Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@11:47:44 GMT

خلاء نظارتی و افزایش قیمت کالاها/ سفره روزه داران کوچک‌تر شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۵۰۳۶

خلاء نظارتی و افزایش قیمت کالاها/ سفره روزه داران کوچک‌تر شد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: شیوع ویروس کرونا و رکود ناشی از این ویروس در استان تهران سبب نشد، تا قیمت برخی از کالاها افزایش نیابد و در همان اسفندماه و در بحبوحه کرونا نیز افزایش قیمت برخی از اقلام ضروری مانند حبوبات خبر ساز شد.

افزایش قیمت برخی از کالاهای اساسی در حالی رخ داده است، که اصناف در میان وجود نگرانی‌ها از شیوع کرونا فعالیت‌های خود را آغاز کرده‌اند و نیز ۱۰ روز از ماه مبارک رمضان می‌گذرد و تقاضا برای خرید مایحتاج این ماه صعودی به نظر می‌رسد و کنترل، نظارت و توجه خاصی نیز از سوی مسئولین امر شاهد نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از شهروندان پیشوایی در جنوب شرق استان تهران ضمن گلایه از افزایش بی رویه قیمت‌ها به خبرنگار مهر می‌گوید: ما نظارت را فقط در خبرها و نشریات می‌خوانیم، اما در عمل نظارتی نمی‌بینیم و این افزایش قیمت‌ها است، که خودنمایی می‌کند و هرکس هرچقدر بتواند، از مردم سود می‌گیرد.

اکبر علیانی ادامه داد: این افزایش قیمت‌ها در حالی رخ می‌دهد، که هنوز بخش عظیمی از مردم برای خرید به بازارها مراجعه نکرده و تنها شاهد خرید اقلام ضروری هستیم.

وی با بیان اینکه اثر این افزایش قیمت‌ها هنوز به طور کامل در بازار محسوس نیست، گفت: بسیاری از اقلام مانند برنج، شکر و گوشت را مردم برای نوروز تهیه کرده بودند و در حال حاضر نیازی به خرید نمی‌بینند، اما فکر کنم، پس از پایان آذوقه‌های نوروزی شاهد تورم گسترده‌ای باشیم.

افزایش قیمت‌ها در شرایط رکود در تمام دنیا توجیهی ندارد

در اسلامشهر نیز اوضاع بهتر از دیگر مناطق استان تهران نیست، یک شهروند اسلامشهری به خبرنگار مهر گفت: حبوبات حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند، در حالی که این قیمت‌ها توجیهی ندارد، در حال حاضر و در شرایط کرونا تمام دنیا با رکود و کاهش قیمت‌ها مواجه هستند، اما گویی شرایط در کشور ما متفاوت است.

وی به انتقاد از نقش منفعلانه مسئولین امر در برابر افزایش بی حد و حصر قیمت‌ها پرداخت و افزود: واقعاً دوست دارم بدانم، نقش مسئولان در این میان چیست و آیا هرکس هرچقدر زورش می‌رسد، باید جنسش را بفروشد.

این شهروند اسلامشهری به کنایه گفت: به گمانم اگر افرادی که از اوایل اسفندماه در قرنطینه خانگی هستند، پس از کرونا و برای خرید به بازار مراجعه کنند، حس و حال اصحاب کهف پس از بیداری از خواب چندین هزار ساله را داشته باشند.

افزایش قیمت‌ها به چشم مسئولان نمی‌آید

ورامینی‌ها نیز قیمت‌ها را افزایشی توصیف می‌کنند، یکی از ساکنان خیرآباد ورامین در این خصوص در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مسئولان باید جدی تر برای کاهش قیمت‌ها و جلوگیری از هرج و مرج در بازار اقدام کنند، واقعاً این قیمت‌ها در ماه رمضان عادلانه نیست.

محمد شریفی که شغل خود را کارگری معرفی کرد، گفت: جالب است، زمان افزایش حقوق کارگران که می‌رسد، ۲۰ الی ۳۰ درصد افزایش رقم خیلی بالایی آن هم برای افزایش طی یک سال است، اما در بازار ۳۰ و یا حتی ۵۰ درصد افزایش قیمت برخی کالاها، آن هم فقط طی یک ماه، رقم ناچیزی برای برخی مسئولین به نظر می‌آید.

وی در مورد تأمین کالاهای اساسی مردم نیز گفت: باید گفت در این زمینه خوب عمل شده است، کمبود هیچ کالایی نیست، در واقع اگر پول داشته باشی، هرچه بخواهی برائت موجود است و زندگی راحتی نیز خواهی داشت، انتقاد ما به گرانی‌ها است، وگرنه خدا را شکر کمبود هیچ کالایی را نداریم.

یکی از فعالان صنفی در شهر قدس به خبرنگار مهر می‌گوید: تعطیلی یک ماهه بسیاری از اصناف سبب شده تا قدرت خرید این قشر بسیار پایین بیاید، چک‌هایشان سررسید شود و حالا برخی از آنها گمان می‌کنند، باید بدهی‌ها را با گران فروشی جبران کنند، که من مخالف این نظر هستم، فروش اجناس با قیمت بالا سبب فراری دادن مشتری می‌شود.

وی افزود: مردم در چیدن سفره عادی افطار مشکل دارند، آن وقت مسئولان قیمت حلیم و آش و زولبیا و بامیه را اعلام می‌کنند، در حالی که این اقلام واجب نیست و باید به مقابله با تورم و افزایش قیمت عمومی پرداخت.

مردم گران فروشی‌ها را به ۱۲۴ اعلام کنند

معاون بازرگانی داخلی و توسعه تجارت خارجی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تقاضا از مردم برای گزارش هر گونه گران فروشی به تلفن ۱۲۴ افزود: هیچ کمبود کالایی در ماه رمضان به ویژه در اقلام برنج، شکر، مرغ منجمد، گوشت قرمز منجمد، روغن نباتی و خرما نداریم و افزایش خودسرانه قیمت‌ها منطقی نیست و بازرسان این سازمان با گران فروشان برخورد می‌کنند.

مجتبی شیر قاضی گفت: قیمت‌ها کالاهای اساسی در ستاد تنظیم بازار استان تهران مشخص شده است و کسی حق ندارد اقدام به فروش کالاها بیش از قیمت‌ها ی مصوب و یا احیاناً کم فروشی کند، در حال حاضر شکر مصرف خانواده در بسته‌بندی یک کیلویی ۵ هزار و ۹۰۰ تومان، برنج هندی در بسته بندی ۱۰ کیلویی به قیمت ۸۰ هزار تومان، مرغ منجمد به قیمت ۱۲ هزار تومان، گوشت قرمز منجمد و مخلوط به قیمت ۴۲ هزار تومان عرضه می‌شود.

معاون بازرگانی داخلی و توسعه تجارت خارجی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران همچنین از توزیع اقلام اساسی از طریق سازمان میادین میوه و تره بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای تعاونی‌های مصرف و توزیعی و شبکه‌های توزیع منتخب صنفی خبر داد و بیان کرد: هیچ گونه کمبود کالایی در استان تهران وجود ندارد و برنامه‌ریزی لازم در خصوص تأمین نیاز مردم انجام شده است.

وی گفت: برنج و شکر در شهرستان‌های استان تهران به میزان هشت هزار تُن و خرما نیز به میزان نامحدود توزیع شده است، در مورد مرغ منجمد نیز باید گفت، فعلاً بازار مرغ متعادل است و نیازی برای عرضه تنظیم بازاری مرغ نیست و به محض احساس نیاز این محصول نیز عرضه می‌شود.

در هر صورت در کف بازار شاهد گرانی‌های بی حساب و کتابی هستیم، که هر روز سفره مردم را کوچک‌تر از روز گذشته کرده و فشار وارد بر اقشار کم درآمد را بیشتر می‌کند.

کد خبر 4913804

منبع: مهر

کلیدواژه: افزایش قیمت قیمت کالاها ماه رمضان ۹۹ ویروس کرونا ماه مبارك رمضان بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین ایلام کمک به نیازمندان شهرکرد گرگان بیرجند مواسات بارش باران جهش تولید افزایش قیمت ها خبرنگار مهر استان تهران قیمت برخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۵۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش صادرات نفت ایران در سال میلادی گذشته، گفت: سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و همچنین فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک از جمله استراتژی‌های مهم دولت سیزدهم برای رشد صادرات نفت خام بود.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز-سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی ایران در سال میلادی گذشته اظهار کرد: دو حامل انرژی نفت و گاز سهم زیادی در تحقق این دستاورد مهم داشته‌اند. در حال حاضر علی‌رغم تحریم‌ها، دولت سیزدهم در زمینه تولید و صادرات نفت و گاز هیچ محدودیتی ندارد؛ در حقیقت این دولت توانسته تحریم‌ها را خنثی کند.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اقتدار نظامی ایران در عملیات وعده صادق، گفت: این موضوع یک اتفاق بسیار مهم بود که توانست به ما در صادرات بیشتر و در عین حال آسان‌تر نفت کمک کند. بعد از آن عملیات، حرکت نفت‌کش‌های ایرانی در آب‌های آزاد و در نهایت فروش نفت ایران بهتر شد.


وی افزود:تحقق رشد اقتصادی در طول سه الی چهار سال آینده شرایطی را برای ما مهیا خواهد کرد که بتوانیم عقب‌ماندگی‌های دهه ۹۰ را به سرعت جبران کنیم.


قادری با اشاره به سیاست دولت سیزدهم مبنی بر سهامداری در فراسرزمینی گفت: این تصمیم از جمله سیاست‌های درستی بود که وزارت نفت به اجرا گذاشت. این استراتژی به ایران اجازه می‌دهد که با بازارسازی برای فروش نفت خام، بازار مطمئنی را در این زمینه برای خود مهیا سازد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطر نشان کرد: تبدیل نفت خام به فرآورده برای اقتصاد کشور مزیت‌های فراوانی دارد، زیرا این قبیل محصولات از ویژگی صادرات آسان و همچنین تحریم پذیری کمتری برخوردار هستند. در شرایط تحریمی سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی در ازای عرضه نفت و صدور خدمات فنی و مهندسی یک ایده بسیار خوبی است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک هم ایده مثبت دیگری است که توسط وزارت نفت پیگیری شد. این واحد‌های کوچک نسبت به پالایشگاه‌های بزرگ‌تر کمتر در معرض تحریم‌ها قرار دارند؛ لذا، استفاده از این فرصت می‌تواند نقش موثری در صادرات نفت ایران داشته باشد، سیاست که امروز باعث رکوردشکنی دولت سیزدهم در صادرات نفت خام شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت ، گاز ، نفت خام ، پالایشگاه ، پالایشگاه فرا سرزمینی ، وزارت نفت ، افزایش صادرات نفت ، پالایشگاه های کوچک ، جعفر قادری لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9n

دیگر خبرها

  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته نظارتی منطقه ۵ اصفهان در ۱۴۰۳
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور