Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرآنلاین از لرستان،  پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، مجری طرح‌های نیروگاهی خصوصی شرکت برق حرارتی، با بیان این خبر افزود: با تکمیل بخش گاز این نیروگاه، مجموع ظرفیت تولید برق هم اکنون به میزان ۳۲۴ مگاوات رسیده است و با راه‌اندازی واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی این نیروگاه در زمستان سال جاری، مجموع ظرفیت تولید برق آن به ۴۸۴ مگاوات خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«امیر دودابی‌نژاد» افزود: برای ساخت بخش گاز نیروگاه ۱۴۰ میلیون یورو هزینه شده است و هزینه بخش بخار نیز ۱۷۲ میلیون یورو برآورد می‌شود که حدود ۳۸ درصد آن توسط سرمایه گذار و ۶۲ درصد مابقی آن از طریق وام از حساب ذخیره ارزی و صندوق توسعه ملی تأمین شده است.

وی بیان کرد: این پروژه تا اسفند ۱۳۹۸ بالغ بر ۵۶.۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و سرمایه گذاری  آن با مشارکت صبا (وابسته به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی)، سنا و فراب با عاملیت بانک ملی ایران انجام گرفته است.

مجری طرح‌های نیروگاهی خصوصی شرکت برق حرارتی خاطرنشان کرد: احداث این نیروگاه به دلیل رفع مشکلات مربوط به افت ولتاژ در منطقه لرستان، استفاده بهینه از سوخت، حفظ محیط زیست و ایجاد اشتغال در منطقه صورت گرفته و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی تصریح کرد: این نیروگاه توسط شرکت مولد نیروی خرم آباد در زمینی به مساحت ۹۶ هکتار در جنوب شرقی شهر خرم آباد در دو فاز به ظرفیت ۹۶۸ مگاوات دردست اجراست.

دودابی‌نژاد تصریح کرد: سوخت اصلی این نیروگاه گاز و سوخت پشتیبان آن گازوئیل است و  در صورت قطع گاز،‌ ظرفیت مخازن سوخت پشتیبان می‌تواند پاسخگوی نیاز نیروگاه به مدت ۳۵۰ ساعت باشد.

46

کد خبر 1384301

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۴۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد

 علیرضا قاسمی  بیان کرد: مجتمع آبرسانی بندینی در جنوب استان مشتمل بر ۲۸ روستا در شهرستان‌های زرآباد و کنارک است که طول خط انتقال اصلی و فرعی این مجتمع به بیش از ۱۱۰ کیلومتر می‌رسد و این خط انتقال آب را از منطقه جهلو زرآباد تا روستای ساحلی تنگ در کنارک منتقل می‌کند.

وی ادامه داد: بارندگی‌های اواخر فروردین ماه سال جاری منجر به وقوع سیلاب، طغیان و تغییر مسیر رودخانه‌های محلی شد که در پی این اتفاق خط انتقال در پنج نقطه دچار حادثه و آب بردگی شد. 

قاسمی افزود: پس از فروکش سیلاب ضمن ارزیابی مسیر‌های اصلاح خط، نسبت به تهیه لوله اقدام شد و با استقرار تیم اجرایی طی مدت زمان کمتر از ۱۰ روزعملیات لوله گذاری به طول بیش از سه کیلومتر صورت گرفت. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه، پیش بینی می‌شود طی ۲۴ ساعت آینده کلیه روستا‌های مسیر به مرحله آبگیری برسند، افزود: در مدت قطع آب در شبکه‌های روستایی با استقرار ۱۳ دستگاه تانکر، آبرسانی سیار به اهالی منطقه انجام می‌گرفت.

 در پی وقوع سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان تدمین آب شرب ۲۹۵ روستا و ۶ شهر استان دچار اختلال شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • کشف ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز/ ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در کشور