Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید محمد علوی سرپرست مرکز بهداشت خوزستان در نشست هماهنگی اجرای این طرح در سرسرای اداری مرکز بهداشت استان در اهواز با اشاره به آغاز طرح ضربتی تشدید نظارت بر اماکن عرضه مواد خوراکی، صنوف، کارگاه‌ها و کارخانجات به منظور کنترل ویروس کرونا از امروز گفت: یکی از مهمترین فعالیت‌ها در این زمینه، اقدام همه‌جانبه و به صورت طرح ضربتی است که در قالب تیم‌های بهداشت محیط و حرفه‌ای و مبارزه با بیماری‌ها در اهواز و نقاط با تعداد موارد بالای مبتلایان به کرونا انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار کرد: کارشناسان بهداشت شهرستان به اماکن و محل‌هایی که اهمیت بالایی از نظر بیماریابی دارند، نظیر اصناف و مشاغل مرتبط با کسب و کار، کارگاه‌های تولیدی و صنعتی به ویزه کارگاه‌های با جمعیت زیر ۲۰ نفر، مراکز نگهداری سالمندان، معلولان و ارودگاه‌های معتادان متجاهر، مراکز گذری ترک اعتیاد و زندانیان، مراجعه و بر اجرای موارد مطروح در پروتکل‌های کشوری نظارت خواهند کرد.

علوی با اشاره به اینکه در این طرح علاوه بر یافتن بیماران احتمالی با متخلفان از رعایت مقررات فاصله گذاری اجتماعی و اصول بهداشت فردی و جمعی برخورد و در صورت لزوم، محل پلمب و طبق قانون برخورد مسئولانه خواهد شد، بیان داشت: نیرو‌های مدافع سلامت در بخش بهداشت با ردیابی موارد تماس خانگی و محل کار و افرادی که بیش از ۱۵ دقیقه تماس نزدیک با فرد یا مکان آلوده به ویروس داشته‌اند نسبت به هدایت آنان به مراکز خدمات جامع ۱۶ ساعته منتخب اقدام خواهند کرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه این طرح ضربتی با تلاش شبانه روزی کارشناسان بهداشت تا کنترل ویروس کرونا و رسیدن به وضع مطلوب ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: با توجه به اهمیت کنترل کرونا در نقاط حساس با خطرپذیری بالای انتشار در شهر اهواز و لزوم بیماریابی فعال در گروه‌های آسیب پذیر شامل؛ زنان باردار، افراد مسن، افراد دارای بیماری‌های قلبی، دیابتی و سایر گروه‌های پرخطر، انجام نمونه گیری و تست آزمایشگاهی بیماری کووید ۱۹ به عنوان پایه و اساس غربالگری به شمار می‌رود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس نظارت بهداشتی طرح ضربتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۲۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر روستا با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • هوای برخی شهرهای خوزستان ، ناسالم برای گروههای حساس
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس