند سال دیگر نیز برای بازگشت به روند روبه رشد این صنعت نیاز است.

بوئینگ همچنین اعلام کرده است که کاهش تولید برخی از هواپیماها مانند هواپیماهای تجاری بیش از 15 درصد خواهد بود.

خطوط هوایی آمریکایی دلتا نیز هفته گذشته اعلام کرد که انتظار ندارد که سفرهای هوایی به مدت دو یا سه سال بهبود یابد.

بر اساس این گزارش، بیش از 37000 نفر از کارکنان دلتا داوطلب شده اند که به مرخصی بدون حقوق از یک ماه تا یک سال فرستاده شوند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سفرهای هوایی شیوع کرونا شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۵۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد

مقامات نظارتی آمریکا بانک «ریپابلیک فِرست» (Republic First Bancorp) را تعطیل کردند و به شرکت بیمه سپرده فدرال (FDIC) سپردند.

به گزارش فارس، «ریپابلیک فرست» مستقر در فیلادلفیا که مذاکرات تامین مالی با گروهی از سرمایه‌گذاران را رها کرده بود، توسط دپارتمان بانکداری و اوراق بهادار پنسیلوانیا توقیف شد.

شرکت بیمه سپرده فدرال روز جمعه اعلام کرد، بانک «فولتون»، واحدی از شرکت مالی فولتون برای حمایت از سپرده‌گذاران، تمامی سپرده‌های به عهده می‌گیرد و تمامی دارایی‌های این بانک را می‌خرد.

«ریپابلیک فرِست» که به «ریپابلیک» معروف است، تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۴ در مجموع حدود ۶ میلیارد دلار دارایی و ۴ میلیارد دلار سپرده داشت. شرکت بیمه سپرده فدرال هزینه این ورشکستگی را برای صندوق خود ۶۶۷ میلیون دلار برآورد کرده است.

بانک فولتون در بیانیه‌ای اعلام کرد، «ریپابلیک»، به جز سپرده‌ها، دیون و سایر بدهی‌هایی به ارزش تقریبا ۱.۳ میلیارد دلار هم داشته است.

تمامی ۳۲ شعبه بانک «ریپابلیک» در نیوجرسی، پنسیلوانیا و نیویورک از روز شنبه یا دوشنبه به عنوان شعبه‌های بانک «فولتون» بازگشایی خواهد شد.

قیمت سهام بانک «ریپابلیک»، از کمی بیش از ۲ دلار در ابتدای سال به حدود یک سنت در روز جمعه کاهش یافته است و ارزش بازار آن کمتر از ۲ میلیون دلار شد.

این بانک پنجمین بانک آمریکایی‌ست که ورشکسته می‌شود. سال گذشته ۳ بانک آمریکایی «سیلیکون ولی»، «سیگنیچر» (Signature Bank) در ماه مارس ۲۰۲۳ و «فِرست ریپابلیک» (First Republic Bank) در ماه می‌ورشکست شدند.

تعطیلی بانک «سیگنیچر» چند روز بعد از دستور تعطیلی بانک «سیلیکون ولی» اتفاق افتاد. یک هفته پیش از آن هم بانک سیلورگِیت (Silvergate Bank) اعلام کرده بود به طور داوطلبانه بانک خود را منحل می‌کند.

خبر سقوط بانک «ریپابلیک»، درکنار ۴ ورشکستگی بانکی دیگر در آمریکا در سال (۲۰۲۳)، سال سختی را برای صنعت بانکداری این کشور به دنبال خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • مشکلات مالی، دانشگاه انگلیسی را به مرز نابودی رساند
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲هزار نفر را اخراج می‌کند
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲ هزار نفر را اخراج می‌کند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • ادامه سرکوب و اخراج استادان و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا