Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از اینکه مدیر واحد سیستم حمل و نقل پاک شهرداری تهران اعلام کرد استفاده از اسکوترهای برقی در هیچ یک از مناطق تهران در دستور کار نیست، حالا شهرداری منطقه ۲ تهران این اقدام را به عنوان طرح تکمیلی توسعه حمل‌ونقل عمومی پاک معرفی می‌کند. ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۷ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، چندی پیش خبری در برخی رسانه‌ها منتشر شد که حاکی از ورود نسل دیگری از سیستم حمل و نقل پاک در شهر تهران بود؛ رسول کشت‌پور شهردار منطقه دو تهران با اعلام اینکه در تداوم توسعه مسیر دوچرخه سواری، طرح شروع به کار اسکوتر برقی برای نخستین بار در تهران در منطقه 2  انجام می‌شود، گفت: این طرح با  200 دستگاه  از جدیدترین نسل اسکوتر برقی توسط بیدود  به صورت پایلوت در سعادت آباد و شهرک غرب اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعقوب آزاده‌دل مدیر واحد سیستم حمل و نقل پاک شهرداری تهران در این باره موضوع دیگری را مطرح کرد و به خبرنگار تسنیم گفت: نه تنها شهرداری منطقه 2 بلکه هر شهرداری هر منطقه دیگری که بخواهد اقدامی در این حوزه انجام دهد باید از طریق معاونت و سازمان حمل و نقل و ترافیک باشد.

وی افزود: در حوزه حمل و نقل پاک و سیستم‌های اشتراکی مانند دوچرخه چه از نوع دنده‌ای و برقی و چه از نوع معمولی یا اسکوتر به طور حتم باید از کانال مذکور اقدام شود؛ در حال حاضر چند شرکت در این زمینه در حال رایزنی هستند و یکی از آنها در بخش پایلوت و تست اولیه مردود شده است.

مدیر واحد سیستم حمل و نقل پاک شهرداری تهران تصریح کرد: این سامانه‌ها به انواع تست‌ها نیاز دارند که یکی از آنها تست میدانی است و اگر مرحله به مرحله موفق به پاس کردن تست‌ها شوند، به ارزیابی ثانویه می‌رسیم تا ببینم کدام منطقه و محدوده قابلیت اجرا دارد بنابراین به این سادگی نیست که هر منطقه بخواهد کاری در این زمینه انجام دهد.

پیرو انتشار این خبر، روابط عمومی شهرداری منطقه 2 تهران متنی را در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار داده که به شرح ذیل است:

مدیریت شهری منطقه ٢ از آغاز فعالیت خود در دوره شورای  پنجم با درنظر گرفتن مؤلفه‌های مدیریت شهری، هوشمندسازی، بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین، توسعه حمل و نقل عمومی و همچنین حمل و نقل پاک و انسان محور را به عنوان راهکارهای موثر در رفع مشکلات شهری مورد توجه قرار داده و همزمان با تقویت خدمات شهری، به برنامه‌ریزی در توسعه حمل و نقل عمومی و پاک پرداخت.

تسریع در بهره‌برداری از ایستگاه‌های مترو خط 6 و 7 موجود در منطقه  و توسعه دوچرخه سواری را می‌توان  از جمله دستاوردهای این رویکرد برشمرد. راه‌اندازی ایستگاه دوچرخه‌های اشتراکی  بیدود از جمله طرح هایی بود که منطقه 2  به عنوان تجربه موفق جهانی در پیاده‌سازی حملونقل پاک و انسان‌محور مورد توجه قرار داد و با مشارکت بخش خصوصی در اجرای این طرح پیشگام شد و خوشبختانه در حال حاضر با فعال‌سازی 27 ایستگاه، 40درصد سهم دوچرخه‌سواری از سفرهای شهری در پایتخت به این منطقه اختصاص دارد.

شهرداری منطقه 2 براساس  نتایج حاصل از مطالعات  اثربخشی طرح دوچرخه‌های اشتراکی مبنی بر اینکه شیب معابر منطقه 2 مشکلاتی را در هنگام دوچرخه سواری  برای شهروندان ایجاد می‌کند، بر آن شد تا راه‌اندازی اسکوتر برقی را به عنوان طرح تکمیلی توسعه حمل‌ونقل عمومی پاک در دستور کار قرار داده و پس از ارزیابی و مطالعات صورت گرفته به  عنوان منطقه پیشگام در استفاده از تکنولوژی‌های نوین این طرح با مشارکت بخش خصوصی به صورت  پایلوت اجرا کند.

مدیریت منطقه 2 با اعتقاد بر اینکه  می‌توان  با استفاده از تکنولوژی‌های نوین  بخش عمد‌ه‌ای از مشکلات شهری همچون آلودگی هوا و ترافیک را مرتفع کرد اجرای این طرح را در دستور کار قرار داد. به طور حتم شهرداری منطقه 2 خود را مجزا از تصمیمات مدیریت شهری ندانسته و همه  برنامه‌ها و اقدامات  را در راستای سیاست‌های متعالی سازمان و در چارچوب برنامه‌های سوم توسعه شهر تهران اجرا می‌کند.

تجارب نشان می‌دهد گاها در اجرای طرح‌های نو مقاومت‌هایی صورت می‌پذیرد اما این مسائل با تشریک مساعی و همراهی  مرتفع می‌شود. امید می‌رود  با اجرای طرح‌های نو بتوانیم توجه شهروندان  را به استفاده از حملونقل پاک سوق داده و شهری پاک و سالم را به آیندگان هدیه بدهیم.

استفاده از "اسکوترهای برقی" در مناطق مختلف تهران؟!مجوز شهرداری به «بیدود» برای تبلیغات محیطی و جبران هزینه‌هاافزایش سه برابری استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی/ ارائه تسهیلات به کارمندان مناطق مرکزی تهران"دوچرخه" جذابترین مد حمل و نقل در دوران کروناپیروز حناچی؛ از دوچرخه‌سواری شیک تا پیشنهاد قفس-مسکن‌های 30 متری برای مردم

انتهای پیام/

R1014144/P/S2,25/CT1 واژه های کاربردی مرتبط حمل و نقل عمومی شهرداری تهران شهر تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حمل و نقل عمومی شهرداری تهران شهر تهران معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران حمل و نقل عمومی شهرداری تهران شهر تهران سیستم حمل و نقل پاک شهرداری منطقه 2 شهرداری تهران دوچرخه سواری توسعه حمل نقل عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۱۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق ۲,۹۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای حمل‌ونقل اصفهان

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نورصالحی ظهر شنبه با اشاره به موارد مطرح شده در جلسه این هفته کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: در این جلسه تأکیدات بودجه ۱۴۰۳ و کنترل و پیشرفت پروژه‌های سال جاری مورد بررسی قرار گرفت

وی افزود: درباره واگذاری بخشی از یکی از پروژه‌های مشارکتی نیز بحث و تبادل نظر شد، همچنین درباره تسویه بخشی از مطالبات بانک شهر بابت اوراق مشارکت در شهرداری بررسی لازم انجام شد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه میزان اوراق مشارکت سال گذشته که در سال جاری محقق می‌شود، ۲,۹۰۰ میلیارد تومان است که بخش زیادی از آن با تعهد ۱۰۰ درصد شهرداری و بخشی با تعهد ۵۰ درصد شهرداری و ۵۰ درصد دولت است، تصریح کرد: ۳۰۰ میلیارد تومان از این اوراق مربوط به خرید اتوبوس با تعهد ۵۰ درصد شهرداری و ۵۰ درصد دولت، ۶۰۰ میلیارد تومان هم با تعهد ۵۰ درصد شهرداری و ۵۰ درصد دولت و ۲ هزار میلیارد تومان با تعهد ۱۰۰ درصد شهرداری اصفهان است.

نورصالحی ادامه داد: ۲,۹۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت سهمیه سال ۱۴۰۲ است که در ۱۴۰۳ محقق می‌شود و تمام این اوراق برای زیرساخت‌های حمل‌ونقل شهر اصفهان از جمله خرید اتوبوس و واگن‌های مترو هزینه می‌شود.

وی اظهار کرد: پروژه‌های سال جاری که در مرحله عقد قرارداد یا تهیه طرح است، تا پایان خرداد سال جاری نهایی و عملیات اجرایی آن‌ها آغاز می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: برای تکمیل زیرساخت‌های مرکز همایش‌های بین‌المللی امام خامنه‌ای اصفهان در سال جاری چند قرارداد در حال اجرا است که امیدواریم در زمان مقرر به اتمام برسد.

وی با تاکید بر لزوم بهره‌مندی از ظرفیت عظیم مرکز همایش‌های بین‌المللی امام خامنه‌ای اصفهان، گفت: برای تعیین بهره‌بردار این مرکز برای اینکه مکمل سالن اجلاس تهران باشد و تحت بهره‌برداری برگزاری اجلاس‌های بین‌المللی باشد، مذاکراتی با محوریت استانداری و معاونت ریاست جمهوری در حال انجام است و تا دو ماه آینده تعیین تکلیف می‌شود.

کد خبر 6089907

دیگر خبرها

  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر | کدام قرارداد زاکانی تنش‌زا شده؟
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • احداث مخزن ۱۶۰ هزار مترمکعبی سیل‌بند پارک کوهستان در یزد + فیلم
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • تزریق ۲,۹۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای حمل‌ونقل اصفهان
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع اخذ «سند کاداستری» / صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک در یک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع فرآیند اخذ«سند کاداستری»/صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک دریک سال
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران