Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو مقاله از پژوهش های رویان در میان پربازدیدترین و پردانلودترین مقالات مجله آمریکایی Andrologia قرار گرفتند که نشان می‌دهد پژوهشگران بسیاری از سراسر جهان به مطالعه و استفاده از این محتوای علمی پرداخته‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، دو مقاله محمد حسین نصر اصفهانی رئیس پژوهشکده زیست فناوری رویان در شمار پر بازدیدترین مقالات مجله Andrologia قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دو مقاله رئیس پژوهشکده زیست فناوری رویان، به بررسی اثر استفاده از آمینواسیدهای دارای انشعاب در کنار ورزش‌های هوازی در کیفیت اسپرم و ترشح تستوسترون، و اثر رعایت رژیم غذایی کم‌چربی و پرچربی در کنار ورزش‌های هوازی بر بافت بیضه و خصوصیات اسپرم در حیوان مدل آزمایشگاهی چاق و غیر چاق می‌پردازد.

در میان تمامی مقالات چاپ شده در مجله Andrologia بین ژانویه 2018 تا دسامبر 2019، این دو مقاله در میان پربازدیدترین و پردانلودترین مقالات قرار گرفته‌اند که نشان می‌دهد پژوهشگران و دانشمندان بسیاری از سراسر جهان به مطالعه و استفاده از این محتوی علمی پرداخته‌اند.

*مجله آمریکایی از پژوهشگر رویان تقدیر کرد

این مسئله تأثیر‌گذاری و ارزشمندی محتوای علمی مقالات یادشده را نشان می‌دهد. مجله Andrologia نخستین مجله علمی بین‌المللی است که به بررسی سلامت و باروری مردان می‌پردازد و اولین نسخه آن در سال 1969 منتشر شد.

این مجله زیر مجموعه‌ای از انتشارات Wiley است که از سال 1807 با هدف انتشار مقالات علمی در آمریکا تأسیس شده و مجلات متعددی در شاخه‌های گوناگون دانش منتشر می‌کند. این انتشارات به دلیل بازدید زیاد مقالات از محمد حسین نصر اصفهانی تقدیر کرد.

اما نگاهی به زندگی محمدحسین نصر اصفهانی، درس های زیادی از زندگی این استاد و پژوهشگر را در اختیار می گذارد.

*محمدحسین نصر اصفهانی کیست؟

محمدحسین نصر اصفهانی متولد سال 1345 در شهر اصفهان است؛ او پس از طی تحصیلات ابتدایی خود، تحصیلات متوسطه را در کشور انگلستان به پایان رسانید. وی مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه لندن در رشته زیست‌شناسی انسانی و آناتومی دریافت کرد و در ادامه مدرک .Ph.D خود را در سال 1991 (1370) در رشته جنین‌شناسی بالینی از دانشگاه کمبریج لندن دریافت کرد.

سپس به‌مدت یک سال به‌عنوان جنین‌شناس در مرکز Bourn and Hallam در کشور انگلستان حضور داشت (لازم به ذکر است که اولین نوزاد حاصل از IVF در این مرکز به دنیا آمد).

*روزی که از کمبریج لندن راهی ایران شد

نصر اصفهانی بلافاصله بعد از پایان تحصیلات خود در لندن، راهی ایران شد و در شرایطی که بسیاری انتظار داشتند نصر پیشنهادهای وسوسه‌برانگیز کشورهای مختلف برای تدریس و کار را قبول کند، او ترجیح داد در کشور خود بماند و پایه‌گذاری فعالیت‌های بزرگی را صورت دهد.

وی پس از ورود به ایران در سال 1372، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شد. در همان سال با همکاری یک تیم پزشکی اقدام به تأسیس مرکز باروری و ناباروری اصفهان کرد و شروع به درمان بیماران نابارور به‌روش IVF و ICSI کرد. نصر اصفهانی در طول سال‌های 1372 تا کنون به‌عنوان یکی از اعضای فعال پژوهشکده رویان بوده و در زمینه‌های گوناگون علمی به‌خصوص در زمینه جنین‌شناسی کارهای تحقیقاتی بسیاری را انجام داد. سپس در سال 1383 ایشان با همراهی و حمایت زنده‌یاد کاظمی آشتیانی پژوهشکده زیست‌فناوری اصفهان را راه‌اندازی و از آن زمان تاکنون به‌عنوان رئیس این پژوهشکده فعالیت کرد و با انجام بسیاری از طرح‌های موفق تحقیقاتی، باعث پیشرفت و ترقی علم در این مرز و بوم شد.

*محمدحسین نصر اصفهانی: امروز ناباروری در ایران درمان دارد

خود محمدحسین نصر اصفهانی درباره وضعیت درمان ناباروری در ایران می گوید که امروز ناباروری در ایران درمان دارد.

وی می گوید: می‌توانم بگویم تقریباً درمانی که در زمینه نازایی در کشور ایران ارائه می‌شود، با آنچه در کشورهای غربی ارائه می‌شود، برابری می‌کند، حتی به‌نظرم در بعضی زمینه‌ها جلوتر و در بعضی زمینه‌ها عقب‌تر هست یعنی نقاط قوت و ضعف خودش را دارد و به هر جهت این کار دارد پیش می‌رود. به هر جهت امروز می‌توان گفت که نازایی امروز در کشور ما درمان دارد و البته روش‌های مختلفی در این زمینه وجود دارد، روش‌هایی مثل رحم اجاره‌ای‌، تخمک اهدایی‌، اهدای جنین‌، اهدای اسپرم و موارد دیگر در تمام جهان وجود دارد و البته چگونگی ارائه آن در کشورها متفاوت هست.

*پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان اصفهان، یکی از سه پژوهشکده مهم رویان

 پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان اصفهان یکی از سه پژوهشکده موسسه رویان است که در حوزه های جنین شناسی، پروتئن نوترکیب، ژنتیک، سلول های بنیادین، آندرولوژی و نانوبیوتکنولوژی فعالیت دارد.

عبدالحسین شاهوردی رییس پژوهشگاه رویان با اشاره به فعالیت های پژوهشکده زیست فناوری موسسه رویان اصفهان به فعالیت بخش آندرولوژی این پژوهشکده گفت: در این بخش تحقیقات گسترده ای بر روی اسپرم، فعالسازی تخمک، پایه گذاری چندین روش تولید اسپرم و تولید محیط کشت که قبلا از خارج وارد می شد، انجام شده است. دستاوردهای این بخش در حوزه درمان نازایی و افزایش شانس باروری بویژه در بخش تست های نازایی و بررسی محیط های مختلف ناباروری، کاربردهای ویژه ای دارد و به همین دلیل ارتباط این مرکز با مراکز نازایی کشور، گسترده است.
این پژوهشکده در حوزه پروتئین های نوترکیب و سلولی و ملکولی هم اقداماتی انجام داده است و در حوزه بیوتکنولوژیک هم فعالیت دارد و در این زمینه دارویی مبتنی بر بیوتکنولوژی برای جلوگیری از اسهال دام تولید شده است که در درمان آن نیازی به آنتی بیوتیک نیست.

بنابر اعلام پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان اصفهان، دانشجویان بسیاری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در این مرکز، فعالیت تحقیقاتی خود را دنبال کرده اند که بیش از 80 درصد از آنها یا در بخش های بالاتر مشغول به تحصیل شده اند یا توانسته اند در بخش های آزمایشگاهی دولتی یا خصوصی دارای شغل مناسب شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مطالعه فناوری جهان رویان پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان رویان اصفهان دو مقاله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۶۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد

به گزارش خبرنگار مهر، سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه ها در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

حسن زمانیان رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در این مراسم با تبریک روز معلم گفت: عملیات وعده صادق غزوه خیبر دیگر بود و پیروزی بزرگ دیگر برای رزمندگان اسلام. زوایای پیدا و پنهان این عملیات باید توسط اندیشکده ها تحلیل شود.

وی با اشاره به مراسم استاد نمونه کشوری گفت: به این مراسم از سه جنبه توجه شده است اول رشد فزاینده این اساتید طی سال های گذشته است. از ۱۰ استاد به ۶۰ الی ۷۰ استاد رسیده ایم و میزان تعداد گروه و جایزه ها هم افزایش یافته است. همچنین به اساتید نمونه کشوری که با همکاری اساتید این سازمان در محورهای پژوهشی سازمان پروپوزال داشته باشد یک میلیارد تومان گرفت تعلق می‌گیرد.

رییس سازمان پژوهش های علمی صنعتی افزود: ما آینده پژوهشی دنیا را تا سال ۲۰۵۰ بررسی کردیم مسائل پژوهشی که مطرح است شامل میکرو الکترونیک، کوانتوم، هوش مصنوعی، امنیت غذایی، سوخت پاک هیدروژن و موارد دیگر است که سازمان پژوهش ها روی آن‌ها کار می کند.

وی افزود: هر استاد نمونه کشوری که در این زمینه ها پروپوزال داشته و با همکاری اساتید سازمان روی آن کار کند و این طرح را پیش ببرد تا یک میلیارد تومان گرنت به آن اختصاص می یابد.

کد خبر 6092762

دیگر خبرها

  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • نتایج جالب یک پژوهش علمی؛ زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند؟
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری