Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سعید فرخی» روز یکشنبه در پایان نشستی که با حضور کشاورزان شهرستان ساوه در فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: برآورد خسارت تگرگ و سرما بر باغات و مزارع گندم و جو استان مرکزی به خصوص ساوه انجام و گزارش آن به سازمان مدیریت بحران ارائه شده است.

وی افزود:به پیشنهاد منتخب مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نشستی و فرماندار با هدف بررسی مشکلات کشاورزان این منطقه برگزار شد تا در سال جهش تولید ضمن شناسایی موانع و مشکلات پیش روی تولید در بخش کشاورزی، برای رفع آنها اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرخی افزود: حل برخی از مشکلات کشاورزان و تولیدکنندگان از اختیارات استانی خارج است اما کار شناسایی و پیگیری آنها را در مراجع تصمیم گیر کشوری انجام می دهیم و تلاش می کنیم مشکلاتی که خل آنها مستلزم همکاری بین بخشی در استان است را با تعامل و هم افزایی حل کنیم.
معاون امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: برای هر دسته از مشکلات حوزه های مختلف تولیدی از جمله کشاورزی استان یک مسئول تعیین می کنیم و به صورت منظم برای رفع آنها کوشش خواهیم کرد.
وی اظهار داشت: در طول سال جاری برای رفع مشکلات حوزه تولید در سایر بخش های شهرستان ساوه نشست های تخصصی برگزار می کنیم ضمن اینکه فرمانداری نیز به صورت مداوم پیگیر این مشکلات است.
معاون استاندار مرکزی گفت: پیگیری تامین و تخصیص آب از سد الغدیر نیز در جلسه امروز انجام شد و در راستای سفر چندی پیش استاندار به ساوه قرار است با برنامه ریزی مناسب زمینه استفاده بهینه از منابع آب در این شهرستان را فراهم کنیم.
به گفته فرخی برای تامین نهاده های مورد نیاز بخش کشاورزی ساوه نیز با اینکه تلاش هایی انجام شده اما همچنان مشکلاتی وجود دارد که در جلسه امروز قرار شد با مدیریت جهاد کشاورزی استان این مشکل را پیگیری و برطرف کنیم.
وی همچنین در مورد گلایه برخی کشاورزان به نحوه توزیع سوخت، گفت: سامانه توزیع سوخت دارای نواقصی به خصوص در زمینه تولید است و هفته گذشته نیز کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در همین رابطه جلسه ای با مصوبات نافع داشت که برای تحقق آنها تلاش خواهیم کرد.
شهرستان ساوه با ۱۳۵ هزار هکتار سطوح باغی و زراعی توان تولید سالانه تا ۶۰۰ هزار تن انواع محصولات بخش کشاورزی را دارد.
سد ساوه هم مهمترین منبع تامین آب کشاورزی با ظرفیت ۲۶۸ میلیون مترمکعب است که طبق مصوبه هفته گذشته در سفر استاندار مرکزی قرار شد ۹۸ میلیون مترمکعب از منابع آن برای استفاده کشاورزان و باغداران دشت مرکزی اختصاص یابد.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا استان مرکزی بخش کشاورزی جهاد کشاورزی سرما مجلس شورای اسلامی سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۹۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جزایی، در جریان سفر به شهرستان ساوه، اظهار کرد: ساوه از شهرستان‌های مهم استان مرکزی و برخوردار از مزیت صنعتی و کشاورزی است و این مزیت همراه با تعدد اقوام و برخی ویژگی‌های خاص ضریب امنیتی به این شهرستان داده و آسیب‌هایی را متوجه آن کرده است.

وی افزود: بررسی میدانی دغدغه‌ها، مشکلات و اتخاذ راهکار برای برطرف کردن آن در این سفر مورد تاکید قرار دارد و در دیدار با مسئولان این حوزه قضائی مسائل مبتلا به مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت؛ بازدید تفصیلی از حوزه قضائی شهرستان نیز نشان داد که اهتمام جدی در دستگاه قضائی برای اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه وجود دارد که می‌توان به موضوع ساماندهی آرشیو الکترونیک پرونده‌ها و نیز تشکیل منظم جلسات ستادهای اقتصاد مقاومتی و مصوبات گره گشای آن در حوزه تولید و صنعت اشاره کرد که از وضعیت مناسبی برخوردار است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به فعالیت شورای حل اختلاف ویژه صنایع مستقر در بزرگترین شهر صنعتی کشور گفت: افزون بر ۷۰ درصد پرونده حوزه صنایع و حل اختلاف بین کارگر و کارفرما منتهی به صلح و سازش شده است.

وی با اشاره به اینکه در برخی جرایمی که در این شهرستان به وقوع می‌پیوندند با اقدامات پیشگیرانه و کارشناسی، قضا زدایی شده است، گفت: در بخش تصادفات شاهد کاهش جرایم هستیم و امید است دستگاه قضائی ساوه با همراهی مراجع انتظامی بتواند با جرایم خشن نیز برخورد کند و برای مجرمان حرفه‌ای ایجاد ناامنی شود تا در شهرستان ساوه امنیت پایدار برقرار شود.

حجت الاسلام والمسلمین جزایی ضمن بازدید از زندان ساوه، گفت: در سال گذشته ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای زندانیان آزاد شده از زندان که یک حرفه مشخص را در زندان آموزش دیده و یا در کارگاه‌های وابسته به زندان حرفه آموزی کردند تخصیص داده شده است تا بتوانند پس از آزادی برای تأمین معیشت خود و خانواده اقدام کنند.

وی در خصوص باز اجتماعی شدن زندانیان نیز گفت: سیاست قوه قضائیه در این خصوص استفاده از ظرفیت سازمان‌های حرفه آموز نظیر سازمان فنی و حرفه‌ای است تا زندانی در مسیری هدایت شود که با فراگیری حرفه‌های متناسب با توانی که دارد توانمند شود تا بتواند با انتخاب شغل مناسب به جامعه بازگردد.

کد خبر 6090404

دیگر خبرها

  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • شرایط کشاورزان دیم کار مطلوب است