Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@03:16:21 GMT

آتش نشانی تهران در میان مدعیان جهانی

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۰۲۰۵

آتش نشانی تهران در میان مدعیان جهانی

خبرگزاری میزان- سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: آتش نشانی تهران اولین سازمانی در خاورمیانه بود که به عضویت رسمی انجمن “ CTIF” درآمد و در میان مدعیان قرار گرفت. تاریخ انتشار: 13:47 - 15 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۷۹۶۹

خبرگزاری میزان – سال‌ها پیش، حریق گسترده‌ای در جنگل‌های استرالیا، جان ۵ آتش نشان را گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
به همین دلیل چهارم می ‌به عنوان روز جهانی آتش نشن نامگذاری شد.    جلال ملکی در گفت‌وگو با میزان به مناسبت روز جهانی آتش نشان گفت: معیار‌های مختلفی برای معرفی آتش نشانی‌های برتر در دنیا وجود دارد. این معیار‌ها شامل آموزش، تجهیزات، البسه، خودرو، زمان رسیدن به محل حادثه، تعداد ایستگاه ها، تعداد نیروها، نحوه پاسخدهی به حوادث، آموزش‌های شهروندی و میزان نیرو‌های داوطلب است.   بیشتر بخوانید: ماجرای معجزه یک ماما در زنجان   وی افزود: اولین شهری که در آسیا به عضویت رسمی معتبرترین انجمن بین المللی آتش نشانی “ CTIF”درآمد؛ سازمان آتش نشانی تهران بود. کارشناسان این انجمن با بازدید از ایستگاه‌ها و دانشکده ما، عضویت رسمی ما را پذیرفتند.    ملکی اظهار کرد: تا پیش از سال ۹۵، هیچ شهری از آسیا حتی از ژاپن و کره، در این انجمن عضویت رسمی نداشت و ما اولین بودیم؛ بنابراین ما در آسیا جزء مدعیان هستیم و در دنیا هم حرفی برای گفتن داریم که این موفقیت با تلاش همه آتش نشانان به دست آمده است.   سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: آتش نشانی تهران در کشور وضعیت بهتری نسبت به سایر شهر‌ها دارد. همچنین در مقایسه با کشور‌های دیگر نیز در صف بهترین‌ها قرار داریم.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آتش نشانی ملکی سخنگوی آتش نشانی آتش نشانی تهران عضویت رسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۰۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند + اسامی و عکس ها
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • گرفتار شدن خودروها در گل و لای در بزرگراه خرازی+ تصاویر
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • عکس| حرکت معروف و جذاب حسن یزدانی سوژه اتحادیه جهانی کشتی شد
  • ماجرای تلخ حبس طاقت‌فرسا زن زباله‌گـرد در میان دیوارهای ساختمان متروک | تصاویر
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد