Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@01:46:12 GMT

۷۰۰ مادر باردار به کرونا مبتلا شدند

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۶۲۵۶

۷۰۰ مادر باردار به کرونا مبتلا شدند

خبرگزاری تسنیم: دکتر شهلا خسروی در گفت‌وگوی ویدئوکنفرانسی با خبرنگاران با بیان اینکه "پنجم مِی" توسط سازمان جهانی بهداشت روز ماما نامگذاری شده است، اظهار کرد: در ابتدای اپیدمی کرونا در ایران برخی از بیمارستان‌ها تغییر کاربری دادند و برخی ماما‌ها در همان بیمارستان‌ها به صورت داوطلبانه ماندند و مراقبت بیماران کرونایی را انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگترین نقش ماما‌ها در این زمینه، تریاژ مادران باردار بود؛ مادران باردارِ علامتدار و مشکوک را جداسازی می‌کردند و باعث می‌شد بقیه مادران بستری در بخش نگرانی کمتری داشته باشند.

وی افزود: بخشی از همکاران ما در بخش درمان نیرو‌های طرحی اند که علی رغم اینکه می‌توانستند ترخیص طرح بگیرند در این وضعیت در بیمارستان‌ها ماندند. در حالت عادی مامایی شغل سختی است و فرسودگی بالایی دارد و ماما‌ها همزمان نگران وضعیت مادر و جنین هستند؛ در موضوع بارداری مادران مشکوک به کرونا ماما‌ها باید مدیریت استرس خوبی انجام می‌دادند تا این استرس به مادران منتقل نشود.

وی ادامه داد: حدود ۵۰۰ مادر بستری کرونا و ۲۰۰ مادر سرپایی مبتلا به کرونا داشتیم که در بخش‌های زایمان فعالیت زایمان را داشتند. ماما‌ها باید تماس پوست به پوست را بین مادر و نوزاد ایجاد می‌کردند و در جریان کرونا این کار سخت‌تر شده بود؛ همچنین یک ماما با خون و ترشحات مادر سر وکار دارد که این امر نیز می‌تواند احتمال ابتلا به کرونا را در ماما‌ها افزایش دهد.

خسروی خاطرنشان کرد: در زمان کرونا بزرگترین نقش را ماما‌ها در بخش بهداشت داشتند به خصوص ماما‌ها در فرآیند غربالگری نقش داشتند. ۱۲ هزار مامای مراقب سلامت داریم که حدود ۲۵ میلیون غربالگری‌های صورت گرفته را این افراد انجام دادند.

منبع: فردا

کلیدواژه: مادر باردار کرونا غربالگری کرونا ماما ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۶۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ذبیحی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: شعار هفته سلامت به‌عنوان سلامت خانواده با مشارکت مردم نامیده شده و اهمیت این شعار این است که مردم در امر سلامت، مشارکت داشته باشند تا سلامت جامعه و یک شهرستان تأمین شود.

وی افزود: سطح سواد سلامت مردم در جامعه باید افزایش یابد و از منابع جدید و معتبر شبکه بهداشت استفاده کنند که اگر این امر مهم محقق شود، در پیشگیری از بیماری مؤثر خواهد بود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تصریح کرد: پرونده سلامت الکترونیک مهم است، شهروندان می‌توانند با مراجعه به شبکه بهداشت از خدمات رایگان این عنوان استفاده کنند و به سلامت خود اهمیت دهند.

ذبیحی بیان کرد: ۹ هزار سالمند در شهرستان اردستان وجود دارد و از این حیث به عنوان شهرهای پیر استان محسوب می‌شود، در سال گذشته سالمندان شهرستان بیش از ۳۶۰ هزار قرص کلیسم دریافت کردند.

وی ادامه داد: سال گذشته حدود ۲۰ هزار نفر در شهرستان اردستان آزمایش قند خون انجام دادند و نزدیک به چهار هزار نفر در این شهرستان مبتلا به بیماری دیابت هستند که ضرورت دارد به این مهم توجه شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۳۳ هزار نفر بالای ۱۸ سال از نظر بیماری‌های فشارخون و قندخون بررسی شدند که از این مجموع ۳۰ هزار نفر از شهر اردستان بودند و ۹۱ درصد مردم بالای ۱۸ سال در این زمینه بررسی شدند.

ذبیحی اضافه کرد: در این بررسی‌ها، حدود ۱۸۲ نفر مشکوک به بیماری دیابت و ۹۹۶ نفر نیز مشکوک به بیماری فشارخون شناسایی شدند همچنین بیش از دوهزار نفر بیماری پیش‌دیابت دارند.

وی تصریح کرد: بیش از چهار هزار خانم میانسال در اردستان از نظر سرطان سینه غربالگری شدند و حدود یک‌هزار نفر از این‌ها حداقل یک مشکل در سینه داشتند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان ادامه داد: بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط شهرستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفته که ۲۵۸ مورد اخطاریه دریافت کرده، ۶۱ مورد ارجاع به مراجع قضائی و در ۱۱ مورد نیز پلمب انجام شد.

ذبیحی یادآور شد: سال گذشته بیش از دوهزار کیلوگرم موادغذایی تاریخ گذشته در شهرستان جمع‌آوری شد.

وی با بیان اینکه شدت بیماری سالک در شهرستان اردستان نسبت به گذشته کاهش یافته، گفت: عملیات مبارزه با مخزن بیماری سالک در مناطق آلوده انجام می‌شود، شهر زواره و مهاباد همراه با روستاهای اطراف آن‌ها کانون بیشتر بیماری سالک هستند که عملیات مبارزه در این مناطق نیز انجام شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تاکید کرد: گزارشاتی به شبکه بهداشت شهرستان رسیده است که متأسفانه عده‌ای واکسن گریز هستند و خانواده‌ها را به عدم واکسیناسیون فرزندان ترغیب می‌کنند که این بسیار خطرناک بوده و موجب شیوع مجدد بیماری‌هایی می‌شود که صدها سال قبل کنترل شدند.

کد خبر 6089374

دیگر خبرها

  • قتل دختر اصفهانی مبتلا به اتیسم به دست مادرش
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • فیلم | کلنگ بیمارستان مادر و کودک بجنورد بر زمین خورد
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند