Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@13:51:27 GMT

​فروش صفر در صنعت 120 ميليارد دلاري

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۰۹۰۹

​فروش صفر در صنعت 120 ميليارد دلاري

ماه گذشته، صنعت خودروي 120 ميليارد دلاري هندوستان در نفروختن ركورد زد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سايپانيوز، هنوز ويروس كرونا بر اقتصاد دنيا سايه انداخته و تا به همين حالا 3.34 ميليون دستگاه خودرو نسبت به زمان مشابه سال گذشته خودرو كمتر در دنيا فروخته شده است.

با اعمال تعطيلي سراسري و در برخي از نقاط هندوستان قرنطينه و اقدامات پيشگيرانه، در عمل حمل و نقل بار و مسافر به شدت كاهش يافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

يكي از صنايعي كه در هندوستان بيشتر از ساير صنايع، سايه ي ويروس كرونا را حس مي كند، صنعت خودروي اين كشور است. تقاضاي خودرو به شدت كاهش يافته و نمايندگي هاي فروش و خدمات پس از فروش خودروسازي ها به طور كامل در اين كشور تعطيل شده اند. بيشترين ضربه را فروش خودرو متحمل شده است.

بيزينس تودي هندوستان گزارش كرده كه در ماه آوريل تعداد فروش خودرو در هند 0 بوده، اگر فكر مي كنيد اشتباه تايپي اتفاق افتاده، دوباره تكرار مي كنيم كه مطمئن باشد اشتباه تايپي نبوده، در ماه آوريل واقعا در هندوستان خودروي سواري نو خريداري نشده است و هنوز خبري از بازگشايي كارخانه ها در اين كشور نيست.

البته خيلي هم جاي تعجب ندارد ضربه ويروس به كشور هندوستان از ماه مارس شروع شد و در آن ماه ماروتي سوزوكي، بزرگترين خودروساز هندوستان فقط 76,240 دستگاه خودرو در ماه مارس فروخت. در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته 47.4 درصد كاهش. در همان ماه مارس، ماروتي سوزوكي و مهيندرا و ماهيندرا، 1,365 تراكتور فروختند چون تراكتور به قدري در كشاورزي هندوستان مهم است كه مسائلي مثل تعطيلي سراسري روي آن تأثير ندارد.

ويجي ناكرا، مدير عامل خودروسازي ماهيندرا و ماهيندرا گفته است: «در ماهيندرا، ما دست در دست هم از سهامدار گرفته تا نمايندگي هاي فروش و خدمات پس از فروش و شركاي تأمين كننده مان تلاش مي كنيم كه بعد از برداشته شدن تعطيلي سراسري، اين اكوسيستم [صنعت خودرو] دوباره به وضع عادي برگردد. اما هنگام بازگشت به وضع عادي، ايمني همه كاركنان ما بالاترين اولويت را دارد».

قرار بود در خصوص ادامه تعطيلي سراسري در هندوستان از 4 مه (15 ارديبهشت) به بعد تصميم گيري شود. براي همين آينده كسب و كار در اين كشور مثل بسياري از كشورهاي درگير با شيوع كرونا همچنان نامشخص است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تعطیلی سراسری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۰۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!

جلال ذکایی مدیر برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن ارایه توضیحاتی درباره روند فعلی واردات ساز به کشورمان بیان کرد: بعد از برگزاری اولین نمایشگاه صنعت موسیقی در سال گذشته با موضوع بسیار مهمی مواجه شدیم که طی سال های اخیر در برگیرنده مشکلاتی شده و فعالان این عرصه را با ملاحظاتی روبه‌رو کرده است. در این چارچوب از سال ۱۳۹۷ سازهای موسیقی بر اساس تقسیم بندی چهارگانه کالاهای وارداتی در قانون مقررات صادرات و واردات کالاها، در دسته کالاهای لوکس قرار گرفتند که همین موضوع دل نگرانی هایی را به وجود آورد. این در حالی است که از سال ۱۴۰۰ هم ماجرای واردات سازهای خارجی به دلیل قرار گرفتن در فهرست کالاهای قاچاق که هزینه های ارزی هم دارد، ممنوع اعلام شد. شرایطی که در همان دوران نیز با مشکلاتی روبه‌رو شد و اگر بخواهم مصداقی اشاره ای داشته باشم، موجب توقیف حجم زیادی از ساز در گمرک شد که متاسفانه به نتیجه هم نرسید. شاید در برخی موارد چنین استنباط شود که موضوع واردات ساز ایراد و اشکال شرعی دارد اما تا آنجا که بنده اطلاع دارم، ابزار و ادوات موسیقایی مشکل شرعی ندارند که براساس این تعریف بخواهیم مانع ورود کالا به کشور شویم.

وی تصریح کرد: به اعتقاد بنده در این سال ها در حوزه واردات ساز به کشور «خلط مبحث» اتفاق افتاده و به دلیل همین فرآیند، موضوع واردات ساز با چالش بسیار سختی مواجه شده که طبیعتا برافزایش قیمت سازهای خارجی نیز تاثیرهای چشمگیری باقی می گذارد. ضمن اینکه باید به نکته مهمی هم توجه کنیم که بسیاری از ارکسترها و مجموعه های دولتی و غیردولتی با همین ابزار و ادوات کار می کنند که اگر ماجرا به همین ترتیب هدایت شود بی تردید به سمت مستهلک شدن سازها و گران تر شدن آنها می رویم که طبیعتا در آینده ای نزدیک لطمات زیادی را به فرآیند فروش و نظام اقتصادی موسیقی ایران خواهد زد.

مدیر برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در ادامه صحبت های خود از آغاز رایزنی های خود با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در این زمینه خبر داد و گفت: چندی پیش با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جلسه ای داشتم و در همان جلسه موضوع بازنگری در روند واردات ساز را مطرح کردم که این ماجرای ممنوعیت ساز حداقل مورد بررسی و بازنگری دوباره قرار گیرد. حتی در این زمینه نامه نگاری هایی هم در قالب گزارش های تخصصی به واسطه تلاش معاونت امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با معاونت توسعه تجارت خارجی وزارت صمت انجام گرفت تا این موضوع ضمن بررسی‌های تخصصی در حوزه سازمان توسعه تجارت ایران مورد بازنگری قرار گیرد.

ذکایی در بخش دیگری از صحبت های خود تاکید کرد: امروز فرآیند فروش ساز، فرآیند مرسومی است که در حال انجام است اما موضوع واردات غیرقانونی و موضوعاتی که در این گفت‌وگو به آن اشاره داشتم آسیب بسیار فراوانی به نظام اقتصادی موسیقی ایران به ویژه حوزه فروش سازهای غیرایرانی وارد کرده است. شرایطی که هم در حوزه های مالیاتی هم در حوزه گران شدن بی رویه سازها و موارد مشابه، فرآیند فروش ساز در ایران را وارد بحران جدی کرده است. طبیعتا در همین شرایط آن دسته از هنرجویان علاقه‌مند موسیقی که به لحاظ مالی هم آنچنان سرمایه ای ندارند، نمی توانند با قیمت مناسب ساز مناسب خریداری کنند.

وی در پایان گفت: قطعا در حال حاضر مهم‌ترین مرجعی که می تواند نسبت به حل مشکلات موجود مساعدت‌های لازم را به عمل آورد، وزارت صمت است چرا که در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نامه نگاری‌ها و پیگیری‌ها انجام گرفته و حتی من در جریان هستم که این نامه نگاری در چندین نوبت به وزارت صمت ارایه شده است. به همین منظور از دست اندرکارانی که به نوعی در تسهیل موانع این حوزه نقش موثری دارند، تقاضا می‌کنم تصمیمات جدیدتری را برای بهبود شرایط اتخاذ کنند تا تمامی دست اندرکاران صنعت موسیقی با روال منطقی و معقول به واردات ادوات موسیقی دسترسی داشته باشند.

کد خبر 6097870 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان، از مرز ریلی اینچه برون وارد کشور شد
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران