Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی از جبران خسارت سرما و تگرگ بر کشاورزی استان مرکزی با تامین منابع مالی از سوی سازمان مدیریت بحران خبر داد.

سعید فرخی با تشریح جزئیات نشستی با حضور کشاورزان شهرستان ساوه در گفت و گو با خبرنگاران به خسارات وارده بر اثر سرمازدگی و بارش تگرگ در استان مرکزی و به ویژه شهرستان ساوه اشاره کرد و افزود: پیگیری لازم برای تامین منابع مالی از سوی سازمان مدیریت بحران با هدف جبران خسارت‌های تگرگ و سرمازدگی در حوزه باغی و زراعی در دست اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته معاون استاندار مرکزی بررسی و برآورد میزان خسارت وارده بر اثر بارش تگرگ و جاری شدن سیل و نیز سرمازدگی باغات و نیز مزارع گندم و جو استان انجام و گزارش آن به سازمان مدیریت بحران ارسال شده است.

وی در ادامه اظهار کرد: با پیشنهاد منتخب مردم ساوه و زرندیه در مجلس یازدهم و فرماندار شهرستان نشستی با هدف بررسی مشکلات کشاورزان شهرستان برای اتخاذ راهکارهای مناسب به منظور شناسایی موانع و مشکلات پیش روی تولید در بخش کشاورزی، در سال جهش تولید تشکیل شد.  

وی با اشاره به اینکه برخی مشکلات و موانع پیش روی تولید در حوزه کشاورزی در حیطه اختیارات استان نیست، افزود: شناسایی و انجام کار کارشناسی در سطح استان و پیگیری برای تصمیم گیری در سطح کلان کشور در سایه تعامل و هم افزایی همواره در دستور کار مدیریت استان است تا با حل موانع تولید فضای رونق در حوزه کشاورزی ایجاد شود.

معاون استانداری مرکزی از انتخاب مسئول برای پیگیری از هریک از مشکلات و موانع پیش روی کشاورزی استان خبر داد و افزود:  پیگیری مشخص و منظم هر موضوعی توسط یک مسئول خاص روند حل مشکلات را تسریع می‌بخشد.

وی به برگزاری نشست‌های تخصصی برای حل مشکلات تولید به صورت مستمر و منظم در استان خبر داد و افزود: فرمانداران هر شهرستانی نیز مکلف به شناسایی، بررسی و پیگیری موضوعات مرتبط با حوزه کشاورزی هستند.

فرخی در ادامه به تامین آب مورد نیاز کشاورزان اشاره کرد و افزود: در راستای سفر اخیر استاندار مرکزی به شهرستان ساوه میزان تخصیص منابع آب از سد الغدیر برای حوزه کشاورزی در سال آبی جاری تعیین تکلیف شد و قطعا با برنامه‌ریزی مناسب و استفاده بهینه از آب می‌توان کشاورزی ساوه را رونق داد.

وی به پیگیری‌های خاصی در خصوص تامین نهاده‌های مورد نیاز بخش کشاورزی ساوه اشاره کرد و افزود: در خصوص تامین نهاده‌های دامی همچنان مشکلات متعددی وجود دارد که جهادکشاورزی استان مسئول پیگیری آن است.

معاون استاندار مرکزی در خصوص انتقادات برخی کشاورزان در خصوص نحوه توزیع سوخت، گفت: سامانه توزیع سوخت دارای برخی نواقصی به خصوص در حوزه تولید است. براین اساس هفته گذشته کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در همین رابطه جلسه‌ای برگزار شد که مصوبات موثری به همراه داشت و تلاش خواهد شد که این مشکل نیز برطرف شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خسارت تگرگ استان مرکزی استانی اقتصادی سازمان مدیریت بحران کشاورزی استان حوزه کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۱۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور
  • آماده‌باش در ۱۴ استان درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام