Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی شجاعی روز دوشنبه در نشست شورای معادن خراسان شمالی اظهار داشت: ۱۰ ماه از سفر کاروان دولت تدبیر و امید به استان گذشته است اما ایمیدرو هنوز تعهدات تفاهم نامه آن سفر را عملی نکرده است و در این مدت شاهد حوادث متعدد ریزش کوه در این معدن و جان باختن شماری از برداشت کنندگان بوده ایم.  

مسوولیت حوادث آلبلاغ متوجه ایمیدرو است

وی با بیان اینکه مسوولیت حوادث معدن آلبلاغ با ایمیدرو است،  به شدت از اجرا نشدن تعهدات این سازمان انتقاد کرد و افزود: ایمیدرو، بر اساس تفاهم منعقد شده در سفر کاروان دولت تدبیر و امید به استان، مکلف شد در منطقه مستقر شده و برای تامین امنیت اقدامات لازم را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شجاعی افزود: ایمیدرو تاکنون به هیچ عنوان، تکالیف و مسوولیت های خود را انجام نداده و به استان بی‌اعتنا بوده است و این، مشابه بی توجهی دیگر صنایع بزرگ خراسان شمالی به مسوولیت اجتماعی خود در قبال این استان است.  

وی اظهار داشت: قرار بود ایمیدرو برای تامین امنیت معدن آلبلاغ اقدام کند اما کاری انجام نشد، قرار بود شرکت آلومینای ایران در جاجرم، نسبت به مسدود کردن تونل های معدن آلبلاغ اقدام کند، اما این اقدام هم انجام نشد.  

وی با بیان اینکه ایمیدرو بر اساس تفاهم، مسوولیتی را تقبل کرده اما به آن بی توجه بوده است، تصریح کرد: بی مسوولیتی و بی توجهی های ایمیدرو در قبال این استان در حالی است که این سازمان در سایر استان ها، اقدامات زیادی انجام داده است.  

خراسان شمالی را ضعیف انگاشته اند

استاندار خراسان شمالی، این بی توجهی ها را نشانه ای از ضعیف انگاشته شدن خراسان شمالی در سال های گذشته عنوان کرد و گفت: کار استان به جایی رسیده است که سازمانی که در دیگر استان های کشور، به خوبی کار انجام می دهد، در اینجا نسبت به مسوولیت ها بی توجه است.  

وی گفت: ایمیدرو هر بار بهانه ای آورده و در یکی از پیگیری های ما هم اعلام کرده است که اگر نتوانست در آلبلاغ کارها را انجام دهد، هزینه ها باید از طرف استانداری جبران شود که البته ما نپذیرفته و امضا نکرده ایم.  

شجاعی در پاسخ به سخنان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان که، یکی از علل تاخیر در اجرای کارها توسط ایمیدرو را تاخیر در صدور مجوزهای لازم از طرف حفاظت محیط زیست عنوان می کرد، گفت: استان در زمینه معدن آلبلاغ هیچ کوتاهی نکرده است، عملی نشدن تعهدات ایمیدرو ربطی به استان ندارد، استانداری، حفاظت محیط زیست و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان وظایف خود را انجام داده اند و ایمیدرو خود باید پیگیری های لازم را برای تحقق تعهداتش انجام می داد.  

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی افزود: البته اگر ایمیدرو صراحتا اعلام می کرد که نمی خواهد تفاهم نامه را اجرایی کند، ما اقدامات و پیگیری های دیگری را انجام می دادیم.  

ضرورت نظارت بر برداشت از ذخایر معدنی استان 

شجاعی در بخش دیگری بر نظارت مناسب بر میزان برداشت از معادن تاکید کرد و گفت: پیش از این مقرر شد که سازوکاری برای توزین و نظارت بر تناژ محموله های معدنی در دستور کار باشد و باسکول هایی در جاده ها و مسیر حمل مواد معدنی راه اندازی شود اما این امر هنوز محقق نشده است.

استاندار خراسان شمالی اظهار داشت: در این زمینه گزارشی از اقدامات انجام شده باید ارسال شود و نیز گزارشی از پیگیری ها و اقدامات انجام شده در زمینه جابه جایی معادن حریم شهرها تا هفته آتی ارائه شود.  

صمت وظیفه ای در حفاظت از معادن ندارد

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی هم در این نشست گفت: این سازمان، وظیفه ای در قبال حفاظت از معادن ندارد و دارنده پروانه بهره برداری مکلف است اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهد.  

رضا فیروزه اظهار داشت: حفاظت از منطقه معدنی آلبلاغ هم که در منطقه حفاظت شده واقع است و نیروهای محیط زیست در آن ضابط قضایی محسوب می شوند به هیچ عنوان به عهده سازمان صمت نیست، حتی حفاظت از دیگر معادن دارای پروانه بهره برداری نیز بر عهده این سازمان نیست.

وی گفت: قانونگذار برای حفاظت از منطقه، تکلیفی بر عهده صمت نگذاشته است.  

حفاظت از معدن آلبلاغ، انرژی زیادی از محیط زیست استان گرفت

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی هم گفت: محافظت از معدن آلبلاغ، هزینه ها و انرژی زیادی از این اداره کل را به خود اختصاص داده است.  

مهدی اله پور اظهار داشت: اکنون مجوزهای لازم برای فعالیت های ایمیدرو داده شده است و امید می رود کارها توسط آن سازمان، سرعت گیرد.  

علیرضا صبوری، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی هم در این نشست گفت: این شرکت در سال گذشته برق رسانی به ۱۰ معدن و هشت واحد صنعتی را به اتمام رسانده است.  

معدن آلبلاغ اسفراین در ارتفاعات سخت گذر آلبلاغ و در محدوده پارک ملی ساریگل واقع در شمال شرق این شهرستان قرار دارد.

برداشت غیرمجاز از این معدن سرب و روی، که در منطقه ای با همین نام واقع است، از سال ۹۷ آغاز شده بود اما از ابتدای سال ۹۸ با هجوم سودجویان به این منطقه همراه شد.

واقع شدن این معدن در منطقه حفاظت شده زیست محیطی ساریگل، موجب شده تا سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی تا کنون در ثبت آن ناکام بماند ولی چند ماه پیش وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوز مطالعات و اکتشافات اولیه بر روی این منطقه معدنی را برای ایمیدرو صادر کرده بود.  

شهرستان ۱۲۰ هزار نفری اسفراین در ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی اسفراین قرار دارد.   

برچسب‌ها اسفراین ایمیدرو وزارت صنعت معدن و تجارت استانداری خراسان شمالی  محمدعلی شجاعی خراسان شمالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسفراین ایمیدرو وزارت صنعت معدن و تجارت استانداری خراسان شمالی محمدعلی شجاعی خراسان شمالی اسفراین ایمیدرو وزارت صنعت معدن و تجارت استانداری خراسان شمالی محمدعلی شجاعی خراسان شمالی خراسان شمالی معدن و تجارت معدن آلبلاغ سازمان صنعت محیط زیست پیگیری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۸۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود

محمدرضا حسین‌نژاد پیش از ظهر چهارشنبه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید خراسان شمالی برگزار شد، از کارگران به عنوان سازندگان واقعی کشور به عنوان سازندگان واقعی کشور در عرصه تولید نام برد و گفت: پیشرفت هر جامعه‌ای در گرو نیروهای متعهد و ماهر است.

وی در ادامه افزود: نیروهای خلاق و متخصص در جامعه کارگری خراسان شمالی کم نیست و جشنواره امتنان امسال نشان از سطح توانمندی‌های آنان است.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه چرخه حرکت خراسان شمالی در صنعت پیشرو است، افزود: هدف‌گذاری استان تامین آب است که در ردیف بودجه مجلس قرار گرفته است لذا انتقال آب به داخل استان منجر به تحول و توسعه صنایع و کشاوزی می‌شود.

حسین‌نژاد به عملکرد مطلوب شرکت‌های دانش بنیان خراسان شمالی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: ۲ هزار میلیارد تومان پروژه برای شرکت‌های دانش بنیان شهرستان گرمه تعریف شده است.

وی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش، خاطر نشان کرد: زنجیره‌های ارزش در حوزه‌های گوشت، فرش، گیاهان دارویی و فولاد و ...‌. است که برنامه توسعه و تکمیل آن‌ها تهیه شده است.

وی در ادامه گفت: این زنجیره‌های ارزش ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارند تا در ابعاد مختلف توسعه رخ دهد.

استاندار خراسان شمالی افزود: موضوع ناترازی بانک‌های استان، نسبت منابع به مصارف و نیاز به خط اعتباری ویژه هم در جلسه هیات دولت هفته آینده مطرح می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فراهم کردن بستر صادراتی از ضروریات است، افزود: در حال حاضر با ۳۸ کشور صادرات داریم اما تعهد ارزی مهم‌ترین مشکل صادرکنندگان است که هفته آینده در جلسه هیات دولت نیز این موضوع را مطرح خواهم کرد.

استاندار خراسان شمالی در ارتباط با حوزه کارگران ساختمانی نیز گفت: مشکلات این حوزه باید پیگیری شود اما اگر بخواهم از محل اعتبارات تملک دارایی شهرداری‌ها اعتباری را تخصیص دهیم، اعتبار ایجاد جایگاه ویژه برای کارگران فصلی و ساختمانی را اختصاص خواهیم داد بنابراین این موضوع در تمام شهرستان‌ها دنبال شود.

کد خبر 6094599

دیگر خبرها

  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • بهره‌برداری از معدن آلبلاغ برکات زیادی برای مردم دارد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری