Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@05:14:50 GMT

شیطان آمریکایی که درباره دانش نیز شایعه پراکنی می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۱۱۱۷

شیطان آمریکایی که درباره دانش نیز شایعه پراکنی می‌کند

سیاستبازان آمریکایی دیگر نمی‌توانند بهانه‌ای برای سیاه نمایی چین پیدا کنند و بار دیگر عجولانه اقدام به شایعه سازی کرده و اعلام کرده‌اند که کرونا ساخته دست بشر است. ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۷ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رادیو بین المللی چین، در مواجهه با توافق نظر محافل علمی جهانی درباره طبیعی بودن ویروس کرونا، سیاستبازان آمریکایی دیگر نمی توانند بهانه ای برای سیاه نمایی چین پیدا کنند و بار دیگر عجولانه اقدام به شایعه سازی کرده و اعلام کرده اند که کرونا از آزمایشگاه خارج شده و ساخته دست بشر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پامپئو روز یک شنبه در مصاحبه ای با تکرار دروغ خود گفت، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد منشاء کرونا آزمایشگاه ووهان است. رئیس جمهور آمریکا چندی پیش در نشست خبری کاخ سفید نیز گفت که شواهد دال بر این است که کرونا از آزمایشگاه چین خارج شده است. ولی شواهد به اصطلاح سیاستبازان آمریکایی چیست؟ آیا می توانند شواهد خود را نشان دهند؟

جالب این جاست که پیش تر، زمانی که رهبر آمریکا بر شواهد تاکید کرد، دفتر رئیس اجرایی اطلاعات آمریکا با انتشار بیانیه ای اعلام کرد، کرونا ساختگی نیست و نیز از طریق اصلاح ژنتیکی تولید نشده است.

هنگامی که خبرنگار از رهبر آمریکا پرسید، چرا بار دیگر آزمایشگاه ویروس ووهان را زیر سوال می برد، رهبر آمریکا پاسخ داد، من نمی توانم به شما پاسخ دهم. اجازه ندارم به شما حرفی بزنم!

پامپئو در مصاحبه با تلویزیون نیز اظهارات منتاقض مطرح کرد. وی در پاسخ به سوالات مجری درباره این که با نتایج بررسی های آژانس اطلاعاتی موافق است یا خیر؟ گفت، موافقم. ولی هنگام پاسخ به این سوال که ویروس توسط انسان ساخته شده، باور دارد یا خیر، وی گفت، حکومت چین می توانست جلوی آن را بگیرد. برخی از مخاطبان آمریکایی او را مورد تمسخر قرار داده و گفته اند که پامپئو خودش هم نمی داند چه می گوید. او واقعا بدترین وزیر امور خارجه در تاریخ آمریکا است.

در حقیقت توطئه ساخته شدن ویروس در آزمایشگاه در ابتدا توسط جامعه علمی بین المللی و جامعه بهداشت عمومی رد شده است. شیوع کرونا بلایی طبیعی است و این نیز مورد تایید جامعه بین المللی قرار گرفته است. اکنون سیاستبازان آمریکایی بازهم این توطئه را تکرار کرده اند و این نشان می دهد که آنان چاره ای جز تکرار دروغ های خود ندارند.

رییس امور اضطراری سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد، تعداد زیادی از پژوهشگران و دانشمندان به طبیعی بودن منشاء ویروس کرونا اطمینان پیدا کرده‌اند.

مایکل رایان در روز 12 اردیبهشت در نشست خبری سازمان بهداشت جهانی در ژنو در پاسخ به تردیدهای مطرح شده نسبت به منشاء ویروس کرونا گفت: تعداد زیادی از پژوهشگران و دانشمندان توالی ژنوم ویروس کرونا را مورد بررسی قرار داده‎اند و نسبت به طبیعی بودن منشاء این ویروس اطمینان پیدا کرده‌اند.

وی اولویت کنونی را تعیین حیوان میزبان ویروس و آشنایی با چگونگی انتقال ویروس میان انسان و حیوان عنوان کرد.

پروفسور هونجو تاسوکو برنده جایزه نوبل پزشکی سال 2018 با انتشار بیانیه‎ای در پایگاه اینترنتی دانشگاه کیودو شایعات مربوط به ادعای "طبیعی نبودن" کووید 19 از سوی خود را تکذیب کرد.

در بیانیه پروفسور تاسوکو آمده است: «عالم‎گیر شدن کووید 19 خسارات اقتصادی بی‎سابقه‎ای را به مردم جهان تحمیل کرد. اخیرا نام من و دانشگاه کیودو در راستای شایعه پردازی و انتشار اخبار نادرست مورد استفاده قرار گرفته که از آن بسیار متحیرم.» وی افزود: «اکنون همه ما و به ویژه کسانی که در خط مقدم پژوهش علمی هستند باید تمام توان خود را برای مبارزه با این دشمن مشترک بشر به کار بندیم. تمام تلاش ما باید بر معالجه و درمان بیماری متمرکز شود تا بتوانیم از گسترش بیشتر غم و اندوه در جهان جلوگیری کنیم و برای عصری جدید آماده شویم.»سردبیر «لانست» نیز گفت، نظریه توطئه درباره منشاء کووید 19 مضحک است و باید با روش علمی منشاء ویروس را بررسی کنیم.

شایان ذکر است که پژوهشگاه ویروس ووهان که هدف حمله سیاستبازان آمریکایی قرار گرفته، از زمان تاسیس خود از دانشمندان کشورهای مختلف جهان از جمله آمریکا استقبال کرده است. یوان جی مینگ محقق این پژوهشگاه در مصاحبه ای گفت: آزمایشگاه ویروس ووهان توان طراحی یا ساخت این ویروس را ندارد و هیچ اثری که نشانگر دست کاری شدن ژنوم ویروس کرونای جدید باشد نیز وجود ندارد.»

«یوان» مدیر آزمایشگاه ملی امنیت بیولوژیک در شهر ووهان در این مصاحبه با تاکید بر عدم نتیجه قطعی درباره منشاء ویروس، با استناد به یک رسانه مشترک پژوهشگران انگلیس و آلمان گفت: گونه ویروس کرونا در آمریکا ابتدایی تر از گونه ویروس در چین است و این نشان می دهد ویروس کرونای جدید احتمالا ابتدا در آمریکا وجود داشته است.

تا ساعت 5 روز دوشنبه، تعداد کل فوتی ها بر اثر کرونا در آمریکا به 66 هزار نفر رسید که این رقم بالاتر از کشته ها در جنگ آمریکا با ویتنام است.

همان طور که روزنامه نیویورک تایمز نوشت: جمهوری خواهان بیش از پیش بر این باورند که معرفی چین به عنوان مجرم اصلی شیوع ویروس ممکن است بهترین شیوه برای پیروزی در یک انتخابات سخت باشد.

در مسایل کلیدی مربوط به جان مردم سکوت کرده و بی تفاوت نشسته اند، اما با تمام نیرو به اتهام افکنی و مقصر شمردن دیگران می پردازند؛ شاید علت اصلی ناکامی آمریکا در مقابله با ویروس کرونا همین باشد. اگر همچنان شیوع بیماری را سیاسی کنند و حتی شمار و آمار فوتی ها را به ابراز سیاسی تبدیل کنند، بزرگ ترین تراژدی برای مردم آمریکا رقم خواهد خورد. سیاستبازان آمریکا قصد دارند با دروغ گویی از بحران عبور کنند در حالی که این کار، آن ها را در نهایت درگیر بحران بزرگ تری خواهد کرد.

چه اشتباه در تصمیم گیری و چه با ایجاد ویروس سیاسی برای تخریب همکاری بین المللی در مقابله مشترک جهان با ویروس، اقدامات سیاستبازان آمریکایی به عنوان زشت ترین بخش در تاریخ ثبت خواهد شد. اگر چنین دروغ گویی سیاست بازان آمریکایی از جمله پامپئو ادامه یابد، عظمت داشتن دوباره آمریکا یک شوخی خواهد بود.

انتهای پیام/

R36447/P/S8,87,1128/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اخبار "چین" اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اخبار چین اخبار آمریکا ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اخبار چین اخبار آمریکا منشاء ویروس ویروس کرونا بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد

 یک کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود ۲۲ سال حبس محکوم شد.

به گزارش تسنیم، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد سباستین دالک 32 ساله کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود 22 سال حبس محکوم شد.

بر این اساس، آقای دالک به جرم تلاش برای انتقال اطلاعات طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه است، دستگیر شده اما بعدا دریافت که این فرد، کارمند مخفی اف‌بی‌آی است.  

براساس این گزارش، وی در دادگاه اکتبر سال گذشته به 6 مورد تلاش برای انتقال اطلاعات دفاعی ملی طبقه بندی شده گناهکار شناخته شد. وی در دادگاه روز گذشته به 21 سال و 10 ماه حبس محکوم شد.

کریستوفر ری مدیر اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای گفت: این حکم باید به عنوان یک هشدار جدی برای تمام کسانی باشد که وظیفه حفاظت از اطلاعات دفاع ملی را بر عهده دارند و اینکه این نتیجه خیانت به این اعتماد است.

وزارت دادگستری افزود: دالک در دادگاه اعتراف کرد که وی بین آگوست و سپتامبر 2022، برای نشان دادن دسترسی مشروع و تمایل به اشتراک گذاری، از یک حساب ایمیل رمز گذاری شده برای انتقال بخش های برگزیده سه سند طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه بوده، استفاده کرده است.       

این وزارت خانه تصریح کرد دالک که به عنوان طراح امنیتی سیستم های اطلاعاتی در آژانس امنیت ملی آمریکا کار می کرده، در ازای تمام این اطلاعات، 85 هزار دلار درخواست کرده بود.

این در حالی است که چندی قبل ویکتور مانوئل روچا دیپلمات پیشین آمریکایی به جرم جاسوسی برای کوبا به مدت چند دهه، به تحمل 15 سال حبس محکوم شد.

وزارت دادگستری آقای روچا را به انجام اقداماتی در جهت بهبود منافع دولت کوبا متهم کرده است. این در حالی است که براساس قوانین فدرال افرادی که می خواهند به عنوان عامل یک کشور خارجی در داخل خاک آمریکا فعالیت کنند، باید نام خود را در وزارت دادگستری ثبت کنند.

روچا در دادگاه به جاسوسی برای کوبا و استفاده از توانایی خود برای ناشناس ماندن در مجموعه‌ای از ملاقات های انجام شده در سال های 2022 و 2023 با یک مامور مخفی اف بی آی که خود را به عنوان نماینده سرویس اطلاعات خارجی کوبا جا زده بود، اعتراف کرد.

این نخستین باری نیست که مقامات فعلی و سابق آمریکا به اتهام عاملیت دول خارجی دستگیر یا متهم می شوند. پیشتر دادگاهی در نیویورک یک مامور سابق پلیس این شهر را به دلیل اینکه عامل غیرقانونی چین در خاک آمریکا بوده، گناهکار شناخت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • خشکه مقدس هایی که تیرهای کمان شیطان هستند؛ خوارج امروز کیستند؟ (فیلم)
  • واکاوی گرایش‌های ضداسرائیلی «نسل z» در آمریکا
  • جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • تیک‌تاک؛ صدایی برای اعتراض
  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید
  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت