Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@11:52:25 GMT

قیمت نفت با تهدید جدید ترامپ پایین رفت

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۶۶۷۳

قیمت نفت با تهدید جدید ترامپ پایین رفت

قیمت نفت روز دوشنبه تحت تاثیر نگرانی‌ها نسبت به استمرار اشباع عرضه جهانی در بحبوحه افت تقاضا و تنشهای تجاری میان آمریکا و چین که به احیای اقتصادی ضربه خواهد زد، کاهش پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، بهای وست تگزاس اینترمدیت آمریکا یک دلار و ۱۴ سنت معادل ۵.۸ درصد کاهش پیدا کرد و به ۱۸ دلار و ۶۴ سنت در هر بشکه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص نفت آمریکا هفته گذشته ۱۷ درصد افزایش داشت.

بهای معاملات نفت برنت ۲۴ سنت معادل ۰.۹ درصد کاهش یافت و به ۲۶ دلار و ۲۰ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت پس از چندین هفته کاهش، هفته گذشته حدود ۲۳ درصد رشد هفتگی ثبت کرد.

به گفته مایکل مک کارتی، استراتژیست ارشد بازار در شرکت "سی ام سی مارکتس"، با ضعیف شدن خوش بینی به چشم انداز رشد تقاضای جهانی و رشد ارزش دلار، نفت بخشی از رشد قیمت هفته گذشته را از دست داد. اما معامله گران نگران آمار بخش تولید هستند که قرار است از سوی آلمان، فرانسه و ایتالیا منتشر شود و معاملات نفت برنت را تحت تاثیر قرار می دهد.

دلار آمریکا روز دوشنبه در برابر سبدی از ارزهای رقیب صعود کرد. قیمت نفت به دلار آمریکا است و قوی‌تر شدن دلار نفت را برای خریداران غیرآمریکایی گران‌تر می کند.

بازار نفت هفته گذشته از کاهش نرخ ابتلا به ویروس کرونا و آغاز اجرای توافق کاهش تولید اوپک پلاس در اول ماه مه، حمایت شده بود. شرکتهای اکسون موبیل و شورون که بزرگترین تولیدکنندگان آمریکا هستند هم اعلام کردند که تولیدشان را در سه ماهه جاری ۴۰۰ هزار بشکه در روز کاهش می دهند. این کاهش تولید به همراه تسهیل محدودیت‌های قرنطینه در برخی از نقاط آمریکا، انتظارات برای بهبود تقاضا برای سوخت و کاهش اشباع مخازن نگهداری نفت را در روزهای اخیر تقویت کرد.

محمد ارکاب، وزیر انرژی الجزایر و رییس دوره ای اوپک از اعضای این گروه خواست بیش از ۱۰۰ درصد کاهش تولیدی که با آن موافقت کرده اند را به اجرا بگذارند.

با این حال تهدید دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا که اواخر هفته گذشته اعلام کرد به تلافی شیوع ویروس کرونا، افزایش تعرفه‌ها علیه چین را بررسی می کند، نگرانی‌ها نسبت به تنش‌های تجاری که احیای اقتصادی را به خطر خواهد انداخت را برانگیخت و رشد قیمت نفت را محدود کرد.

استفن اینس، استراتژیست بازار جهانی در شرکت اکسی کورپ در این باره گفت: ازسرگیری جنگ تجاری در بلندمدت به زیان قیمت‌های نفت خواهد بود.

بر اساس گزارش رویترز، آمار شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز نشان داد که شرکت‌های حفاری آمریکایی شمار دکل‌های حفاری نفت را در هفته منتهی به اول ماه مه ۵۳ حلقه کاهش دادند و به ۳۲۵ حلقه رساندند که پایین‌ترین میزان از ژوئن سال ۲۰۱۶ تاکنون بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قيمت نفت توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک دونالد ترامپ جنگ تجاری آمریکا و چین قیمت دلار هفته گذشته قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۶۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید

آفتاب‌‌نیوز :

طلا در آستانه سومین ماه پیاپی افزایش قیمت به خاطر خرید بالای بانک‌های مرکزی و افزایش تقاضا برای آن به عنوان یک پشتوانه ایمن قرار داشت. اما همه تمرکز‌ها در حال حاضر به نتیجه اجلاس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه معطوف شده که انتظار می‌رود سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را وضع کند.

به گزارش بلومبرگ، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۰ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۴ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۷۳ درصدی به ۲۳۴۰ دلار و ۴۰ سنت رسیده است.

طلا در آستانه یک افزایش قیمت ۵ درصدی طی یک ماه گذشته قرار دارد.

با توجه به نرخ بالای تورم در آمریکا، مقامات این کشور انتظار دارند کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در روز چهارشنبه سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را در پیش بگیرد و نرخ بهره را بین ۵.۲۵ تا ۵.۵۰ درصد نگه دارد.

تاجران انتظار دارند فدرال رزرو نرخ بهره را حداقل دو بار در تا پایان سال جاری میلادی پایین بیاورد. نرخ بالای بهره معمولاً به ضرر طلاست، چون هزینه نگهداری این سرمایه غیر سودده را بالا برده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

قیمت طلا بیش از ۱۳ درصد از ابتدای سال جاری میلادی در بحبوحه خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازار‌های آسیایی مخصوصاً چین و تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی از اوکراین گرفته تا خاورمیانه افزایش یافته است.

ضعف دلار آمریکا طی روز‌های اخیر هم از قیمت طلا حمایت کرده است. پایین آمدن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا ارزان‌تر می‌کند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۱.۴۵ درصد کاهش به ۲۷ دلار و ۲۶ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۲۷ درصدی ۹۴۹ دلار و ۳۹ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۱ ارديبهشت
  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۰ ارديبهشت
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد