Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت گفت: علاقه‌مندان می‌توانند با خرید سهام کرونا ۱ و ۲ به حوزه سلامت در مبارزه با کرونا، کمک کنند. تاکنون با مشارکت بیش از ۳۰ هزار نفر، ۲۰ میلیارد تومان به حوزه سلامت کمک شده است. ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۳ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر سید کامل تقوی نژاد در حاشیه نشست نحوه هزینه کرد اوراق نیکوکاری کرونا در وزارت بهداشت که با حضور صاحب‌نظران حوزه سلامت و بازار سرمایه برگزار شد، اظهار کرد: تعریف نماد نیکوکاری کرونا، مسئله‌ای جدید و تلفیقی از مشارکت بازار سرمایه و حوزه سلامت است و در قالب این طرح، علاقه‌مندان می‌توانند با خرید سهام کرونا 1 و 2 به حوزه سلامت در مبارزه با کرونا، کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سهام کرونا 1، همه سهام و رشد آن به وزارت بهداشت پرداخت می‌شود اما در کرونا 2، سهام در اختیار مردم قرار می‌گیرد اما منافع یا بخشی از منافع حاصل از آن به وزارت بهداشت، پرداخت می‌شود. در نشست امروز از افراد صاحب صلاحیت، خوش‌نام و مورد اعتماد مردم و جامعه سلامت و بزرگان بازار سرمایه دعوت کردیم تا در خصوص دو موضوع مهم یعنی نحوه هزینه کرد این منابع و تداوم اعتماد مردم در قالب گزارش دهی بحث و تبادل‌نظر کنیم.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: تاکنون با مشارکت بیش از 30 هزار نفر، 20 میلیارد تومان در قالب سهام کرونا 1 و 2 به حوزه سلامت کمک شده است. در فواصل مختلف با تعیین اولویت‌های بهداشتی و درمانی، به مردم از طریق سایت وزارت بهداشت، فرا بورس، کدال و سایر ابزارهای اطلاع‌رسانی، محل هزینه کرد این منابع را گزارش خواهیم کرد.

تعریف نماد نیکوکاری کرونا در فرابورس برای افرادی که آمادگی کمک به حوزه سلامت دارند

انتهای پیام/

R7573/P1014142/S2,24/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شبکه سلامت ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه سلامت ویروس کرونا شبکه سلامت ویروس کرونا حوزه سلامت وزارت بهداشت سهام کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۱۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم

مصطفی صفاری گفت: اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی که از عوامل خارجی است کاهش پیدا کند می‌توان پیش‌بینی کرد، امسال شاهد بهبود شاخص‌ها در بورس خواهیم بود.

مصطفی صفاری کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: شوک‌های سیاسی کوتاه مدت هستند و سریعا از بین می‌روند. اما شوک‌های اقتصادی اینطور نیستند و اثر بلند مدت دارند، گرچه اگر شوک سیاسی تبدیل به شوک اقتصادی شود، اثر آن بلند مدت می‌شود.

صفاری در ادامه بیان کرد: مرداد سال ۹۹ که ارزش بازار ۴۳۰ میلیارد دلار شده بود، سقوط وحشتناکی را تجربه کرد. پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری ارزش بورس به ۲۲۰ میلیارد دلار رسیده بود و آقای رئیسی قول دادند که به این وضعیت رسیدگی کنند. اما به دلیل برخی سیاست‌های اقتصادی که در این دولت انجام شد و شوک‌های سیاسی که اتفاق افتاد، ارزش بورس به ۱۲۰ میلیارد دلار رسید.


این کارشناس اقتصادی درباره وضعیت آینده بازار بورس گفت: هرچقدر که حوادث سیاسی کمتر اتفاق رخ دهد، طبیعی است که انتظار داشته باشیم بازار سرمایه جاماندگی خود را برطرف کند. دو سال است که شاخص بورس جا مانده است. پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران این است که اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی صورت نگیرد، امسال شاهد افزایش شاخص بورس خواهیم بود. البته در قانون بودجه امسال مواردی ذکر شده بود که مخالف صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های بورس است امیدواریم مجلس جلوی آن‌ها را بگیرد.


وی درخصوص اعتراض شرکت‌های تامین سرمایه درباره بند ۳ بودجه ۱۴۰۳، گفت: قانون بند ۳ این بود که افراد حقیقی تا ۵۰ میلیارد و افراد حقوقی تا ۵۰۰ میلیارد مشمول معافیت‌های مالیاتی می‌شوند و بیش از این مقدار باید مالیات بپردازند. واقعیت این بود که اکثر صندوق‌های سرمایه‌گذاری، نهاد‌های مالی و هزار فعال بازار گفتند که این قانون مخالف سرمایه‌گذاری غیرمستقیمی است که قانونگذار تعیین کرده بود. در واقع قرار بود که این قانون کمک‌کننده باشد و این موضوع را برای بازار سرمایه مستثنی کنند.

وی در پایان گفت اگر بازار بورس مثبت شد، مردم مانند سال ۹۹ سریعا سرمایه خود را وارد بازار نکنند و از طریق سبدگردان‌های یا سرمایه‌گذاری غیرمستقیم وارد بازار سرمایه شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس