Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: پیگیری های یک ساله استاندار موجب شد وزارت نیرو متعهد شود تا برای تکمیل زیرساخت‌ها به ویژه برق رسانی به مناطق مستعد معدنی استان ۹۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کند.

به گزارش خبرگزاری برنا به نقل از ایرنا خراسان جنوبی داود شهرکی گفت: برای سرمایه‌گذاری در استان با پیگیری استاندار خراسان جنوبی سال گذشته توافق‌نامه‌ای با وزارت نیرو، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و وزارت صنعت، معدن و تجارت منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: براساس توافق با وزارت نیرو، این وزارتخانه متعهد شد در مدت سه سال، هر سال ۳۰ میلیارد تومان را صرف زیرساخت معادن استان کند.

وی ادامه داد: براساس این تفاهم، تعهد وزارت صمت در حوزه‌های مختلف صنعت، معدن، زیرساخت‌ها و توسعه صنعت فرش و تجارت به میزان سه هزار میلیارد تومان است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: تعهد سه هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در استان مسوولیت سازمان صمت استان را برای پیگیری این مهم دوچندان می‌کند.

وی با بیان اینکه تحقق بیش از ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در سال جاری قابل پیش بینی است افزود: تعهد وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تکمیل اکتشافات و شناسایی ذخایر جدید معدنی ۳۵ میلیارد تومان است.

شهرکی بیان کرد: همچنین در حوزه معادن زغالسنگ ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مشترک در قالب فایناس بین چین و ایران تعهد شده است که بدون شک منجر به افزایش زغال در استان خواهد شد.

وی گفت: ۲ طرح صنعتی فروسیلیکس و آهک صنعتی نیز توسط شرکت ایمیدرو در حال مطالعه است که سرمایه‌گذاری پیش بینی شده آن ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی در حوزه فرآوری خاک‌های صنعتی متعهد شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی افزود: همچنین سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی تعهد با ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل اکتشاف و شرکت شستا (شرکت سرمایه گذاری وابسته به تامین اجتماعی) سرمایه‌گذاری حدود ۲۰۰ میلیارد تومان در طرح توسعه زغال را پیش بینی کرده است.

وی گفت: در حوزه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) نیز ۵۶۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای سه طرح صنعتی قبل از سال جدید در استان انجام شده که مصوبه هیات دولت را گرفته است.

۴۶ نوع ماده معدنی در خراسان جنوبی شناسایی شده که زغال‌سنگ، منیزیت، سنگ‌های تزیینی، خاک‌های صنعتی، سنگ‌آهن، بازالت و مرمریت از جمله مهمترین این مواد معدنی است.

در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در حوزه صنایع معدنی استان انجام شده از جمله اینکه ظرفیت ذخایر معدنی از ۱۱ میلیون تن به ۱۷ میلیون تن افزایش یافته است.

سال ۹۸ در حوزه معدن ۳۵ میلیون تن ذخایر معدنی کشف شد که در مجموع ذخایر استان به سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تن افزایش یافت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معدن استاندار تولید میلیارد تومان سرمایه گذاری هزار میلیارد تومان خراسان جنوبی معدن و تجارت میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۶۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت

رئیس سازمان صمت استان زنجان گفت: باید ۲۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت در حالی که هم اکنون شاهد اختصاص تنها ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، مجید گلشنی منفرد امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در مراسم تجلیل از کارگران نمونه معدن انگوران از رشد ۲۵ درصدی صدور پروانه و مجوز اکتشاف در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: امیدواریم با توسعه اکتشافات در حوزه معادن در آینده نزدیک شاهد فعالیت ۱۶۵ معدن غیر فعال استان باشیم.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون در استان ۲۰۲ معدن فعال و ۱۶۵ معدن غیر فعال داریم، افزود: دلیل اصلی غیرفعال بودن این معادن، اکتشاف نادرست و استفاده نکردن از ذخیره کامل معادن بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه در سال گذشته بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان وصول شده است، عنوان کرد: مطابق تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن باید ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصول شده به استان جهت ایجاد رفاه و توسعه با اولویت بخشی که معدن در آن واقع شده اختصاص یابد.

وی تصریح کرد: بر همین اساس باید ۲,۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت در حالی که هم اکنون شاهد اختصاص تنها ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

گلشنی منفرد در ادامه با اشاره به تخصیص ۴۶۵ میلیارد ریال به شهرستان ماهنشان اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۸۵ درصد از میزان تخصیص یافته به استان، جهت توسعه و آبادانی شهرستان ماهنشان اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اینکه تنها ۲۳ درصد از سهم توسعه، عمران و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان زنجان تخصیص یافته است، گفت: امید است با تشدید پیگیری‌ها و وصول کامل سهم استان در این بخش، شاهد افزایش فعالیت‌های عمرانی و آبادانی شهرها و روستاهای مناطق معدنی استان باشیم.

کد خبر 748892

دیگر خبرها

  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • چتر باران بر سر خراسان جنوبی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • مرزبانی ایران: ۶ مرزبان خراسان جنوبی به کشور بازگشتند