Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بحران کرونا و بیکار شدن میلیون‌ها نفر از شهروندان آمریکایی باعث شده تا ناآرامی‌ها و نارضایتی‌ها از دولت فدرال برای بازگشایی مشاغل و برداشتن محدودیت‌ها روندی صعودی به خود بگیرد. تاریخ انتشار: 17:29 - 14 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۷۷۴۱ خبرگزاری میزان - شیوع بیماری کرونا در آمریکا که تاکنون بیش از یک میلیون و ۱۶۰ هزار نفر را مبتلا و بیش از ۶۷ هزار و نفر را به کام مرگ کشانده، با ایجاد اختلال عمده در منابع مالی و درآمدی میلیون‌ها آمریکایی سبب شده تا پرداخت اجاره مسکن به کابوسی برای مستاجران مبدل شده و شعار «در خانه بمانید» را برای آنان بی معنا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه «پرسنال فایننس»، شیوع بیماری کرونا در آمریکا که سبب تعطیلی مشاغل و رشد نرخ بیکاری در این کشور شده، مستاجران را با مشکلات مضاعفی مواجه کرده است.

براساس آمار‌ها، در هفته نخست آوریل، اجاره تقریبا یک سوم آپارتمان‌ها در سراسر آمریکا پرداخت نشد؛ ضمن اینکه درخواست‌ها برای تعویق یا لغو اجاره مسکن یا دریافت وام بلندمدت برای پرداخت اجاره بها در دوران شیوع کرونا افزایش یافته است.

جدیدترین نظرسنجی‌ها در این مورد نشان می‌دهند که اکثر آمریکایی‌ها از لغو اجاره یا تعویق بازپرداخت وام مسکن در دوران شیوع کرونا حمایت می‌کنند.

تاکنون چند تجمع اعتراضی به پرداخت اجاره مسکن در دوران قرنطینه در شهر‌های مختلف آمریکا برگزار شده است.

در همین حال متوقف شدن فعالیت‌های شغلی در سراسر آمریکا باعث شده است تا میلیون‌ها نفر موقعیت شغلی خود را از دست داده و در تامین نیاز‌های اولیه خود با مشکل مواجه شوند.    
از این رو به موازات تعطیل شدن هزاران موقعیت شغلی و قرار گرفتن بسیاری از ایالت‎ها در قرنطینه، موجی از نارضایتی‌ها در سراسر آمریکا به راه افتاده و معترضان با حضور در خیابان‌ها و سر دادن شعار، خواستار برداشتن دوران قرنطینه و بازگشایی مشاغل و فعالیت‌های تجاری شدند. بیشتر بخوانید:   وضعیت بحرانی بی خانمان‌ها و افزایش شکایت‎ها از ازدحام زندان‎ها در بسیاری از ایالت‎ها از جمله اوهایو، اوکلاهما، تگزاس و ویرجینیا، تظاهراتی در مقابل ساختمان مجلس و ساختمان فرمانداری برگزار شده است.

به گزارش گاردین، صد‌ها نفر از معترضان آمریکایی که شماری از آنها مسلح بودند با تجمع در ایالت میشیگان و با سر دادن شعار‌های ضد دولت، خواستار برداشتن محددودیت‌ها شدند.    

در ایالت کالیفرنیا نیز صد‌ها نفر از معترضان در ساحل هانتینگتون، با حضور در خیابان‌ها خواستار پایان دادن قوانین دوران قرنطینه شدند.

در تصاویر منتشر شده دیده می‌شود تظاهرکنندگان پلاکادر‌هایی با خود حمل می‌کنند که بر روی آنها درخواست بازگشایی مشاغل در کالیفرنیا نوشته شده است.

در حالی که شمار تلفات بر اثر کرونا در آمریکا همچنان روندی صعودی داشته و روزانه هزاران نفر قربانی سوء مدیریت دولت فدرال می‌شوند، اما اعتراضات نیز در سراسر آمریکا برای بازگشایی مشاغل و پایان دادن به دوران قرنطینه ادامه دارد.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل تظاهرات در آمریکا سراسر آمریکا بازگشایی مشاغل دوران قرنطینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۰۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن

به گزارش خبرنگار مهر سید احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیکی که صبح امروز در وزارت اقتصاد برگزار شد گفت: یک عادت قدینی در تأمین مالی از طریق شبکه بانکی، در شبکه فعالان اقتصادی وجود دارد که رویه‌ای غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانک‌ها چاره‌ای جز معرفی ابزارهای جدید تأمین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تأمین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و…در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگر کمک و همراهی قوه قضائیه و بانک‌مرکزی سایر دستگاه‌ها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی‌یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تأمین مالی اقتصاد توسط دستگاه‌های مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تأمین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاه‌ها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه‌ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران مؤثر نیست.

برای هر کدام از بانک‌های کشور با توجه به نوع کسب و کار آنها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تأمین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روش‌های موجود تأمین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانک‌ها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تأمین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانک‌های دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعاً ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد، گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴ همت از اموال مازاد بانک‌ها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانک‌ها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد رسید و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

کد خبر 6089766 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • یکخوابه‌های تهران قیامت به پا کردند! / رهن کامل آپارتمان ۳۰ تا ۵۰ متر چند؟
  • با ۳۰۰ میلیون تومان در کدام محله خانه اجاره کنیم؟
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • رستاخیز یکخوابه ها در تهران / اجاره آپارتمان ۳۰ تا ۵۰ متر
  • اجاره آپارتمان ۳۰ تا ۵۰ متر در تهران؛ رستاخیز یکخوابه‌ها