Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برای دستیابی به جهش تولید، حداقل نیاز به ۱۰۰۰ هزار میلیارد تومان، سرمایه‌گذاری از سوی دولت، بخش عمومی و بخش خصوصی در بازار سرمایه داریم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، «فرهاد دژپسند» در نشست «بررسی فرصت های استفاده از ظرفیت بازار سرمایه برای تامین مالی بنگاه ها و بخش خصوصی» تاکید کرد: برای دستیابی به جهش تولید باید گام های موثرتری برای تنوع بخشی به نظام تامین مالی اقتصاد برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با تدابیری که اتخاذ شد در سال گذشته موفق به تامین مالی ۲۷۵ هزار میلیارد تومانی برای بنگاه های تولیدی از طریق بازار سرمایه شدیم.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه خوشبختانه در دولتی مشغول به خدمت هستیم، که تجربه تحقق نرخ بیکاری تک رقمی را در سابقه کاری خود دارد، اظهار داشت: دسترسی به نرخ رشد بالا و بیکاری تک رقمی قابل دسترسی است  و فکر می کنم باید این مدل های موفق استانی را به کل کشور توسعه دهیم.

دژپسند گفت: البته به نظر من امروز بازار سرمایه ما به آن توانمندی رسیده است که بتوان بر روی آن حساب کرد.

وزیر اقتصاد گفت: در جلسه امروز متوجه شدم تقریبا نمایندگان همه بنگاه های حاضر، تمایل به بورسی شدن و حضور در بازار سرمایه دارند اما به دلیل نگرانی بابت طولانی شدن فرآیند، از ارائه درخواست خودداری کرده اند.

وی افزود: سخن من با این دسته از دوستان این است که درخواست خود را ارائه دهند زیرا از یک سو معتقدیم ظرفیت بررسی درخواست ها به میزان کافی در شورای پذیرش وجود دارد و از سوی دیگر می گوییم تا درخواست ها ارایه نشود، نقاط ضعف احتمالی عملکرد این شورا نیز مشخص نمی شود و نمی توانیم برای اصلاح آن اقدام کنیم.

دژپسند ادامه داد: امسال با اذن رهبر معظم انقلاب و دستور ایشان برای آزاد سازی سهام عدالت، بالغ بر ۴۰۰ هزار میلیارد تومان بر ارزش بازار سرمایه افزوده شد و این رقم با استفاده از ظرفیت های etf و سهام شرکت های دولتی در طی امسال، افزایش بیشتری می یابد.

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه مشارکت بخش عمومی و خصوصی می تواند ما را در جهش تولید کمک کند گفت: امروز دنیا دارد با استفاده از روش مشارکت، خیلی از مشکلات را حل می کند و به نظر من، نه تنها بخش خصوص، که دولت هم باید وارد مشارکت با بخش خصوصی شود.

نشست «بررسی فرصت های استفاده از ظرفیت بازار سرمایه برای تامین مالی بنگاه ها و بخش خصوصی» با حضور اعضای اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران و فعالان اقتصادی به ریاست فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی با هدف بررسی راهکارهای استفاده بنگاه های اقتصادی و بخش خصوصی از ظرفیت های بازار سرمایه برگزار شد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: دژپسند فرهاد دژپسند وزارت اقتصاد و امور دارایی وزارت اقتصاد بازار سرمایه هزار میلیارد بخش خصوصی تامین مالی جهش تولید بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۱۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.

بتول دانش شهرکی شامگاه جمعه در شورای سرمایه گذاری استان سیستان و بلوچستان افزود: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه های سرمایه گذاری در بخش های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستانهای ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مکران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت: وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های فارس در زمینه ایجاد زنجیره‌های ارزش قابل توجه است
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • ظرفیت های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است