Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@12:53:19 GMT

مساجد ۴ شهرستان وضعیت سفید جنوب کرمان بازگشایی می شوند  

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۴۲۳۹

مساجد ۴ شهرستان وضعیت سفید جنوب کرمان بازگشایی می شوند  

علی اصغر خیرخواه گفت: طبق اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا و مطابق طرح فاصله گذاری هوشمند در جنوب کرمان نیز شهرستان های فاریاب، رودبار جنوب، منوجان و کهنوج در وضعیت سفید قرار دارند 

«علی اصغر خیرخواه» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، گفت: طبق اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا و مطابق طرح فاصله گذاری هوشمند در جنوب کرمان، شهرستان های فاریاب، رودبار جنوب، منوجان و کهنوج در وضعیت سفید قرار دارند بنابراین مساجد این شهرستان ها می توانند در ماه رمضان بازگشایی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عنوان کرد: بنا بر اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا و مطابق طرح فاصله گذاری هوشمند ۱۳۲ شهرستان در سطح کشور در وضعیت سفید قرار دارند اما به این معنا نیست که بدون مخاطره هستند.

 

وی در خصوص نحوه اعلام وضعیت سفید شهرستان ها اظهار کرد: شهرستانی در وضعیت سفید (کم خطر) قـرار دارد که که طی ۲ هـفته اخیر متوسط میزان بستری روزانه به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت حداکثر یک نفر باشد به طور مثال در شهرستانی با جمعیت ۲۰۰ هزار نفر، متوسط روزانه ۲ بیمار بستری باشد و یا این که متوسط تعداد بستری روزانه حداکثر یک نفر، یعنی حداکثر ۱۴ بستری در شهرستان در طول ۲ هفته شامل موارد مشکوك و قطعی باشد.


خیرخواه بیان کرد: در مساجد و امکان مذهبی باید پروتکل‌های بهداشتی مانند ضدعفونی، فاصله میان مردم، استفاده از مُهر شخصی را رعایت شده و از حضور افراد دارای بیماری‌های مختلف نیز جلوگیری شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ابراز کرد: نمازگزاران بایستی در خانه وضو گرفته و با مُهر، سجاده و تسبیح شخصی در مساجد حضور پیدا کنند و از دست دادن پرهیز کرده و فاصله نسبی را از هر سو رعایت کنند.

وی در خاتمه تاکید کرد: متولیان مساجد نیز در هر نوبت نماز باید نسبت به ضدعفونی کردن مسجد و سرویس های بهداشتی اقدام کنند.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهرستان های وضعیت سفید بازگشایی مساجد رعایت نکات بهداشتی کرونا ماه رمضان وضعیت سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۴۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالاب جازموریان جان دوباره گرفت

محمدرضا علیمرادی از آبگیری بخش قابل توجهی از تالاب هامون جازموریان خبر داد و اظهار کرد: در پی بارش‌های فرا نرمال جنوب استان سیستان و بلوچستان حدود ۴۰ هزار هکتار از پهنه آبگیر تالاب هامون جازموریان از طریق رودخانه بمپور آبگیری شد.

وی افزود: تالاب جازموریان با ۱۰۸ هزار هکتار مساحت از طریق آورد سالانه رودخانه های هلیل رود استان کرمان و بمپور استان سیستان و بلوچستان آبگیری می‌شود و سالهاست که به عنوان یکی از کانون های اصلی گرد و غبار جنوب شرق کشور شناخته شده است.

مدیرکل محیط زیست سیستان و بلوچستان تصریح کرد: خوشبختانه پیرو بارندگی های سیل آسای چند روز اخیر جنوب شرق کشور، پس از دو سال خشکسالی، هم اکنون جان دوباره گرفت.

تالاب زیبای جازموریان یکی از زیباترین تالاب‌های ایران است که به دلیل وسعت و گستردگی زیاد میان ۲ استان کرمان و سیستان و بلوچستان قرار گرفته است، این تالاب نقاط بکر و منحصر بفردی دارد که همچنان ناشناخته مانده است.

این تالاب یکی از بکرترین عرصه های طبیعی است که در جنوب کرمان و غرب سیستان و بلوچستان در منطقه ای گرم و خشک با میزان بارش سالانه اندک و شدت تبخیر فراوان واقع شده است.

تالاب هامون جازموریان با گستره حوضه آبریزی حدود ۷۰ هزار کیلومترمربع معادل ۲ برابر دریاچه ارومیه در ۵۶ کیلومتری غرب شهرستان دلگان و پنج کیلومتری روستای چاهکیچی واقع شده که ۴۹ درصد آن در حوزه سیستان و بلوچستان و ۵۱ درصد در حوزه استان کرمان قرار دارد.

نیمه باختری این حوضه به وسعت ۳۵ هزار و ۶۰۰ کیلومتر مربع در کرمان و نیمه خاوری آن به وسعت ۳۴ هزار کیلومتر مربع در سیستان و بلوچستان واقع شده است.

این تالاب تنها حوضه آبریز استان پهناور کرمان محسوب می شود که به جهت قرار گرفتن در منطقه ای کم آب به عنوان یکی از مهمترین منابع آبی استان های کویری کرمان و کم آب سیستان و بلوچستان بشمار می رود و عرصه های مجاور آبادی های این تالاب نیز به ذخیره گاه استراتژیک علوفه دامی تبدیل شده است.

وسعت تالاب جازموریان پیوسته در تغییر بوده و اندک آب های بارشی و جاری ورودی به این حوضه به سوی پست ترین مناطق این فرورفتگی در بخش میانی جریان داشته و با تبخیر آنها جازموریان پهنه ای خشک و کویری با پوششی از املاح آهکی-نمکی، ماسه، سیلت و خاک های رسی خاکستری رنگ مناطق کم رطوبت تبدیل شده است.

این تالاب به عنوان یکی از تالاب‌های فصلی مشترک بین سیستان و بلوچستان و کرمان است که با مساحت سه هزار و ۳۰۰ کیلومتر مربع بر اثر فرونشست زمین با ساختی جوان در فاصله ۱۵۰ کیلومتری غرب ایرانشهر ایجاد شده‌ است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انسداد ۴۲ راه روستایی و راه فرعی قدیمی اسپکه-بمپور درجنوب سیستان وبلوچستان
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • پیروزی سپاهان در نیمه اول برابر آبی پوشان جنوب
  • ماه در وضعیت اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
  • تالاب جازموریان جان دوباره گرفت
  • کرمان همچنان زیر چتربارش‌های بهاری
  • گردنه تته بعد از ۵ ماه بازگشایی شد + عکس
  • راه اندازی مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • بازگشایی ۴۵ کیلومتر از راه‌های مسدود شده در سیل ساردوئیه